Arama sonuçlarınız

1. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? bir de geriye "datça" kalıyor ya da foça

2. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? didim????
  3. M

Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım?

Ynt: Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım? yine vaktin varsa hızlı bir şekilde guzergahını yaz bana ben sana karsılacsabilecğim olumlıu ve olıumszu durumları yazayım netteyim haritadan bakar soylerim

4. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? göl olma ihtimali, var mı buranın
  5. M

Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım?

Ynt: Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım? 2 yol tercihiniz olabilir... Sırbitsn vize istiyor ve 20 km de olsa problem cıkartıyorlar verme ihtimalleri de olsa cok zor ihtimal.Ben rozaje den hareketle beş ve priştina üsküp yolunu kullandıydım kosovadan arabanızla...

6. M

7 Günde 7 Ülke

Ynt: 7 Günde 7 Ülke her foto eklediğimde neden mesaj yazmam gerekiyor :)

7. M

7 Günde 7 Ülke

Ynt: 7 Günde 7 Ülke fotograflara devam
  8. M

7 Günde 7 Ülke

Ynt: 7 Günde 7 Ülke Dağlarla kaplı bir ülke Arnavutluk. Arnavutların ülkelerine verdiği isim Shqiperi, yani Kartalların Yurdu. Topraklarının yüzde 75’i dağ ve tepelerden oluşan Arnavutluk, Balkanların en batıdaki parçası, Adriyatik’te 450 kilometre sahili olan göller ve nehirler ülkesi...
  9. M

7 Günde 7 Ülke

Ynt: 7 Günde 7 Ülke ve fotograflar

10. M

Avusturya Zell Am See

Ynt: Avusturya Zell Am See ve fotograflara devam

11. M

Avusturya Zell Am See

Ynt: Avusturya Zell Am See
  12. M

Avusturya Zell Am See

Ynt: Avusturya Zell Am See işte fotografları

13. M

Avusturya Zell Am See

Ynt: Avusturya Zell Am See Yurt dısına cıkmadan once Türkiyede öediğimiz bedel Vize ve Yurt dısı cıkıs harcı Vizeyi Avusturyadan aldık 60€ cıkıs harcıda yanlıs hatırlamıyorsam 15 ytl olması lazım. 2 seendir gidiyorum kısmetse bu sene de gideceğim.
  14. M

Haziran Ayında Saraybosna

Ynt: Haziran Ayında Saraybosna valla sırasıyla yazmaya başladım devam ediyorum yılardırcok ama cok merak ediyordum balkanları,fırsat bu fırsat diyip her ulkye gittik ama sadece on kesif oldu bizi m için yol arkadasımla ortak paydada buluştuıgumuz bir fikir vardi evet biz sarajevoya en kısa...
  15. M

Ynt: Haziran Ayında Saraybosna evet film festivali oldugu donemde saraybosnadaydım gezi notlarımı toparlayıp herkesle paylaşacagım ama yarım kaldı sarajevo ile olan sevdamız.. cok kısa bir zaman gorusebildik ve ayrıldık ama ayrılırken sozleştik en kısa zamanda uzun uzun gorusmek icin ...fırsat...

16. M

Avusturya Zell Am See

Son senelerdeki en özel keşiflerimden biri.Bir gün magazada oturmus hafta sonu içişn kayak gezi programı yapmaya çalışıyordum Cıuma aksam cıkıp salı sabah istanbulda olmam gerektiği icin bu kıstas gezi arastırmamı fazlasıyla zorlaştırmıştı.Sarıkamış,erciyes ve palandokende kayan biri olarak...
  17. M

7 Günde 7 Ülke

7 GUN 7 ULKE GEZI NOTLARI 1 TİRAN/ARNAVUTLUK Saat 08:45 ti ucaga biniş saatimdi İstanbul Atatürk Havalimanından.Ucaga yetişmem süpriz oldu cok gec uyanmıs ve umudumu kesmiştim ucaga yetişme konusunda.havalanında son kontrolden gectikten sonra derin bir oh cektim.Son gunlerdeki aksilikleri ve...
  18. M

Ynt: Haziran Ayında Saraybosna Evet dün uzun bir çalışma sonucu bosnayla ilgili sizin gibi pek cok kişinin paylaştıgı bilgileri bir araya getirip seyahatimim bosna ile ilgili plan kısmını tamamladim.Daha gitmeden gitmiş kadar oldum pek cok fotograf dokuman ve video buldum nette..zamanımın...

19. M

Byelaşnitza (Bjelasnica) Dağı - Bosna

Ynt: Byelaşnitza (Bjelasnica) Dağı - Bosna bende ufgo arkadasımız gibi hobi olarak kayak eğitmenliği yapmaktayım ek cok avrupa ulkesinde kayma sansım oldu,ama meth,n, cok duydum ...84 kıs olimpiyatları icin hazırlanan pistlerin muhtewsem oldugundan bahsettiler bir de sehir merkezine cok yakın...
  20. M

Saraybosna Kullanma Kılavuzu

Ynt: Saraybosna Kullanma Kılavuzu süpriz coltur bence cok etkilendim inanılmaz güzel bir yazı kalme alınmıs tebrikler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri