Arama sonuçlarınız

1. R

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) 1. Seval Duban-----------------Nissan Primera-----------------Riva 2. Şafak Gul---------------------Mitsubish Pajero----------Avrupa Yakası 3. Esra Akeroğlu & Face-----Renault (binek...

2. R

Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek Hey delikanlı Offroad'cular bendece bır tarih ve Yer belirleme Zamanı Geldi.....
  3. R

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek Aleykum selam haytem kardeşim

4. R

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek tşk ederim saol haldun abicim adnanı gecen hafta cukurdaydı ıyı harhalde :)
  5. R

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek heytem kardeşim çamurlara dönmeye karar verdim

6. R

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek heyteme itirazım yok ama 2.ciliği kimseye kaptırmam fj70 adnandan daha da güçlenerek tekrar yuvaya döndü

7. R

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek 1. Tuğsan Dal Toyota VX 80 Antalya 2. MKG Team Defender TD5 ve V8 Ankara 3. Binali GENÇ Toyota 4Runner İstanbul 4. Ender kurutlu...
  8. R

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Adnan ve Aytuğ kardeşlerimi canı gönülden tebrik ederim..,birincilik size yakışır,başarılarınızın devamını dilerim. Olcay kardeşim seni de çok tebrik ediyorum,daha güzel günlere inşallah
  9. R

Kişisel Galeri (Hakan Ural)

Ynt: Kişisel Galeri (Hakan Ural) canım kardeşim her karesi muhteşim,bu konuda gerçekten bir numarasın,benim diye söylemiyorum ama çok güzel bir fotoğraf yaa! Sevtap kardeşim benden de sana selam ve sevgiler

10. R

Fıkra Köşesi

Ynt: Fıkra Köşesi 3 çocuğu olan bir fakir köylü kadının tek ineği var ve aile onu çok seviyor. Her şeyleri canları, ciğerleri, yaşamları hep o inek çünkü.. Bir gün anne ahıra gidip bakıyor ki inek ölmüş. Hemen oracıkta kalp krizi geçirip ölüyor kadıncağız. Az sonra büyük oğlan ahıra gidiyor...

11. R

Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008) Ne güzel de eğlenmişsiniz,valla sizleri de doğayı da çok özledim.inşallah işler düzelir tekrar beraber oluruz.Anlayamadığım 4 araç var, neden hep maymunun tepesindesiniz?Efendi Mustafa'dan mı kaynaklanıyor !!!!!!! sanki..... ;D ;D :D
  12. R

Anneler Günü

Ynt: Anneler Günü Bütün anneleri kutluyor,saygılarımı sunuyorum.

13. R

Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3-4 Mayıs 2008)

Ynt: Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3/4-Mayıs-2008) Yükselciğim herşey harika,hasta oldum valla,ama bir de şu balıkları görseydim .keşke yemeden önce resimlerini çekseydiniz!:)
  14. R

Arkadaşımız Faruk Bedir Baba Olmuştur

Faruk kardeşim Allah yavrunuza analı babalı , sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin.
  15. R

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar acil ihtiyaçtan dolayı toyotayı 15000 ytl ye düşürdüm haberiniz olsun...

16. R

CJ5 Testi - Belgrad Ormanı Keşif Gezisi (15-16.03.2008)

Ynt: CJ5 Testi - Belgrad Ormanı Keşif Gezisi (15-16.03.2008) Uğurcum teşekkür ederim,offroad ! işi tecrübe ister,yaş ilerledikçe tecrübe artıyor,bir de meslek icabı... iyisi mi sen bana takıl hep:)
  17. R

Ynt: CJ5 Testi - Belgrad Ormanı Keşif Gezisi (15-16.03.2008) Sevtap kardeşim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,çok naziksin
  18. R

Ynt: CJ5 Testi - Belgrad Ormanı Keşif Gezisi (15-16.03.2008) Erhan'cığım çok teşekkürler,yaşıma gelince 35 ama tersten okursan he he

19. R

Ynt: CJ5 testi ( Belgrad Ormanı Keşif Gezisi / 15-16.03.2008 ) Hakan'cığım yaptığın güzel jest ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,sen harika bir insansın.resimlerin herzamanki gibi birbirinden nefis. Mert ve Mustafa komutan sizin de güzel dileklerinize çok teşekkür ediyorum.
  20. R

Arkadaşımız Recep'in (ReJeep) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Recep'in (ReJeep) Doğum Günü Kutlu Olsun Nadircim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah uzun yıllar sağlık ve mutlulukla hep beraber oluruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri