Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 682,990

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Diğer arkadaşlarında bu konuyu değerlendirmeleri önemli. daha 10 gün olmasına rağmen katılım çok iyi ve dahada iyi olacak inşallah, o yüzden bu organizasyonu ölümsüzleştirmek harika olur... kişisel çekimlerde olacaktır mutlaka ama bir bütünün görünmesi çok farklı olur. sabah olmasını beklicez, diğer arkadaşların fikirleri için anlaşılan.

resim ekleyemedim ama. aracım zaten ilanlarda var. ayrıca bir link gönderiyorum oradan bakabilirsiniz. evet fazlasıyla av merakım var malesef zehir gibi:smiley:
http://www.sahibinden.com/4runner_turkiyede_tek-rakipsiz-74WQQaXQQ18582126WQQpXQQdisplayitem

dunyaufak' Alıntı:
resim ekleyemedim ama. aracım zaten ilanlarda var. ayrıca bir link gönderiyorum oradan bakabilirsiniz. evet fazlasıyla av merakım var malesef zehir gibi:smiley:
http://www.sahibinden.com/4runner_turkiyede_tek-rakipsiz-74WQQaXQQ18582126WQQpXQQdisplayitem

bendede aşırı denecek kadar av merakı var gezide bol bol konuşuruz artık av maceraları :smiley: :smiley:

sağolun arkadaşlar. konuşuruz tabiki avcı adamın konuşacak çok şeyi vardır:smiley: . bu arada vakit iyice geç oldu ben kapatmak zorundayım forumdaki arkadaşlara iyi geceler diliyorum, görüşmek üzere.

dunyaufak' Alıntı:
sağolun arkadaşlar. konuşuruz tabiki avcı adamın konuşacak çok şeyi vardır:smiley: . bu arada vakit iyice geç oldu ben kapatmak zorundayım forumdaki arkadaşlara iyi geceler diliyorum, görüşmek üzere.

iyi geceler :smiley:

Bütün sakaryaya iyi geceler.Yarın memleketimde olacagım inşallah.Gorusmek üzere..

1.Serkan Şen Suziki Vitara
2.Sinan Aycan ve Abdullah Demir Herhangi bir Koltuk
3.Son _Kral (Hamdi Tekmen)5.2 Choreke
4.Konuralp Bucak Lada Niva 4x4 (mt lastik,balta,kürek,çeki halatı,takviye kablosu)
5.Tanju Çallı-Ruhi Yılmaz Toyota Hllux
6.Şener Özkay Suziki vitara 2,0 v6
7.Baran54 Hakan Suziki Vitara standart
8.Dündar Özdemir chevrotet
9,Hakan Doğrucan Lada Niva 4x4 Leyla Akhanlı coo pilot
10.Salih Yıkılmazsoy
11.Güven Ulu Lada Niva 4x4
12.Fatih Turgut (Güven' in coo pilotu)
13.Gökhan Uzun Toyota 4Runner (vinç , çeki halatı)
14.Erkan Berberoğlu (nargilecix)
15. şemsettin erdoğan suzuki vitara 2.0 v6
16. bülent erdem pajero
17 demircan kayar toyota 4runner
18. gökhan göç suzuki vitara
19. himmet velioğlu suzuki vitara jlx
20. i. alper altan mitsubişhi pajero
21. mutafa izmitligil mitsubişhi pajero
22. murat balcı suzuki vitara jlx
23. yavuz şanlı suzuki samurai
24. Yusuf Ertuğrul LR Defender
25.serhat yıldırım nissan patrol
26.Ö.Faruk ATÇILAR suzuki vitara 2.0 V6
27Volkan AKKOÇ jİMNY
28.Barış Sezgin-Jeep cj-5 (mt lastik,dif.kilit,rollcage,çeki halatı)

hakan5408' Alıntı:
arkadaşlar bu organizasyon böyle giderse iyi şeyler düşünmüyorum haberiniz olsun :D :D :D :D :D yarın ilk işim yerel basın ve yerel gazetelerle görüşmek olucak sanırım :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
hakan bugün işteyken bu fikir benimde aklıma geldi.bugün ögleden sonra yada cumartesi güvenle birlikte seni ziyaret etmeyi düşünüyoruz.hem tanışmış oluruz müsahitsen tabi.gökhanında (dunyaufak) dedigi gibi profosyonel çekim olursa.daha güzel birşeyler olur.herkeze dagıtırız.

konuralp fotolar harika teşekkür ederim. kanım kaynıyor yaawww.gün sayıyorum resmen geçmek bilmiyor :( fotolarıda görünce olucaklar gözümün önüne geliyor gibi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR