Arama sonuçlarınız

1. A

Serbest Muhabbet Sizce Zaman Kaybı mı?

Ynt: Serbest Muhabbet Sizce Zaman Kaybı mı? kesinlikle haklısınız yeni üyeyim ve birçok konuda bilgi ararken oldukça farklı yerlerde anlatımlar ile karşılaştım ki neyin bilgi neyin latife olduğunu anlamakta zorlandım karmaşa karar vermekte yanıltıcı sonuçlara götürüyor insanı not...

2. A

2009 G.Vitara 3K Hakkında ?..

Ynt: 2009 G.Vitara 3K Hakkında ?.. bahsettiğiniz dönem araçlarına yoğunlaşacağım ilginize çok teşekkür ederim selamlar,
  3. A

Ynt: 2009 G.Vitara 3K Hakkında ?.. rica ederim bilakis sizler çok büyük bir iyilikte bulundunuz ben aracı daha farklı düşünmüştüm, birde küçük oluşu beni etkilemişti lastik vb ufak tefek değişikliklerle halledebilirim sanmıştım ama öyle değilmiş. çok çok teşekkür ederim

4. A

Ynt: 2009 G.Vitara 3K Hakkında ?.. Çağlar Bey ve diğer arkadaşlar açıklamalarınız çok faydalı oldu anlattıklarınızı göz önünde tutup tekrar inceledim ve çok heveslenmiştim ve çok üzüldüm ama bu araçtan caymak durumunda kaldım çünkü uzun vadede istediklerime cevap vermeyeceği anlaşılıyor...
  5. A

Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009) çok güzel fakat yorucu bir gezi olmuş bende böyle gezmek isterim ama yeni g.vitara buna uygun mu yada çok değişiklik yapmadan nasıl olur ? paylaşımınız için teşekkürler

6. A

Ynt: 2009 G.Vitara 3K Hakkında ?.. merhaba herhangi bir bilgi gelmediğine göre yönetici arkadaşların bu başlığı silmelerini rica edeceğim gereksiz yer işgalinin önüne geçmiş oluruz teşekkürler,

7. A

merhaba henüz yeni üyeyim, yeni vitaralar için herhangi bir yazı bulamadım ben bu aracı almaya heveslenip sıraya girdim (ötv indirimi sonrası kalmamış) tek aracım olacak, hem şehirde hemde arazide soft olarak kullanmak istemekteyim arazi olarak resimlerde görebildiğim kadarıyla mesela...
  8. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben Emine K. izmirliyim İşletme ve Geleneksel El Sanatlarında eğitim aldım desinatrist olarak emekli oldum ilgi alanımı doğal olarak tezhip, minyatür vb el sanatları öğrenmeye ve keşfetmeye dayalı seyahat etmek, trekking ve gezi amaçlı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri