Vitara snorkel siparişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,223

Etiketler
Ynt: Vitara snorkel siparişi?

Bu şnorkel konusu da kafamı çok meşgul ediyor, bende düşünüyorum fakat 1000 liraya yakın rakamlar bana da abrtılı geliyor. Bekliyorum

Üstad hoşgeldin, birçok yeni konuda ismini göremeyince nerdesin diye merak etmiştim. Sanırım rahatsızlık durumları vardı, geçmiş olsun.

Daha önce Çağlar hocamın açtığı bir başlıkta snorkel için bi liste oluşmaya başlamıştı. Ben de bir tane istiyorum. Ankara daki suzukicilere durumu bu hafta sonu aktaracağım bir kaç kişi daha isteyebilir. Ne kadar çok sayı o kadar pazarlık payı.. :D

arkadaşlar çok iyi bir fiber ustası var tanıdığım ve maliyet çıkarıcam yakın zamanda. liste ne kadar çok olursa fiyat düşer. bide ithalatçı bi abimiz var fuara gitçek ve fiyat alacak ikisinden birisi garanti...

Ben aracımı yaparken Mehmet Becce nin atolyesinde çok uygun fiyata yaptırmıştım...Şekil safari gibi değil ama aynı işi görüyor

İşlevsellik çok önemli ama görüntü de bir o kadar önemli, zaten şnorkel işinde rakipten çok seyirciye, tribüne oynama sözkonusu bence. O bakımdan imal edilecek ürünün safari kalitesinde ve kupa ile aynı hatlarda olup puzzle parçaları gibi kupaya oturması çok önemli

bu şnokeller jimny'de uyarmı? bende jimny sahibi olarak fiyatların yüksek olmasından dolayı mağdurum.

Arkadaslar pazartesi yada sali gunu fyatlari yazacagim. Ve jimnye de ozel kalip bulunmakta ayrica snorleller safariyle birebir olacak ve sapkalarinda zaten orjinal safari kalibi var safari snorkels yaziyor

Ynt: Vitara snorkel siparişi?..ERHAN ALKAYA HATAY

SLM DÜŞÜNEBİLİRİM FİYATI HAKKIND BİLGİ VERİRSENİZ. ..ERHAN ALKAYA

16 VALVE KARBURATÖRLÜ VİTARA VARMI?

Merak ettiğim için soruyorum 16 subablı karburatörlü vitara varmı ....tsk ederim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR