Arama sonuçlarınız

1. toronto93

Türkiye' de Kullanılan Klasik Motorlar

Ynt: Türkiye' de Kullanılan Klasik Motorlar ben jawa hastası olduğum için jawa dedim şuanda da elimde 1972 californian var

2. toronto93

Türkiye' de Kullanılan Klasik Motorlar

Türkiye içinde fazla seçenek yok klasik olarak benim bildiklerim bunlardı başka bilen varsa söylesin bana araştırmaya devam ..... (HEPİNİZE KOLAY GELSİN)
  3. toronto93

Jawa

Ynt: Jawa tüm jawa sevenlere ve jawa dostlarına teşekkür ederim

4. toronto93

Jawa

Ynt: Jawa iyi güzel de californian a çift silindir style motoru gitmemiş be abi
  5. toronto93

KAMAZ 1

6. toronto93

Kamaz

Ynt: Kamaz güzel resimler var içinde

7. toronto93

Deniz Alası Balığı

Ynt: Deniz Alası Balığı evet schweps aynen öyle bende tutuyorum dağlarda bu balıklardan aynısı evet
  8. toronto93

Dalış Elbisesi Tavsiyesi

Ynt: Dalış Elbisesi Tavsiyesi teşekkür ederim ugurerol benim bulunduğum bölgede fazla marka yok zaten öncelik apnea da buralarda ardından nemrod ve yılmaz deniz geliyor ama ben daha iyi bişey arıyorum hedefim büyük benim :)
  9. toronto93

Çipura Balığı

Ynt: Çipura Balığı haklısınız ızgara gerçekten güzel oluo

10. toronto93

Sazan Balığı

Ynt: Sazan Balığı hocam sazan AŞIRI KILÇIKLI bir balık değil midir ya nasıl yiyorsunuz o balığı

11. toronto93

Deniz Alası Balığı

Ynt: Deniz Alası Balığı hocam bu bizim dağ alabalığına benzio ya
  12. toronto93

Levrek Balığı

Ynt: Levrek Balığı Bu balık yüzünden 3 takım oltamı kaybettim ama lezzeti süper bir balık. Herkese rasgele ve şimdiden afiyet olsun.

13. toronto93

Dalış Elbisesi Tavsiyesi

Ynt: Dalış Elbisesi Tavsiyesi bende iki parça halinde imoz kullanıyorum ama galiba kaliteli değil.Ben daha kaliteli bişeyler arıyorum.Gelibolu da denizcilik lisesinde okuyorum ve alıcam elbise her ortama uymalı diye düşünüyorum.Denizci olacağım için sürekli lazım elbise bana e birde dalış...
  14. toronto93

Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!!

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! tamam ya dostum benim bölüme gel bak ben açtım güzel oldu
  15. toronto93

Dalış Elbisesi Tavsiyesi

1.84 boyunda 70-75 arası kilodayım.Dalış elbisesi arıyorum yardım edin.Dalış derken de zıpkınla dalıyorum ve nemrod 75cm classic kullanıyorum daha iyi bi marka varsa yardımcı olur musunuz?Küçük bir not:fiyat araştırması yapıyorum hemen almıycam yani cevaplarınızı bekliyorum

16. toronto93

Jawa

ya olay bu ya işte jawa'lar yanlız klasik jawa dediğimi bilen varsa bana söylesin ;) jawa bölümü dediğin böyle olur dostum asker. asker'e selam sen yapamadın ben yaptım dostum
  17. toronto93

Türkiye'de En Çok Tercih Edilen Dağ Motoru Hangisidir?

Türkiye'de en çok tercih edilen dağ motoru hangisidir?
  18. toronto93

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! ya arkadaşlar bizim meselemizi burdan halletmeye çalışıoruz hepinizden özür dilerim artık böyle şeyler olmayacak

19. toronto93

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! beni tınlamaz dostum ne halükarda olursa olsun bana onları getirceksin
  20. toronto93

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! umarım sezon bitmeden getirirsin ki mutlaka getirmen lazım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri