Arama sonuçlarınız

1. F

Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si ama benimkide guselll :)

2. F

Benim de Cj'im Varmış !..

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. haftaya ins
  3. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. emok motorsiklet festivalide yaklastı, bizim ilcenin koyunde yapılıyor, 10 dk. bize, acaba jeep cilerin boyle bir festifali yokmu ki? linkte emok un bizim burada yapılan festival fotoları var...

4. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. :)
  5. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. herkeze yeniden selamlar, bayadır nete giremeyordum, simdi fırsat buldum. is guc aldı basını gıdıyor, araclada ilgilendim bu arada tabii, yeni fotoları yukluyorum hemen

6. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. cok tesekkur ederim, yarın ola hayrola artık, herkeze iyi geceler

7. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. ins. yarın daha guzel resimlerin i cekecegim, artık ne yapılması gerektigine sizlerle karar veririz, tamiri, bakımı, ruhsat isleri falan, ins istedigimiz gibi olur, iki gun once aklımda bile yokken simdi deli gibi ugrasıcam artık, virusu kaptım galiba, sizlerede...
  8. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. peki hocam tuzla ne demek, uretimiyle mi ilgili
  9. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. evet depo kapagı yan tarafta, sofor mahalinin tarafında

10. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. olsun, cakma olsun :) , arkasına baktım lpg tupu var, baska birsey goremedim

11. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. acaba hurda bir cj alsam, onun evraklarıyla bu araca binsem nasıl olur ki
  12. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. tabi ne demek, 27 sene beklemisim biraz daha beklerim acele is yok :)

13. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. ilcemiz kucuk, butun yaz ilcede islerimi su motoruyla gordugume gore trafik problemi hic yok :) ,
  14. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. tablo cok karardı, bosunamı temizledim yani :(
  15. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. haklısınız yarın gunduz ısında net resimler cekecegim, daha faydalı olur

16. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. tabi kusura bakmayın kendimi tanıtmadım, adım lutfi, bilecikin pazaryeri ilcesinde oturuyorum , yasım 27 (ki hicc gostermiyorum :) ), seramik fabrikasında calısıyorum, ciftcilik falanda yapıyorum, bekarım :) ,
  17. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. aracın hikayesinide anlatayım, bu aracı izmirde enistemin garajında duruyordu, bir zamanlar suleyman demirele hediye edilmis, sonara nasılsa enistem almıs ama fazla kullanılmamıs, zaten boyle eski araclarlada fazla isi olmaz, izmirde tadilat yaptırınca arac gozune...
  18. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. benim tek bildigim benzinli oldugu ve lpg takılı oldugu

19. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. gercekten bir cj modelimi bu, bilen varmı hocalar
  20. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. aracın kapıları yok yanlarında

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin