Adaşım senin istikamet belli direk mekana gel saat kaç olursa olsun ara tabi dışarıdan gelen tüm arkadaşlarda araya bilir mekan 24 saat açıkBaran 54' Alıntı:isteye istikameti ekledim ama beceremedim galiba :
evallah adaşhakan5408' Alıntı:Adaşım senin istikamet belli direk mekana gel saat kaç olursa olsun ara tabi dışarıdan gelen tüm arkadaşlarda araya bilir mekan 24 saat açık
kardeşim donanımı olmayan arkadaşlar şimdilik olanlardan paylaşacak dışarıdan da geleceklerde var kimseyi fazla sıkmak istemiyorumkonuralp_niva' Alıntı:geziye katılacak araçlar donımlarını ne zaman bildirecek acaba :-\
Adaş bu arda lastiklerin ne durumdaBaran 54' Alıntı:evallah adaş
Kusura bakma listeye durumu açıklamışsın ama görmedim merak ettimBaran 54' Alıntı:valla ıyı durumdalar 10 km olmadı daha federal mt 235 75 15 ıyıler neden sordun adaş.
Vallaha yarın siz görürsünüzBaran 54' Alıntı:vay be gazetelere tv lere mi çıkcaz şimdi. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
görelim hakanım kolay gelsin sana.hakan5408' Alıntı:Vallaha yarın siz görürsünüz
Adaş bak gaz vermeyin 31 ocak 2010 sabahı reha muhtarı buraya dikerim ;D ;D ;D ;D ;D ;DBaran 54' Alıntı:ya ne kusura bakıcam adaşıma bak ;D
Beni bu saatte güldürdüya allah hepimizi güldürsün adaş.Baran 54' Alıntı:bana gaz vermeyın ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hesabı yakışır be adaşım