Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3-4 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,526
Ynt: Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3/4-Mayıs-2008)

yuysal' Alıntı:
100_0622.jpg

Yüksel senden ricam, bu kışa girerken aracının sağ ön tekerini bir daha tek dönerken görmemek olacaktır :D

Etiketler

RESİMLER COK GÜZEL 19 MAYIS İÇİN SAYENİZDE DAHA DA SABIRSIZLANDIK. BU ARADA YENİ SEZONDA RASTGELE :smiley:

Abi kullanan ben değilim acemi biri.Buradan çıkmıyor deyip geri çıkmak bile istedi. :D :D Bilirsin benim kullandığım aracın dört tekeride aynı anda yere basıp aynı anda döner.(çoğunlukla) :D :D Ama dediğin gibi olacak.Hepside ayrı ayrı dönecek inşallah.

set_tahir' Alıntı:
RESİMLER COK GÜZEL 19 MAYIS İÇİN SAYENİZDE DAHA DA SABIRSIZLANDIK. BU ARADA YENİ SEZONDA RASTGELE :smiley:

Sağol set_tahir arkadaşım.Bu arada koya giderken yolda karşımıza keklikler çıktı acaba salmamı yoksa doğalmıdır.Merak ettik.

Çok hoş kareler bunlar... özelliklede sarı ve kırmızının yan yana buluştuğu lale resimleri :smiley:

set_tahir' Alıntı:

Tahir bey Forum Kurallarından alıntıdır:
VitaEsMorte' Alıntı:
Türkiye'nin doğa sporları platformu Gezenbilir.com'a hoşgeldiniz!

Büyük harfle yazmaktan kaçınınız.

Saygılarımızla

Gezenbilir.com Yönetim

Yüksel çok güzel bir doğa gezisi yapmışsınız, güzel kareler için teşekkürler ediyorum, büyük keyif ile izledim :smiley:

ceranus' Alıntı:
Yüksel çok güzel bir doğa gezisi yapmışsınız, güzel kareler için teşekkürler ediyorum, büyük keyif ile izledim :smiley:

Teşekkürler Zerrin.
Çoğu zaman araçlarımızı ve off-road'u amaç olarak yapıyoruz.Bu sefer araç olarak yaptım.Çokta keyifli oldu.Tüm off-road cu arkadaşlara tavsiye ediyorum.

yuysal' Alıntı:
Tüm off-road cu arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Şnorkelimizi ;) takalım da, geliriz dalmaya Yüksel!... :D
Koya iniş-çıkış kısmı iyi gözüküyordu. Sen dalarken, bizim oynayabileceğimiz buna benzer alanlar varsa yapalım bir tur.
Bir de dereden bahsediyorsun ama, nasıl bir şeydi acaba?... ???

Yükselcim o koyu biliyorum bende pazargünü ibricede dalıştaydık bilsem gelirdim o tarafa
hakkatten çok güzel bir yer

Selam Arkadaşlar Ben Mehmet
Yükselin dediği acami arkadaş. Gerçekten yükseli tebrik etmek lazım gidene kadar kafasının etini yedik. Oraya gitmeyelim diye ama bizi dinleyen kim.
Geçen senenin intikamını aldı adeta. Geçtikten sonra hepimiz mutluyduk. Fakat ben genede nasıl çıkacağımızı düşünüyordum.
Bana desenizki saatte 300 km ile motorla git virajlarda motoru yatır. Bunlar benim için kolay. Ama ordan aşağıya in. o beni bozar
He bu arada Yol resimlerini tam net çekmedik fakat göründüğünden daha kötü yerler vardı. Biran jeep devrilecek gibi oldu. Sonuç sağ salim döndük.
Yüksel kardeşim anahtarı kaybettiğin yazmamıssın o konu ile ilgili düşüncelerini alalım.

Gezinin çok güzel olmuş ve zevkli geçtiği fotolardan belli nice gezilere....

Yükselciğim herşey harika,hasta oldum valla,ama bir de şu balıkları görseydim .keşke yemeden önce resimlerini çekseydiniz!:smiley:

keklikler salma zaten bölge esasında milli park olduğu için pek cadıra veya benzeri kamplara izin verilmiyor.Bu arada resimlerden anladımki siz güvercin kayaya yakın yerdeki koya gitmişiniz.Biz sürekli onoun sağında ortasında incir ağacları bulununan koya iştirak ediyoruz.Bağsettiğim koyun sağ tarafı sığ ce kumsal haavasında olduğu için levrek yapıyor bilginize.

Yüksel kardeşim,harika gezi yapmışsınız.Hele baharın şu günlerde iç içe yaşandığı günlerde gelincikler içerisinde olabilmek çok güzel,Kış boyunca kuru ağaçları görmekten bıkmışız.Çamurun rengini baharın yeşilliğine bıraktığı bugünleri değerlendirmen adına vede o güzel koylarda muhteşem panoramik görüntüleri bizlerle paylaştın...Çok Teşekkürler kardeşim. :-X

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR