Cüneyt bey, Sizdeki kitap 1994 ile 2004 arasındaki bütün grand cher. kapsıyor ve dolayısı ile çok kapsamlı anladığım kadarıyla. Bu kitabıda çok istiyorum. nereden temin edebilirim. Buradan mümkün değilse, lütfen yayımcı, yayım yılı v.s. bilgileri içeren "1. - 2. - 3. ve son 2 - 3 sayfayı" buradan yayınlayabilir veya bana gönderebilirmisiniz, gönderdiklerinizi bende Canada' daki kız kardeşime forvardlarım. Yakında gelecek. Bana bulup alır, getirir.
Bu arada ( lütfen kimse ukalalık adletmesin ), teknik terimler dışında Ingilizcem oldukça kuvvetli. Teknik terimleri ve takıldığım yerleride int.sözlüğündenden felan bulup, konuyada vakıf olduğum için, çözebiliyorum. Buradaki güzel insanlara bu şekilde fayda sağlamam gerekirse --memnuniyetle--
Bişey daha eklemek istiyorum: Kız kardeşim Canada' da demiştim. Orada Canadalı aile dostlarımızın yanında kalıyor ve bildiğim kadarıyla aile JEEP' lerini satıp, doğa' ya zarar vermemek adına Lexus'un
ELEKTRİKLİ kocaman 4*4' ünü almış bi sürü paraya. --Millet aya gitti, işi gücü bitirdi, öbür dünyayıda çözdüler heralde, bu dünyaya fayda sağlamak için para saçıyor--- Biz hala yeryüzünü idrak edemedik--- Medeniyet başkaaa bişiiiii