Arama sonuçlarınız

1. bakkeyfine

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? merabalar-şu anda kullanmakta olduğum motorlarım;keewey-yamaha chappy yatta ve alışveriş için-kawasaki KLE 500 -BMW F650-suziki VL 600 intruder uzun yol seyahatları safari fotoğraf çekmek,yeni yerler görmek,araştırma ve konulara ait bilgi toplamak yazmak,yeni kişiler tanımak.

2. bakkeyfine

Dünyada ve Türkiye’de Mağaracılık

Ynt: Dünyada ve Türkiye�de Mağaracılık anlaşılır bir soru olsa....Türkiye genelinde bir tanıtım değildi..... sadece mağracılıkla sporuyla ilgili bir anı ve tanıtımını içeriyordu....Türkiye mizi gerektiği gibi tanımıyoruz ki....gayet tabi gezemeyen-bilmeyene bu tanıtımı yapacaksın-tenakuzdur...
  3. bakkeyfine

Ynt: Dünyada ve Türkiye�de Mağaracılık Ne demek bu yöre insanı''bu cümlenizi açarmısınız.Bu kanaate mağrayı biraz anlatmam mı oluşturdu.Herneyse diğer üye arkadaşlarımla bu anımı paylaşmak istedim.Mağracılık bir spordur.Türkiye nin çok tanıtılıcak yerlerinden bir bölümü çok az insan...

4. bakkeyfine

Ynt: Dünyada ve Türkiye’de Mağaracılık 1986 yıllarında kültür izleri olan mağralardan biri olan ILGARİNİ MAĞRASI -nın TRT yönetmeni olaraık televizyona belgesel olarak,sihirli cama yansıtma şansına erdim.Bu belgesel bana Turkiye de beş kişiden basın şeref ödülü almama ,aralarına...
  5. bakkeyfine

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Serkan kardeşim estantenelerin pek güzel nezdinde bütün üye arkadaşlarımın bayramınıda kutlarım.Eline sağlık.Kalın sağlıcakla..

6. bakkeyfine

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) süzülürken demek istemişsiniz.zannederim.herşey pek güzel kıskandırıcı.zaman meselesi helbet bir gün iştirakçınız olacağım.kalın sağlıcakla.

7. bakkeyfine

Ayaklarda Kramp Sebebi Ne Olabilir?

Ynt: Ayaklarda Kramp Sebebi Ne Olabilir? bilgilendim teşekkür ederim. gece uykumda giriyordu .bende b vitaminine yükleniyorum geçiyor.kalın sağlıcakla.
  8. bakkeyfine

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) bende aynen katılıyorum.afyet bal olsun ekibe yediğiniz gördüğünüz sizin olsun fotoğrafları bekliyoruz..
  9. bakkeyfine

GPS Nedir?

Ynt: GPS Nedir? arkadaşlar en sonunda bir gps sahibi olabildim.sahibinden com. girerek istanbulda pazarlıkla eli yakmayan cebi delmeyen ehveni şer bir fiyata 130 TL ye bir düşeş düşürdüm. ben didimde olduğum için ist.da bilgisayarcı motordaşım gidip test edip benim adıma parasını ödeyip...

10. bakkeyfine

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? motorum kawasaki KLE500 dür.

11. bakkeyfine

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? güzel yürekli kardeşim yolun bizim ellere düşerse beklerim.didim-akbük yazlıkta komşum ibrahim fortacı komşumdur.olura.kal sağlıcakla.
  12. bakkeyfine

GPS Nedir?

Ynt: GPS Nedir? baya ilmi bilgilendirmen için teşekkürler.Paylaşımın bir harika .Birde 2. elini bulsam-elimi yakmayan yahutta cebimi delmeyen nevigasyon aleti iyi olaccak.sevgiler.kalın sağlıcakla..

13. bakkeyfine

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Sitenizin yeni üyesiyim.Tanışma kısmında kendimden bahsettim.Doğuştan motorcuyum tabiri belki benim içinde denebilir.Liseden bu güne kadar kullandığım motor sıralamam şöyle;Vespa-1954 model Harley Davidson-Cros DT Yamaha-Cros Honda-535 Virago Yamaha-fjr 1200cc Yamaha-ve şu...
  14. bakkeyfine

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Jeep34-Bora1071-Serkan Şen-Avcı77 ve Emice üye arkadaşlarımın sıcak,candan- tevazu ile karşılamalarına teşekkür edrim. Bora 1071;Motordaşım motorculuğum çocuk sayılan yaşlardan itibaren başlamış bu güne kadar sürmüştür. Avcı 77...
  15. bakkeyfine

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bakkeyfine...hepinizi selamlarım..konuları zengin aradığım perspektifi bulduğumu zannediyorum.Alkış beklemeyen yetenekleriz.seviyeli tartışmak,dayanışma ve bilgi ,rengi yakalama adına aranızdayım.hoş görüşünüz daim olsun.Bendeniz ;TRT TV yönetmenlerinden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri