Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye içinde fazla seçenek yok klasik olarak benim bildiklerim bunlardı başka bilen varsa söylesin bana araştırmaya devam .....
(HEPİNİZE KOLAY GELSİN)
Ynt: Dalış Elbisesi Tavsiyesi
teşekkür ederim ugurerol benim bulunduğum bölgede fazla marka yok zaten öncelik apnea da buralarda ardından nemrod ve yılmaz deniz geliyor ama ben daha iyi bişey arıyorum hedefim büyük benim :)
Ynt: Dalış Elbisesi Tavsiyesi
bende iki parça halinde imoz kullanıyorum ama galiba kaliteli değil.Ben daha kaliteli bişeyler arıyorum.Gelibolu da denizcilik lisesinde okuyorum ve alıcam elbise her ortama uymalı diye düşünüyorum.Denizci olacağım için sürekli lazım elbise bana e birde dalış...
1.84 boyunda 70-75 arası kilodayım.Dalış elbisesi arıyorum yardım edin.Dalış derken de zıpkınla dalıyorum ve nemrod 75cm classic kullanıyorum daha iyi bi marka varsa yardımcı olur musunuz?Küçük bir not:fiyat araştırması yapıyorum hemen almıycam yani cevaplarınızı bekliyorum
ya olay bu ya işte jawa'lar yanlız klasik jawa dediğimi bilen varsa bana söylesin ;) jawa bölümü dediğin böyle olur dostum asker. asker'e selam sen yapamadın ben yaptım dostum
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!!
ya arkadaşlar bizim meselemizi burdan halletmeye çalışıoruz hepinizden özür dilerim artık böyle şeyler olmayacak