Bayramda Likya Yolu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kopita Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,691

kopita

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar,

bu siteyi yeni keşfettim. dolayısı ile bu yazacaklarımı ne kadar kısa sürede cevaplarsanız o kadar cok makbule geçer..
bayram tatili ve artı 1-2 gun daha üstüne ekleyerek likya yolunda yürümeyi planlıyorum.. bir kaç parkur belirledim.Fakat
bütün arkadaşlarım beni sattı son günlere gelinirken. tek başıma kaldım.ne olursa olsun gitmeye kararlıyım.tek başımada olsa.
ama zorluklarınıda biliyorum böyle bir yolda tek başına yürümenin..
eger benimle gelmek isteyen varsa bana ulaşsın.
ama acele ediiin : )

mduyal@gmail.com

Etiketler
Ynt: likya yolu bayramda

bayram tatili 3gün, 2gün daha ekleseniz 5 gün.ben yolculuktan hava muhalefeti nedeni ile azalan gün sayısı yüzünden gelemeyen arkadaşlarım yüzünden vazgeçtim.5-6 gün hangi parkuru yürümeyi düşünüyorsunuz, kaldı ki bu beş gün boyunca havanın nasıl olacağını henüz bilmiyoruz.aceleye getirmemenizi tavsiye ederim.

6 gunun cok uzun olmadıgının farkındayım.. ve buna uygun bir parkurunda bulunmasının zor oldugunuda biliyorum,ama benim gibi çalışanlar için tek çıkar yol bu ve bunun gibi tatiller gibi gözüküyor. dolayısı ile gitmek için her yolu zorluyacagım. aslında aceleye getirmedim pek. cok uzun zamandır planlanan birşeydi.. sadece son anda arkadaşlarım gelemeyeceklerini söylediler. yoksa planlarımda cok bir degisiklik yok.Hava tahminlerinede baktim. bayramda akdeniz bölgesinin tamamını güneşli gösteriyor bir cok hava tahmin sitesi.. tabiikide kesinligi yok ve her an degisebilir bir iklim sürecindeyiz ama işin heyecan verici yanıda bu bana göre.

durum budur sevgili Letmego : )

Merhaba ben ercüment gecen 2 hafta önce gezmek için bir rota çizmiştim olim posa vardığımda likya yolunun biraz değişik versiyonunu çizdiğimi fark ettim ve sonra likya yolunu yürümem gerektiğini düşündüm ama bütün parkurlarını yaklaşık 1 ay sürüyormuş galiba eğer olurda bu şekilde düşünürseniz bende varım .... bu arada bazı yazılar okudum bu aylarda çıkmak daha iyi oluyormuş çünkü su sorunu olmuyormuş ama biraz soğuk olduğunuda okudum saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR