Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 694,257

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

selam hamdi ağbi nasılsın teşekkür ederim sinan bey.iyiyim allaha şükür.ankaraya döndüm monoton hayata devam.uarım sizde iyisinizdir.bu arada benim çocuklar ve yeğenler sizi çok sevmişler.umarım yine bi etkinlikte buluşuruz.

hamdi ağbi bizde sizi sevdik. ne zaman memlekete gelirsen haberimiz olsun muhakkak birimizin bir planı olur. görüşmek üzere. saygılar

Ben sabahtan kapalı birkaç yolu açarak geldim Hendek'ten.Üşenmedim Hakanın işyerinde ölçtük 43 cm geldi yükseklik.Kar toplandığına göre 50 cm kar kalınlığı kesin........ ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Ben sabahtan kapalı birkaç yolu açarak geldim Hendek'ten.Üşenmedim Hakanın işyerinde ölçtük 43 cm geldi yükseklik.Kar toplandığına göre 50 cm kar kalınlığı kesin........ ;D ;D ;D

sen bu hafta sonu rahat durmazsın yaramazlık yaparsın serkanım hııı ;D

şu sıdıkamı yükseltsem,mtr lastik taksam birde 4x4 özelliği ve arazi şanzumanı ayarlasam ve böyelece bana nispet yapanlara fırsat vermesem nedersiniz ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
şu sıdıkamı yükseltsem,mtr lastik taksam birde 4x4 özelliği ve arazi şanzumanı ayarlasam ve böyelece bana nispet yapanlara fırsat vermesem nedersiniz ;D ;D ;D
senin sıdıka için ank.da hurdacılar sitesinde parça araştırması yapabilirim.sıdıka sağolsun yeterki:smiley:

serkan şen' Alıntı:
Bu arada Hendek'te müthiş kar var.Sabah garajın önünü küredim çıktık.Ara sokaklara girdim hiç el deymemiş arabanın önü kar topluyor,harikaydı.Sonra D100 Adapazarına gelmek için..Orman köye kadar 10 cm kar üzerinde geldim sonrası açık.Adapazarı merkez hiç birşey yok..Arkadaşlara giyorum ki Hendek 'te 40-50 cm kar var inanmıyorlar ;D ;D ;D... Ben bu memleketi seviyorum yavvv :D :D :D
Serkan abi 3-4 ay önce Hendek' e taşınmaya karar vermiştim.sırf şu kar meselesi yüzünden.:D :D birde Düzceye yakın oldugundan gidiş gelişler daha kolay olur diye.keşke öyle yapsaydım.Sakarya merkeze kar pek ugramıyor.kardan muaf heralde :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.