Arama sonuçlarınız

1. BlueSilence

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ohzman teşekkürler bilgiler için. Trail modeli konusundaki benzer taban problemlerini ben de okudum. Ama çoğunluğu kışın şehirde kullanmak üzere nadiren de doğa yürüyüşlerinde kullanacağım bir bot için bu taban ne kadar problem yaratabilir diye de düşünmüyor değilim. Çok...

2. BlueSilence

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bütün sayfaları baştan sona okudum. Araştırma yaparken çok yardımınız dokundu. Bilgi aktaranlara çok teşekkürler. Ayağı terletmeyen ve su geçirmeyen kışlık bot arıyordum. Şu an kullandığım Merrell Chameleon'da (waterproof) biraz su sızdırma ve ter problemi var. O nedenle...
  3. BlueSilence

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

4. BlueSilence

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Bu da benim son durağım Saraybosna'dan bazı kareler... Tamamını görmek isteyenler http://picasaweb.google.com/halukkarahan/SarajevoSeptember2008 adresinden buyurabilir...
  5. BlueSilence

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Teşekkürler. Yok aslında 1 gün bile kalmadım. Akşam 4-5 ile ertesi gün öğlen 12'ye kadar olan aralıkta oradaydım. Ve maalesef ben de tekkeye gidemedim. Hatta yakında bir de şelale varmış oraya da gitmeyi istiyordum ama vakit yoktu...

6. BlueSilence

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Yemyeşil Neretva ve üzerinde Mostar Köprüsü Savaşın izleri... Müze olarak ziyarete açık olan eski Türk evi Gösteri için turistlerden para toplayıp köprüden atlayan genci şans eseri yakalayabildim Savaş böyle bir şey :(

7. BlueSilence

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Caminin bahçesinden köprünün tabloyu andıran görüntüsü. "Unutma!" Tripod'um olmadığı için binbir zahmetle nefesimi tutarak çekmeye çalıştığım gece resimlerinden bir demet :) Kıymalı meşhur Bosna "sac burek"i
  8. BlueSilence

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Saraybosna'dan Mostar'a giderken, virajlı yollarda otobüsün camından çektiğim fotoğraflardan birisi... Akşam üstü saat 5 suları. Köprünün üzerinden bir uçtaki yapılar... Oldukça dik ve kaygan olan köprüde insanların daha rahat...
  9. BlueSilence

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Aynı geziyi bundan tam 1 ay önce yaptım. Ben de buraya resimleri aktarırım diye kafamdan geçirirken hemen hemen aynı güzergahı gördüm. Ben de Saraybosna - Mostar - Dubrovnik - Split - Hvar adası üzerinden geçtim. Yeni konu...

10. BlueSilence

Prag

Ynt: Prag

11. BlueSilence

Prag

12. BlueSilence

Prag

13. BlueSilence

Prag

14. BlueSilence

Prag

15. BlueSilence

Prag

16. BlueSilence

Prag

17. BlueSilence

Prag

Ynt: Prag Affınıza sığınarak ben de yeni konu açmaktansa buraya kendi fotoğraflarımı da ekleyeyim dedim. Fazlaca var umarım sıkmaz :)
  18. BlueSilence

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) Selamlar, ben de foruma yeni katıldım sayılır ve tanışmaya gelmeyi istiyorum aslında. Fakat aynı gün bir işim var ve henüz tam olarak kesinleşmese de en geç 17:00 gibi evde olmam gerekiyor. Geri dönüş saatiyle ilgili bir fikri olan var mı...

19. BlueSilence

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? Evet. Pek de severim filmi :)
  20. BlueSilence

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? İrlanda kökenli Amerikalı ikiz kardeşlerin peşindeki FBI ajanı, kardeşlerin kendi değerleriyle şehirdeki suçluları cezalandırmasını durdurmak ister. İçten içe halkın da hoşuna giden bu adalet sistemi, FBI ajanının kafasında çelişkiler yaratır ve onun da işin içine dahil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri