Arama sonuçlarınız

1. letmego

Likya Yolu (Gedelme - Adrasan)

Ynt: Likya Yolu (Gedelme - Adrasan) yukarda belirttiğim benim dışımda gelişen nedenlerle seneye erteledim.

2. letmego

Bayramda Likya Yolu

Ynt: likya yolu bayramda bayram tatili 3gün, 2gün daha ekleseniz 5 gün.ben yolculuktan hava muhalefeti nedeni ile azalan gün sayısı yüzünden gelemeyen arkadaşlarım yüzünden vazgeçtim.5-6 gün hangi parkuru yürümeyi düşünüyorsunuz, kaldı ki bu beş gün boyunca havanın nasıl olacağını henüz...
  3. letmego

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet bukadar sınırlama yeterli gibi.karayollarına ait kaputaş plajı, bende her geçişimde mutlaka dururum.sanırım sıra size geçiyor..

4. letmego

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? fethiye yolu dediğimiz yolun başı ve sonu neresidir bilmeyenler olabilir tabi :) hafızanızı zorlrsanız belki isminide hatırlayabilirsiniz bu plajın ama doğru yeri tahmin ettiğinizi söyleyebilirim.
  5. letmego

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi?

6. letmego

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? yani mersin mi cevap? mersin diyerek kurtulabiliyor muyuz peki ? :)

7. letmego

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? sahildeki kayalık,yörük kelimesi,bitki örtüsü ile kesinlikle akdeniz.hatta bence ya mersin ya antalya.ama çok detay olmuş daha fazla indirgenebileceğini sanmıyorum.atış serbest ise anamur diyorum :)
  8. letmego

Kuzey Akdeniz ya da Güney Avrupa

Ynt: Kuzey Akdeniz ya da Güney Avrupa ilk etabın son ayağı Torino Venedikten Milan'a trenle geçip Vendeik'teki ekstra iki gün nedeni ile bu şehri gezmeye fırsat bulamadan bir kaç saat içinde yine tren ile vardım Torino'ya.Bu şehir buraya gelmeden önce araba dünyasının başkenti (bkz. fiat)...
  9. letmego

Ynt: Kuzey Akdeniz ya da Güney Avrupa İkinci durak Venedik Roma'dan akşam saatlerinde bineceğiniz tren, güzel bir uykunun ardından tam güneş doğarken getiriyor sizi büyülü kente.Ve öğlen olduğunda anlıyorsunuz ki venediği gezmek için en güzel saatler sabah 5 ile 10 arası.daracık...

10. letmego

Merhaba; Ağustos ayı boyunca tek başıma gezdiğim İtalya ve Fransa'dan geçerek Barselona'da son bulan yolculuğumu ve bu yolculuktaki ''keşke'' lerimi, böyle bir yolculuğa çıkmayı planlayan arkadaşlara yardımı olabileceğini düşünerek burada paylaşmak istedim.Bu yolculukta beni rota konusunda...

11. letmego

Ynt: Likya Yolu (Gedelme - Adrasan) hava tahminleri malesef planlanan tarih ve sonraki 3günü yağışlı gösteriyor.biz sıcaklarda su derdini nasıl aşacağımızı düşünürken kötü bir sürpriz oldu bu bize.arkadaşlarım işleri dolayısıyla iptal etmek durumunda kaldılar.ikinci bir seçenek bulamazsam...
  12. letmego

Merhaba arkadaşlar; Ben Cem. İki gündür forumda içinde Likya geçen bütün mesajları ilgiyle, çoğunu heyecanla okudum; çok faydalandım, birçok not aldım. Biz 3 ya da 4 arkadaş 3 gün sonra Likya yolunda çok sıkı bir program takip etmeden sindire sindire yaklaşık on gün geçirmeyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri