Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c126 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,854
Ynt: Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler

Net ve doyurucu yanıt için çok teşekkür ederim.

Selamlar,

Etiketler

c126' Alıntı:
İngiliz Kemal'in oğlu Engin Usta ile de uzunca sohbet ettim. Fotoğrafları ekliyorum, edindiğim bilgileri de fotoğraflardan sonra bulabilirsiniz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Yahu bizim aracta engin ustada şimdi keske bir iki resim cekseydınızde benımde merakım bıraz dinseydi ;D ;D ;D

Bilgiler için Teşekkürler...

c126' Alıntı:

Bugün bende buraya gittim...Bu kırmızı olan aracı inceledim.Aracın içi haşat durumda.Koltuk ve full döseme istiyor.Kabin üstü brandalı.Dizel.
Bana fiyatını 6500TL verdiler.(konuyu açan arkadaşa 5000tl demişer)2 günde amma zamlanmış. ;D ;D ;D
Bence hurdacılardan uzak durmak gerekiyor(Benim Düsüncem).Adamlar bir dügmeye (18 tl imiş) 50 tl demişler.yuhhhhh yani.Tutturabildiğine yani.Bana hiç güven vermedi.

Sayın Beyrun Yıldırım,

Aracınız eğer iöeride duran araçsa (şu anda rengi beyaz, motoru şanzumanı vs üzerinde değil, soyulmuş durumda yani) o zaman fotoğrafları var. Engin Usta'dan izin almadığım için koymadım. Resimler diğer PC'de, ancak pazartesi yükleyebilirim çünkü yarın Kayseri yolcusuyum inşaallah. Arabanız gayet düzgün duruyor, sanırım kaporta işi yapılmış, boyasına çok dikkat etmedim, arkada da baklava sacdan bir zemin vardı. Çok güzel olacağa benziyor.

c126' Alıntı:
Sayın Beyrun Yıldırım,

Aracınız eğer iöeride duran araçsa (şu anda rengi beyaz, motoru şanzumanı vs üzerinde değil, soyulmuş durumda yani) o zaman fotoğrafları var. Engin Usta'dan izin almadığım için koymadım. Resimler diğer PC'de, ancak pazartesi yükleyebilirim çünkü yarın Kayseri yolcusuyum inşaallah. Arabanız gayet düzgün duruyor, sanırım kaporta işi yapılmış, boyasına çok dikkat etmedim, arkada da baklava sacdan bir zemin vardı. Çok güzel olacağa benziyor.

Sanırım bizim araç ;D ;D... Şanzımanı yeni takıldı sanırım sizden sonra oldu... o resımlerı rica etsem koyarmısınız arka havuzu aliminyum kaplı şimdi elektricide boya ve döşeme kaldı 06 ktr 09 du plakası herhalde ;D ;D ;D resimleri bekliyorum pzartesiye sizede hayırlı yolculuklar inşallah istediginiz bir araç bulursunuz....

BUGÜN FORUMDAKİ İLK GÜNÜM YENİ KAYIT OLDUM TÜM DOĞA VE OFF ROAD SEVDALILARINA SELAMLAR.ARKADAŞLAR ÇOCUKLUĞU VE GENÇLİĞİ ANKARA HURDACILAR SİTESİNDE GEÇMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM EĞER YANINIZDA TANIDIK BİRİ YOKSA YADA GERÇEKTEN TEKNİK KONULARDAN UZAKSANIZ HURDACILARDAN MAL ALMAYIN EMİN OLUN ARKADAŞLARIN SÖYLEDİĞİ GİBİ YENİSİNDEN PAHALIYA SATARLAR,BİDE Bİ TABİR VARDIR YUMURTA ALSANIZ SARISI ÇIKMAZ DİYE AYNI BU DURUMLA KARŞILAŞIRSINIZ.HURDACILAR SİTESİNDEKİ ARAÇLAR MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ ÇIKIŞLI OLUP HEPSİ ASKERİYE MALIDIR VE ÇOK UZUN YILLAR KULLANILIP Bİ OKADARDA GARAJDA YAHUT AÇIK MEKANDA BEKLEMİŞTİR ZATEN ASKERİYE HURDAYA AYIRMADAN ÖNCE ÜZERLERİNDEKİ KULLANILIR PARÇALARI SÖKMEKTEDİR.EĞER BEN BU ARAÇLARLA UĞRAŞIRIM DERSENİZ BUNLARDAN YÜZLERCESİ www.mkehurdasan.com ADRESİNDEKİ İHALE LİSTELERİNDE SATIŞA SUNULMUŞTUR DAHA UCUZA MAL EDEBİLİRSİNİZ BU ADRESE GİRİP PAZARLAMA MÜDÜRLÜĞÜ LİNKİNDEN LİSTELERE ULAŞABİLİRSİNİZ TAKİP ETMEKTE FAYDA VAR.

Arkadaşim emegine saglik telsizcilere ugradin mi?

Parçalar ve kar bir araya geldiğinde farklı bir ahenk yaratmış

Bu foruma epeydir yazan olmamis ... cok guzel bilgi paylasimlari olmus ..yorumlarinda pek coguna katiliyorum .. MKE hurdaligini da.. ivedik pazarinida birkac ay once gezmistim ... cok kisa ozet isterseniz kisisel goruslerim olarak sunlari soyluyebilirim;
MKE de oldukca SIK ihalaler oluyor ve tahmin edebileceginiz gibi bu isin profosyonelleri var ve ihalelerde ise yarar araclari hemde yanindaki diger araclardan ihtiyac duyduklari yedek parcalari pekde usulune uygun olmadan tamamlayip ihaleyle satin aliyorlar ... vede dis kismina biraz rutus yapip motoru calisir hale getirip satiyorlar .. ( Kayserideki araclar gibi )
ivedik pazardakiler zaten oto galerisi gibi.. onlar yukaridaki paragrafin son cumlesindeki kisi yada sirketler ... bence ivedikten yedek parca disinda arac almak pekde kar'li olmayacaktir ama zaten bir Defender'iniz varsa oralardan; motordan dingillere, akslara kadar cok uygun fiyatlara yedek parca alabilirsiniz ...
Yeni arac icin ise sizlere;kendi atolyeniz ve oldukca uzun modifiye zamaniniz yok ise sahibi ve gecmisi belli bilinen araclari almanizi oneririm ..
keyifli paylasimlar herkese ...

Herkeser selamlar,Bu yıl ekim ayında (26.10.2010) Türk Telekom araç satışı yaptı bu araçların muammmen bedellerini ve ihale sonrası alanların ne kadara aldıklarını inceledim .Ben size bu linlkleri vereyim sizde plaka numarasına göre araçların muammen bedelleri ve satış bedellerini inceleyin ,kendiniz yorumlayın.Tabi o modellerde bir LAND ı rötüşla bizlere kaça sattıklarınıda bir düşünelim
http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turkiye-capinda-kullanilmakta-olan-araclarin-satis-ihalesi

Herkese merhabalar,

Adım Adnan, Ankara' da yaşıyorum. Kasım ayının sonuna doğru siteyi keşfedip üye oldum ve beni buralara tabiki defender merakım getirdi. Burada paylaşılanlar ve tecrübeler sayesinde defenderla ilgili çok değerli bilgiler edindim ve satın almak için şartlar oluştuğunda bu siteye katkı yapan herkesin emeği olmuş olacak bu işin içinde, bence bu, sitenin güzel ürünlerinden biri...

Sizlerle güncel bir bilgiyi paylaşmak istedim. Geçtiğimiz hafta sonu hurdacılar sitesine gittim, son durum nedir diye görmek ve bilgi sahibi olmak için. Ya nasip ticaret konya TÜRK TELEKOM ihalesinden 40 civarı 1994 veya 1998 model ( tam olarak hatırlamıyorum, benim ilgimi 87 ler çektiği için orayı pek dikkatli dinlememişim :smiley: ) defender almış ve ankara' ya getirmeye başlamıştı. Ben defender konusunda çaylak mertebesinde olduğum için size detaylı bilgi veremem fakat araçlar dışardan bakıldığında, doğal olarak eskilerine oranla gayet canlı ve genç görünüyorlardı. Yürür halde satmayı düşündükleri rakam için 24000 tl civarı bir tutar dile getirildi diye hatırlıyorum.

İlgilenebilecek defender meraklılarıyla paylaşmak istedim, herkese selamlar...

konu başlığını açan arkadaşa teşekkür ederim
dönem dönem bu konular gündeme geliyor ve gelmeli de ,
ankaradaki yada servisteki olsun illaki birimizin işine yarayacak bişeyler mutlaka var o yusden çok faydalı olmuş bence , ucuz - pahalı olması ayrı konu o alıcıyı ilgilendirir diye düşünüyorum
sayenizde 10 larca defendercıya taze bilgi verildi tekrar teşekkürler

bişey daha eklemek isterim
bende sonuçta profesyönel değilim aracımı eylül 2009 ihalesinden kendim aldım , çok anladığımdan değil ama şansıma koltuğu döşemesi çok çok iyi araç denk geldi gezememiştim bile ihaleden önce
tüm bakımı motoru şanzımanı defransiyeli muayenesi elektrik vs... ne varsa değişti elden geçti ve inanın maliyetinden ziyade sizin sanayide parçacılarda nette geçirdiğiniz vakit ve verilen emeğe bence değmez
bence hazır yapılmış ve sahibi tarafından satılığa çıkan hemen marşa basınca yürüyecek aracı hatta aksesuarları da olan aracı almak mantıklı, çok boş vaktiniz yoksa alan arkadaşlar çok üzülür ve yorulurlar bence hemde aynı paralara geliyor buna inanın ama sonuçta DEFENDER ruhu olan bir araç bizleride madden ve bedenen bu kadar yoran ve kendini sevdiren bu ruhu olsa gerek
yollarda da hada çok kardeş defender görmek isteriz , yeni arkadaşlar da çekinmesinler burada herkes tüm bilgi ve deneyimini paylaşıyor ingilizler dünyada sevilmez ama defenderı iyiki yapmışlar :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

İvedik hurdacılar sanayiinde benim de bir zamanlar epey bir parça arayışım oldu.Parçaların vahametinden,abartılı faiş fiyatlarından bahsetmeyeceğim size.Benim için en dikkat çekici olanı oradaki bütün hurdacı esnafının sadece land parçası satan değil diğer her türlü hurda malzeme bulunduranlardan bahsediyorum.En ufak bir insaniyet,en ufak bir vicdan,en ufak esnaflık taraflarının olmamaları oldu.Bence burada başka bir ticaret var ama biz göremiyoruz.Hemde derin ve kirli bir ticaret.adını ben koymayayım ama sizden bu bölgeden uzak durmanızı tavsiye ederim.Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama bence böyle.
En iyisi araba alacak olanlar için;MKE hurdasan,parça alacal olanlar içinde;sıfır parça satan bayiler.Zaten çoğu yerli olduğundan bu parçaların fiyatları bayisinde gerçekten en uygunu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri