Arama sonuçlarınız

1. O

Tavaklı İskelesi

Ynt: Tavaklı İskelesi Umut, cok guzel bir bilgi paylasmissin.Tesekkurler

2. O

Goodyear Wrangler Mtr Sıfır lastik ARANIYOR.

Ynt: Goodyear Wrangler Mtr Sıfır lastik ARANIYOR. Bu lastik artık satılmıyor..Yenisini bulma sansınız yok ancak benzer desen baska markalarda da var.Yanlış hatırlamıyorsam Federal de var
  3. O

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit kardeşim, Ben XL istemiştim ve tam oldu... Gerçekten çok güzel olmuş...Bütün emeklerin için çok teşekkürler..

4. O

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ahmet 07 polar teslim aldım yusuferdem polarteslim aldım umut polar teslim aldım bsayil polar teslim aldım fissek polar teslim aldım. Mudanyali polar teslim aldım. cihanülker polar teslim aldım aöztürk polar teslim aldım CDM-SUBARU polar teslim aldım...
  5. O

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit bey, Özelden bilgileri geçtim....havale işi tamamdır. sevgiler

6. O

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ben bunları buldum...

7. O

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Bende land cruiser sahibi olarak 62 no lu monta talibim ..2 adet Okans Kaans
  8. O

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Ben kendimi ekledim..Kürşat ın yerine.... 40 Serisi Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ40 İstanbul Heytem Dağıstanlı 1984 Land Cruiser FJ40...
  9. O

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Çok şık olmuş ama biraz daha büyük lastik ile daha da heybetli olacaktır. Güle güle kullanın

10. O

Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010)

Ynt: Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010) Kürşat ... bilseydik gelirdik...bizde pazar günü yapacak iş aradık oğlumla...çekmeköy ,alemdağ dolaşıp durduk..

11. O

2010 WRC Rallı Of Turkey

Ynt: 2010 WRC Rallı Of Turkey Reha, süper yakalamışsın..eline sağlık
  12. O

Özenle hazırlamış Jeep Grand Cherokee 5.9

Ynt: Özenle hazırlamış Jeep Grand Cherokee 5.9 ilan günceldir.

13. O

Ynt: Özenle hazırlamış Jeep Grand Cherokee 5.9 Araç pazartesi gününden itibaren TAROTO BOSTANCI adresinde görülebilir.
  14. O

Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu tasiş in listesinden birkaç örnek.... buradan düzgün birşey bulmak gerçekten maharet ister.. hasarlı diye gözüken Toyota...başlangıç fiyatı 19,000 civarı %45 hasarlı Bmw ....
  15. O

Büyük bir özenle ve masraftan kaçınmadan hazırlanmış aracımızı başka bir proje sebebi ile nerdeyse hiç kullanamadan satıyoruz. Aracın tüm parçaları Tar Oto tarafından temin edilmiş olup Jeep Garage da montajı yapılmıştır. Lastikler dahil tüm ilaveler sıfır alınmıştır… Araç hiç offroad yapmamış...

16. O

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: zj 1998 5.9 Bende araca talip olmuş ve bir arkadaşım vasıtasıyla bursada bir serviste baktırmıştım.."düzgün bir araç alabiirsin" diye tavsiye etmişlerdi ancak rakamda anlaşamamıştık..size kısmetmiş... aracın üzerindeki parçaları Taroto Tarkan bey den alınmış ve Bostancı daki JEEPGARAGE...
  17. O

skystarmı,l200 mü ,ranger mi

Ynt: skystarmı,l200 mü ,ranger mi merhaba, umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz. Bu araçların üçüde her anlamda birbirlerine son derece yakın Ben Nissan Rally Raid 4x4 kulandım .. sadece Mt lastiklerle bile orman içlerinde gayet başarılı ... size bir sorum olacak.öncelikle arazi...
  18. O

Vitara snorkel siparişi?

Ynt: Vitara snorkel siparişi? Ben aracımı yaparken Mehmet Becce nin atolyesinde çok uygun fiyata yaptırmıştım...Şekil safari gibi değil ama aynı işi görüyor

19. O

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: zj 1998 5.9 hayırlı olsun...güle güle kullanın.. zannederim Bursa dan satın aldınız....sahibinden.com da satılan ve yapılı bir araçtı...iyi seçim...
  20. O

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları hafta sonu şile sahili

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri