asker Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 8 Ağu 2008 #17 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! bilmiorum biraz düşük ihtimal ama getrmeye çalşcam
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! bilmiorum biraz düşük ihtimal ama getrmeye çalşcam
asker Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 8 Ağu 2008 #18 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! neyse forumdan atçaklaar kendi muhabbetimiz için kullanmaalım
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! neyse forumdan atçaklaar kendi muhabbetimiz için kullanmaalım
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 8 Ağu 2008 #19 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! beni tınlamaz dostum ne halükarda olursa olsun bana onları getirceksin
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! beni tınlamaz dostum ne halükarda olursa olsun bana onları getirceksin
asker Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 8 Ağu 2008 #20 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! tamam ali elmden gelei yapıcam işte
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 10 Ağu 2008 #21 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! ya arkadaşlar bizim meselemizi burdan halletmeye çalışıoruz hepinizden özür dilerim artık böyle şeyler olmayacak
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! ya arkadaşlar bizim meselemizi burdan halletmeye çalışıoruz hepinizden özür dilerim artık böyle şeyler olmayacak
asker Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 12 Ağu 2008 #22 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! bugün şirinyerde jawa gördüm ali (ceylan jawa) özelliklerinden biraz bahsetsene tam bişeyler bilmiyorum
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! bugün şirinyerde jawa gördüm ali (ceylan jawa) özelliklerinden biraz bahsetsene tam bişeyler bilmiyorum
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 13 Ağu 2008 #23 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! tamam ya dostum benim bölüme gel bak ben açtım güzel oldu
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! tamam ya dostum benim bölüme gel bak ben açtım güzel oldu