Arama sonuçlarınız

1. Elros Anarion

Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir?

Merhabalar, Sakarya'ya gitmeyi planlıyoruz bu bölgede nerede kamp ve trekking yapılabilir ve ulaşımı nasıl olur bu konu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevineceğim yada özellikle tavsiye edeceğiniz bir yer var ise severek tercih edebilirim :) Bu arada istanbul'dan çıkış yapıyoruz...

2. Elros Anarion

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? zamanla oturacak herşey çünkü bildiğim kadarıyla bu konuda yepyeni projeler var yeni atlama kulesi ve pistler inşa edilcek yakın bir zamanda ama öncelikli sorun kayak pistine yakın bölgelerin çarpık yapılaşmasının giderilmesi görsel açıdan olumsuz bir...
  3. Elros Anarion

Değirmendere

Ynt: Değirmendere evet baya değişmiş gerçekten :) engin bilgilerinden dolayı teşekkür ederim sana hocam :)

4. Elros Anarion

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu bugün bikaç fotoğraf eklemek için demelerde bulundum fakat başarılı olamadım sanırım bir daha ki sefere başarılı olacağım :) sık sık geziler gerçekleştiriyorum bu doğrultuda arşive katkıda bulunmak mutluluk verir banada :) teşekkürler...
  5. Elros Anarion

Sahra Çölü'nde Çektiğim Kertenkele?

Ynt: Sahra Çölü'nde Çektiğim Kertenkele? ilk 2 resim gecko'ya son iki resim hira canavarına benziyor ama resimden gördüğüm kadarı ile daha büyük boyuta sahipler sanırım..

6. Elros Anarion

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Merhaba, Cem ben yıllardır fotoğraf çekiyorum şuan bir adet nikon'a sahibim :) ama lensinde anlayamadığım bir sorun var en yakın zamanda SLR'ye geçerek bu konudaki sıkıntımı yenmek istiyorum malum özene bözene çekmek istediğiniz fotoğraf ekrana...

7. Elros Anarion

Sahra Çölü'nde Çektiğim Kertenkele?

Ynt: Sahra Çölü'nde Çektiğim Kertenkele? Süper bir canlı güzel bir fotoğraf :)
  8. Elros Anarion

Türkiye’de Ormanlık Alan Hızla Artıyor

Ynt: Türkiye’de Ormanlık Alan Hızla Artıyor sağolsun hükümetimizin yalan rakamlar verme konusunda üzerine yok daha dün orman niteliğini kaybetmiş araziler için uygulayacağı yasa tasarısı vardı ki bu yasa istanbul'un nefes almasını sağlayan ormanlarıda kapsayan bir tür özel mülkiyet sahiplerinin...
  9. Elros Anarion

Çernobil ve Nükleer Kirliliğe Dirençli Bitkiler

Ynt: Çernobil ve Nükleer Kirliliğe Dirençli Bitkiler Yüzyılın felaketiydi yüzlerce insan hayatını kaybetti ve dahası ardından yine yüzlerce insan kanser'e yakalandı ekosistem'e ise yaptığı tahribat büyüktü... bu facia'dan sonra ülke yönetimleri nükleer enerji konusunda daha temkinli politikalar...

10. Elros Anarion

Kerpe

Ynt: Kerpe çok teşekkür ederim :) gerçekten bu bilgiler önemliydi ona göre hazırlık yapıp gideceğiz çünkü... bundan sonra sizlere danışmadan yola çıkmamak lazım :)

11. Elros Anarion

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Brooklyn Funk Essentials - Freeway To Üsküdar
  12. Elros Anarion

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Kalemini Kır Gideceksen...

13. Elros Anarion

Trekking İçin Ayakkabı Seçimi

Ynt: Trekking İçin Ayakkabı Seçimi şuanda piyadaki trekking amaçlı üretilen en kaliteli en uzun ömürlü ve en rahat ayakkabılardan birisi SALOMON'dur eğer bütçe sıkıntınız yoksa başka marka düşünmeyin derim çünkü gerçekten çok da sağlam bir ayakkabı hangi modelini alırsan al evradiyelik...
  14. Elros Anarion

Kerpe

Ynt: Kerpe bu söylediğiniz yerler denize yakınmı peki birde varuna otel'in hemen ilerisindeki koy'da çadır kurbilme imkanımız varmıdır ? çok sordum ama :)
  15. Elros Anarion

Erzurum'dan Erzincan'a 1 Günde 193 Km...

Ynt: Erzurum'dan Erzincan'a 1 Günde 193 Km... 2 harika memleket erzurum ve erzincan güzel bir yolculuk olmuş fotoğraflarda bi o kadar harika :) kasım ayında yollar yapım aşamasındaydı fotolara bakıyorum halen bitirilmemiş buda ayrı bir enteresanlık :)

16. Elros Anarion

Karamürsel

Ynt: Karamürsel yıllardır gitmiyordum çok güzel olmuş gerçekten :) bu arada konu ile akalı değil belki ama halıdere ve ulaşlı beldeleri ile ilgili bilgi yok :) murat hocam bu beldelerin mutlaka fotoğrafları vardır sende :P
  17. Elros Anarion

Kerpe

Ynt: Kerpe kerpe istanbul'a yakınlığı sebebiyle günübirlikçiler için gizli cennetlerden biri konumunda ama denizinin de ilginç bir yapısı var zaman zaman denizin içinde kaya yükseltilerine denk gelebiliyorusunuz :) ama buna rağmen gayet berrak ve temiz bir özelliğe sahip :) bu arada yakın bir...
  18. Elros Anarion

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme evet bende gidince farkettim ve bian kendimi çamlıhemşin'de sandım :) ama bildiğim kadarıyla orada sadece bir tane kuru fasülyeci var ufak bir dükkan ama fena yapıo usta :)

19. Elros Anarion

Değirmendere

Ynt: Değirmendere anladığım kadarıyla değirmendere o güzelliğini yitirmiş zamanında yabancı heykel traşlar'lar geliyordu sanat etkinlikleri yapılıyordu festival bitene kadar hergün sabahtan akşama kadar meydanda oluyorduk :) kiraz festivalinde kasa kasa napolyon kirazları afiyetle yemeninde...
  20. Elros Anarion

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme İnönü Stadyumuna gidip ÇARŞI atmosferi yaşamadan, şile'yi ve ağva'yı görmeden, oba cafe'de makarna yerken boğazı seyretmeden, rumeli hisarında ve harbiye açıkhava'da konsere gitmeden, caddebostan sahilde yürümeden, tüm A.V.M 'lere uğramadan, salı pazarını gezmeden, bomonti...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri