Arama sonuçlarınız

1. N

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Divinol kullaniyordum 15/40 yagi tercih ettim tam sentetik ama cok ince yag 5/** gibi sikinti yaratabilir dedi servis Uzun zaman agir kosullarda ve lpg ile kullanildi sorun olmadi

2. N

1995 Model Cherokee

Ynt: 1995 Model Cherokee Arkadaşlar herkese selam, Banka ile sorunumu çözdüm bunuda aracıma sarılarak kutladım. Çok teşekkürler. İlanımı nasıl geri çekerim bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
  3. N

1995 Model Cherokee

Ynt: 1995 Model Cherokee Alfonse ve 997799 haısınızözür dilerim kolay olar diye link vermiştim düzenlemesini yapacağım hemen

4. N

1995 Model Cherokee

Ynt: 1995 Model Cherokee Fiyat güncel biraz yüksek olarak tuttum fiyatı zira bir ara simsarlardan sıkıntı geldi 10.000 tl den başlayan fiyatlarla teklifler geldi yukarı çekincede malum satılmıyor normal bir fiyat yazarak tekrar aktif yaptım ilanı olumsuz bir şey düşünmeyin.
  5. N

1995 Model Cherokee

Ynt: 1995 Model Cherokee Genelde satışta soruyorlar neden satıyorsun diye o yüzden baştan yazmak istedim :)

6. N

1995 Model Cherokee

Haklı olarak soracaksınız : Para sıkışıklığımdan dolayı satıyorum. Detay : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-1995-model-g-cherokee-34753159/detay#

7. N

TUVTURK Muayeneleri hakkında

Ynt: TUVTURK Muayeneleri hakkında Teşekkür ederim.
  8. N

TUVTURK Muayeneleri hakkında

Adminler kızabilir ama bir konu yaratmak istedim eğer topic başka bir yerde varsa yönlendirirseniz sevinirim. 1 - G.Cherokee aracımda tavan sepeti var (THULE değil) sanayi işi ve buna bağlı önlerde sisfarlarım var. 2 - Aracımda yükseltme kiti var 3" skyjacker araçta fiziksel müdahale olmadan...
  9. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) teşeekkürler Hunter

10. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Selam Hunter; Söktürüp gitmekte fayda olacak sanırım risk etmenin anlamı yok peki skyjacker diye soracağım korkarak 3" olan araçta kesme biçme yok bu konuda bilgin varmı ?

11. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Katkılar için açıklama katkılarına çok teşekkürler Bir soru sormak istiyorum aracımın üstünde metalden yapılmış tavan sepeti var (ISOFF çuların araçlarında bulunanladan ustası eski sanayide) üzerinde önde 4 adet sis lambası var. Bu aparat TUVTURK te...
  12. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) selamlar herkese uzun bir ayrılıktan sonra dönebildim (şirket erişimlerinde forumlarda sıkıntı oluyorda :) ) geçenlerde bor motor yağı katkısı nı öğrendim biraz araştırdım (yeterli veriye ulaşamadım ama kullananlar olumlu cevap vermişler) firmayla ve...

13. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Muhtemelen herkesi ilgilendirecektir muayene istasyonları özelleşti bizim tarzda araçlar için sıkıntılar olacak büyük ihtimalle ve uzun kuyruklar. Benim aracımda tavan sepeti ve 3" yükseltme var bunlar muayenede sorun yaratıyormu bilen varmıdır ?
  14. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Teşekkürler Ercüment bir çok soru işareti silinmiş oldu.
  15. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Cahice bir soru soracağım ama lpg modulunun nsigortasını söktüğümde (devre ışı bıraktığımda) lpg beyni sıfırlanırmı ?

16. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Akü boşalmasının sebebini buldum 2 aküyü rahmetli ettikten sonra başına gelen varmıdır bilmiyor varsa yardımınızı istiyorum. Sorun gaz dan kaynaklanıyor arç 15 gün kullanılmadığı takdirde akü boşalıyor. Kontrola gitti takıldığı yere gitti sorun yokdediler...
  17. N

Jeep Cherokee ZJ 5.2 Şanzıman Sorunu

Ynt: Jeep Cherokee ZJ 5.2 Şanzıman Sorunu Geç bir cevap oldu ama , umarım bu uğultu oluştuğunda vibrasyon artmıyordur. Eğer o durum da oluşuyorsa servise götürüp şanzıman tirbününü kontrol ettirmeniz ngerekiyor. Onun haricinde vites geçişleri sıkıntılı ise şanzıman rölelerinin kontrolu da...
  18. N

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Heralde bu kadar dua almamışındır, ellerine sağlık . Servisteki adamlara bilgi danışmaktan daralmıştım. Çok teşekkürler,

19. N

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Kitaba benimde ihtiyacım var çoğaltılacaksa fotokopi daha mantıklı olabilir katılırım. Bilgi verirseniz sevinirim.
  20. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) 3" Skyjacker yükseltme kitini uyguladım ilginçtir aracın sürüş keyfi arttı (ki üstünde yeni amortisörler vardı). Kendi üstündeki AT/R lastiklerle flanş koyarak adapte ettirdim fena olmadı. Korhan Bey'in tavsiyesine uydum teşekkür ederim. Oldukça keyif...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri