Arama sonuçlarınız

1. Yakota

Lr Defender 67 Model Için 2. El Lastik Ihtiyacım Var.

Arkadaşlar, 67 Model LR Defender için 2. El Lastik ihtiyacım var. Fazla Bilgim yok ancak KUM 10 KL 71 OK 144 veya Lassa G 50/16 olabilir deniliyor. Yardımlarınıza teşekkür ederim. Selamlar,

2. Yakota

4x4 Land Rover Defender Arıyorum

Ynt: 4x4 Land Rover Defender Arıyorum Belki daha bulamamıştır. Yada, bulduğundan memnun değil değiştirecektir, Olamaz mı? Selamlar,
  3. Yakota

4x4 Land Rover Defender Arıyorum

Ynt: 4x4 Land Rover Defender Arıyorum Merhaba, Satılık Land Rover Defender Özellikler; • Benzin ve LPG li. LPG ruhsata işli. • Çeki demiri var ve ruhsata işli. • Vinci var ve ruhsata işli. • Motor Komple yeni yapıldı (krank miline kadar değiştirlidi) • Silindir kapağı değiştirldi. • Benzin...

4. Yakota

Satılık Land Rover Defender

Ynt: Satılık Land Rover Defender Merhaba Çok olacak ama, masanın kapanmış halini de yolluyorum. Selamlar,
  5. Yakota

Ynt: Satılık Land Rover Defender Arkadaşlar, Bir düzeltme Series II A olacaktır (III yazılmış) İlave bir-iki fotoğraf daha, Selamlar

6. Yakota

Ynt: Satılık Land Rover Defender Arkadaşlar, İlginiz için teşekkür ederim. Yazılarınızda ...pdf dosyasını açamadığınız anlıyorum. Çünkü burada tüm bilgiler ve değişik dış görünümler ile, iç detaylar da var. Özellikler; · Benzin ve LPG li. LPG ruhsata işli. · Çeki...

7. Yakota

Ynt: Satılık Land Rover Defender Merhaba, Teşekkür ederim, PDF dosyasını açabildinizmi? Ben denedim açılabiliyor. Orada tüm bilgiler var. Sorularınız için; Benzinli ve LPG li. (LPG Ruhsata işlendi.) Hidrolik Direksiyon değil. Kilitli ? Sözcüğünü anlayamadım. 4W kavramayımı...
  8. Yakota

Arkadaşlar, Yeri uygun mu bilmiyorum. Sevdiğim arabamı satmak zorunda kaldım. Bilgi ve resimleri ekli dosyaya koydum. İlgilenenler mail adresime yazsın lütfen, İyi keyifler dilerim,
  9. Yakota

Land Rover Stepne Montajı İçin Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Land Rover Stepne Montajı İçin Yardıma İhtiyacım Var Bilgi ve deneyimleriniz paylaştığınız için teşekkür ederim. Port bagajı var ama ben söktüm. Sstepnenin ön kaputa montajı konusunda Negatif yanlarına tamamen katılıyorum. Montaj aşamasında (Kaputa delik açmağa kalktığım zaman) tüm...

10. Yakota

Ynt: Land Rover Stepne Montajı İçin Yardıma İhtiyacım Var Merhaba Arkadaşlar, Parçaları Aydın Oto dan alıyorum. Diğer dükkanı bilmediğim için gitmedim. Aydın Oto nun oraya da sorduğunu düşünüyorum. Ancak garantiye almak amacı ile diğer dükkana da bakarım. Parçayı doğru tahmin ettiğinizi...

11. Yakota

Ynt: Land Rover Stepne Montajı İçin Yardıma İhtiyacım Var Eklemeyi unuttum. 67 Model.
  12. Yakota

Ynt: Land Rover Stepne Montajı İçin Yardıma İhtiyacım Var ilginize teşekkür ederim. Bildiğim kadarı ile Series II A , Bu bilgiyi daha önce bu forumlarda almıştım. Bir yere not ettim. Ama şu an bulamıyorum. Aracımı sadece avda kullanıyorum. elbet de dağda dolaşmak ayrıca bir keyif. Kaput...

13. Yakota

Ynt: Land Rover Stepne Montajı İçin Yardıma İhtiyacım Var Merhaba, Teşekkür ederim. Bende aynı düşüncedeyim. Ancak parçayı bulamadım. Kayalar ında adresini formda aradım bulamadım. Yollayabilirmisniz lütfen, Selamlar,
  14. Yakota

Ynt: Land Rover Stepne Montajı İçin Yardıma İhtiyacım Var Defender'ım
  15. Yakota

Arkadaşlar, Land Rover ımın kaputuna stepne montaj etmek istiyorum. Bir eksikle tüm parçlar tamam. Resimde görülen alt bağlama plakasını alabileceğim yer (izmir'i ve ankara huırdacılarını aradım) var mı? Bir arkadaşım bunu yapabileceğim/yaptırabileceğim şekilde teknik resmini/ölçekli krokisni...

16. Yakota

Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler

Ynt: Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler Net ve doyurucu yanıt için çok teşekkür ederim. Selamlar,
  17. Yakota

Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler

Ynt: Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler Arkadaşlar, "Çekme Belgeli Araç" Ne demek? selamlar
  18. Yakota

Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim

Ynt: Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim Merhaba Arkadaşlar, "Sustalı" diye tabir edilen mekanizmalı bıçaklar belirtiğiniz gibi bulundurlması ve taşınması yasak. Kötü amaçlılar için çıkan önleme kanunlar ne yazık ki, iyi niyetli olanların yaşamında zorluklar getirmekte kanun dışı...

19. Yakota

Yağ Kaçakları

Ynt: Yağ Kaçakları Merhaba Arkadaşlar, Ben yağ kaçakları için bir kaç opersyon yaptırıken, mekanik konuda yabancı olmadığım halde keçelerin önemini çalışmaya yansıtamadım.. Bunun nedeni de tamircinin orj,inal ve doğru parça kullandığına olan inancımdı. Sizlerin yanıtlarını okuyunca yaptıkları...
  20. Yakota

Yağ Kaçakları

Arkadaşlar, Land Rover Series IIA 67 model avda kullandığım aracımın şanzıman, difransiyelden geln yağı defalrca şanzımanı indirtmeme ve en son çok özenli ve dikatlide yaptırmama rağmen hala kaçk sürmektedir. Bu konuda deneyimleriniz aktarbilirmisiniz lütfen, Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri