Likya Yolu (Gedelme - Adrasan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan letmego Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,159

letmego

Yeni Üye
Yer
mersin
Merhaba arkadaşlar;

Ben Cem. İki gündür forumda içinde Likya geçen bütün mesajları ilgiyle, çoğunu heyecanla okudum; çok faydalandım, birçok not aldım.

Biz 3 ya da 4 arkadaş 3 gün sonra Likya yolunda çok sıkı bir program takip etmeden sindire sindire yaklaşık on gün geçirmeyi planlıyoruz.Yolun tamamını yürümeyi tercih ederdim ama herkes benim kadar rahat değil malesef, işleri güçleri var. (Onlar döneceği zaman başka bir gruba katılıp Fethiye'ye kadar gitme hakkımı saklı tutuyorum tabi).

Bu yolculuk için Gedelme - Kuzdere yaylası - Beycik - Chimera - Çıralı - Olympos - Adrasan rotasını yürümeyi düşünüyoruz. Eğer arkadaşlarımı kandırabilir isem oradan bir araçla Myra'ya geçip Myra-Üçağız arasınıda yürümeyi düşünüyorum.

Birkaç sorundan ilki elimizde kitap dolayısı ile harita olmaması. Gerçi birçok siteden kara yolları haritası, topografik haritalar ve google earthden bir rota çıktısı aldım umarım fazla eksikliğini hissetmeyiz.

Yardımınızı istediğim soru ise, Gedelme'ye nasıl ulaşacağımız sorunu ile ilgili. Cuma sabahı 9 gibi Antalya otogarında buluşacağız ve mümkün olan en kısa sürede yola başlamak istiyoruz. Bu arada parkuru yürüyen arkadaşlardan ilk gün normal tempo ile gün batmadan nereye kadar ulaşabileceğimiz hakkında tahmin almak isterim. Bir de kamp yeri tavsiyesi yetiştirebilirseniz, perşembe akşama kadar tavsiyelerinizi alıp dönüşte yine bu başlıktan teşekkür edip, keşkelerimi sizlerle paylaşacağım.

Etiketler
Ynt: Likya Yolu (Gedelme - Adrasan)

antalya otogarından devamlı kemer otogarına midibüsler kalkmaktadır yalnızca dikkat edin express olan kemer midibüslerine binin aksi taktirde bayağı bir gezerek gidersiniz,kemer otogrında indikten sonra ,gedelme yayalasına işiniz biraz zor civardaki insanlardan yardım alabilirsiniz rent acar firmalarına söylesin ücret karşılığı sizi yukarı çıkarabilirler

hava tahminleri malesef planlanan tarih ve sonraki 3günü yağışlı gösteriyor.biz sıcaklarda su derdini nasıl aşacağımızı düşünürken kötü bir sürpriz oldu bu bize.arkadaşlarım işleri dolayısıyla iptal etmek durumunda kaldılar.ikinci bir seçenek bulamazsam seneye artık ;)

cem merhaba ben ercüment likya yolu nu yürüdünmü yoksa hala yürümeyi planlıyormusun

yukarda belirttiğim benim dışımda gelişen nedenlerle seneye erteledim.

eğer olurda arkadaş bulamassan seneye bana haber verirmisin cem fakat bilki ben yolu baştan sona yürümek istiyorum zaman kaygısı olmayan kişilerdenim amatör ilgileniyorum bu işle ama yürümek doğada kalmak beni gerçekten çok rahatlatıyor eğer istersen tanışalım .... görüşmek üzere yolun açık olsun... ercüment şen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri