Benim de Cj'im Varmış !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahrenayt11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,693

Ortaya ne çıkacak...

• Kullanılan toplam oy
    30

Etiketler

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !..

bencede tuzla
tuzla otokarın jeep lisansıyla üretmiş olduğu çakma cj diyebiliriz sanırım

jeep dünyanın bi çok ülkesinde üretilmiş.tuzlada bizdeki.makbul olanı amerikan olanı.yan yana koysan belli eder kendini.

ins. yarın daha guzel resimlerin i cekecegim, artık ne yapılması gerektigine sizlerle karar veririz, tamiri, bakımı, ruhsat isleri falan, ins istedigimiz gibi olur, iki gun once aklımda bile yokken simdi deli gibi ugrasıcam artık, virusu kaptım galiba, sizlerede tesekkur ediyorum ilginize, benim hic bilgim yok ve inanın bilmemek cok zor, artık oldugu gittigi kadar binerim bende, bakarsın bende toplarım parcalarını dicem ama nerdeee ;) , bisiklet degilki bu :smiley:

hiç bi parçasını falan dert etme bulunur yardımcı olur tüm ark önce resmi evraklarını tamamla onlardan başla derim
boşa masraf etmiş olmamak adına

Hele koltuga bi oturup bi ziplamaya baslayinda ondan sonra dinleyelim sizi :smiley: daha bi sey yok ortada Damardan almaya baslamadiniz henuz Simdilik soluma safhasindasin Sonra tum arkadaslar iyi dileklerini iletirler :smiley:

Bu jeepler ile uğraşmak vaktinde varsa zevktir stres kalmıyor insanda...Zevki bambaşka bu araçlar nesilden nesile devam edecek...Bu arada yakıt hortumlarını ve motor yağını kontrol etmeden çalıştırmayın... ;)

İyi geceler konuyu açış şekliniz dolayısı ile bayağı eğlendik size takıldık darılmayın hakkınızı helal edin.. Henüz teknik bilgi verecek doneler sunmadığınız için biraz muhabbete döndürdük işi. Siz daha iyi resimler ve ve araçla ilgili mekanik durumunun bilgilerini verdikçe faydalı cevaplarla dolacaktır burası merak etmeyin...

Motordan da anlaşıldığı üzere %1000 tuzla.. Öylesine köye gidip gelirim. Çok hafif offroad yaparım filan dersen fazla masraf etmeden toplanabilir. Ama şu hali ile satsan 2-2.5 eder. Adam etmeye 5 harcarsın, adam ettikten sonra satmaya kalksan 4 eder. 7.5 verip 6 silindir 78 model üstü güzel bir cj alabilirsin. Yakıtı çok farketmez. 4 sene bindim tuzlaya 6 defa üst kapak conta değiştirdim. 1.vites kalkarken 2 bağırır, 3 bayılır. 69 model ise 2 levyedir, altı 3 levye. Çalışıyorsa devam. Masrafı çoksa hiç uğraşmayın derim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR