skystarmı,l200 mü ,ranger mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afta10 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,514

afta10

Ana Kamp
arkadaşlar.. tkribi 10-15 bin arası bütce ile çift kabin almak istiyorum ama kullananlara sorduğum zaman fanatikçe hekes kendi kullandığı markayı tavsiye ediyor.. ben ortalama %80 arazi %20 şehir de kullanıyorum çok fazlada yükle işim olmuyor
ben önceliklerimi söyliyeyim... vergi lerden dolayı 4x2 düşünüyorum
1-sağlamlık
2-parça ucuzluğu.
3-tamirde bekleme süresi (araba durdumu işde duruyor)
4-yakıt ekonomisi..
kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum..

Etiketler
Ynt: skystarmı,l200 mü ,ranger mi

benım daha oncekı aracım 2004 model nıssan skystar dı.senelerce hıc sorunsuz ve masrafsız olarak kullandım,yolda bırakmadı ve bakım fıyatı da normaldı.
denemıs oldugum ıcın saglamlıgını bılıyorum.tavsıye edebılırım...

merhaba,
umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
Bu araçların üçüde her anlamda birbirlerine son derece yakın
Ben Nissan Rally Raid 4x4 kulandım .. sadece Mt lastiklerle bile orman içlerinde gayet başarılı ...
size bir sorum olacak.öncelikle arazi kullanımınızı anlatırmısınız?
% 80 arazi kullanımını 4x2 ile nasıl yapacaksınız.?
bildiğiniz gibi 4x2 lerin hepsi arkadan itişlidir ve şartlar biraz ağırlaştığında yürüyemezsiniz...

benim kulanacağım bölgede 4x2 yeterli diye düünüyorum bi arkadaşımda rager 4x4 var 4 çeker gerekli değil vergiden şiayet ediyor
bide aynı yollarda skystar 4x2 kullanan arkadaşım var oda memnun onun için 4x2 istiyorum... ayrıca cevap verdiğin için teşekür ederim

6 sene skystar SSS modeli kullanan biri olarak söylüyorum kesinlikle skystar SSS 4 çeker zaten şart değilmiş anladığım kadarıyla 4 çeker de olsa skystar derim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR