Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Bende 2006 Grand Cherokee 3.0 crd var. Mekanik bir problemi olmadı.
Sadece şikayet edeceğin olay lastikleri değiştirdin mi fazla yakıyor.Ayrıca üzerindeki navigasyon yazılımı hiç güncellenmedi.Türkiye haritası hiçbir zamanda olmayacak.Komple değiştirmen gerek. İkinci el alacaksanız vites...
Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi?
Bencede zincir olmalı ...4x4 lar için karda kış lastikleri kullanmak en iyi çözümdür.a/t lastik de olabilir ama m/t ile güvenlilik çok düşer.cam gibi buz olunca hiçbiri fayda etmez o zamanda zincir....
Ynt: 4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A
Herkesin ilgisine teşekkür ederim.İnşallah İlk kar da kartepede 4x4 Michelin Latitude Alpin HP lastiklerini deniyecem....
Kışın dağa giderken(buz ve karda) 4x4 Michelin Latitude Alpin HP kış lastiğimi ? bgGoodrich T/A mi ? daha performanslıdır.Arazi ve çamur düşünmüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim.
Ynt: Kömür Limanı, 29-30 Ağustos 2008
merhaba herkese.... kömür limanında tüp kiralayan bir arkadaş vardı galiba bülent hoca dı adı bu sene sezonu açtımı yada bu işi yapıyormu hala telefonu varsa yazarsanız sevinirim gecen sene internetten tel. bulmmuştum.ama kaybettim.
Grand Cherokee 3.0 yeni aldım.Kapı eşiğine takılan krom koruyucu nerden alabilirim mengenlere açtım ön sağ ve sol 165 euro diyor bulamazsam ordan alacam.Daha ucuza alabileceğim neresi yurt içi veya yurt dışı
Ayrıca Ön tampon koruyucu taktırmak istiyorum sade birşey nerden yaptırabilirim