nofearifat
Yeni Üye
Kışın dağa giderken(buz ve karda) 4x4 Michelin Latitude Alpin HP kış lastiğimi ? bgGoodrich T/A mi ? daha performanslıdır.Arazi ve çamur düşünmüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim.
4x4 kış lastiğini tercih ettiğinizde bu lastikleri Nisan ayı gibi çıkartıp tekrar yaz lastiği almanız gerekir.Size ek bir maliyet ve saklama gibi bir durum ortaya çıkacaktır.nofearifat' Alıntı:Kışın dağa giderken(buz ve karda) 4x4 Michelin Latitude Alpin HP kış lastiğimi ? bgGoodrich T/A mi ? daha performanslıdır.Arazi ve çamur düşünmüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim.
sinaa' Alıntı:kayışdağına çıkarken buzda durup bir daha kalkamadim ama aynı model araba bfgoodrich atlerle arkamdan kalktı, yanımda durdu ve devam etti. yaz kış kullanabilecek olmanız avantaj ama asfalt üzeri kar ve buzda kar lastiği de yeterli işi yapar, şehir içinde bir sıkıntı yaşamadım buzda ben de kalkıp durabiliyordum blizzaklarla.
sertem41' Alıntı:Merhaba;
Bridgestone blizzak lastiklerini kullandığnızı duydum, bu lastiklerin kış performansını biraz detaylı olarak anlatabilirmisiniz lütfen. Bu lastikleri nasıl şartlarda kullandınız, sonuçları nasıldı ve en önemlisi bu lastiklerden memnunmuydunuz.
Teşekkürler.
sinaa' Alıntı:Normal şehir ve kış şartları için diyorsanız oldukça güzel bir lastik. Grand Vitara'da kullandık geçen sezon, bu sezon da tekrar takacağız bu hafta aynı lastikleri. Sessiz, yumuşak ve yol tutuşu gayet iyi. Ataşehir Mozaik çarşı yokuşunda geçen sene millet çıkamaz ve kaya kaya inerken ben durup durup kalkabiliyordum. Ancak offroad için düşünüyorsanız hiiiiç uygun değil. Çamuru acayip topluyor, -zaten offroad lastiği olma iddiası da yok- özellikle karın altından çamur çıkar ve ikisi karışırsa çok kötü oluyor. Ama onun dışında saf kar veya buzda oldukça iyiydi.
sinaa' Alıntı:Evet fiyatları baya iyiama dediğim gibi, offroad amacına uygun değil pek..