Arama sonuçlarınız

1. piekaan

Discovery V8, 1998 Model, Tertemiz Bir Araç

Ynt: Discovery V8, 1998 Model, Tertemiz Bir Araç LPG hiç takılmamış bir araç, yeni sahibi istese takılabilir tabii :) Ykıt tüketimi şehir içinde 63 krş.

2. piekaan

Discovery V8, 1998 Model, Tertemiz Bir Araç

1998 mode Discovery V8 arazi aracım satılıktır. İlgilenenlerin piekaan@hotmail.com adresinden ulaşmalarını rica ediyiyorum. Aracımın satış değeri 20.000 TL dir.
  3. piekaan

Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Ender Bey, Teşekkürler. Öncelikle şu gaz işini çözmeye çalışıyorum. O biter bitmez lastikleri seçip ona uygun bir yükseltme yapacağım. Ardından da arkaya kilit takıp kışı bekleyeceğim. Biraz çamur gösün araç...

4. piekaan

Discovery V8i İçin En Uygun LPG Sistemi ve Tecrübeler

Ynt: Discovery V8i İçin En Uygun LPG Sistemi ve Tecrübeler Bilgiler için teşekkürler. Bursa' dayım. Burada küçük sanayi sitesi içerisinde çözmeye çalışacağım. İşçilik konusu önemli imiş onu anladım. Bursa' da bu konuda en düzgün LPG ciyi arıyorum şu an.
  5. piekaan

Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Bu arada arkadaşlara bilgi vereyim. Aracımın üzerindeki sepeti Defender' i olan bir arkadaşıma verdim. Disco' ya uygun bir sepet bakıyorum.

6. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Teşekkürler Abdullah. Ben de temizini bulmak için acele etmeden bekledim ve bu işten iyi anlayan bir abimizle beraber 5-6 araç baktık, ,inceledik. Anladım ki bu işlerde aceleye yer yok. Geç olsun temiz...

7. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Gürkan Merhaba, Öncelikle araca gaz taktırmaya karar verdim. Bu hafta ya da en geç önümüzdeki hafta gaz taktıracağım. Gezenbilir' den ve çevreden biraz güncel bilgi toplamaya çalışıyorum. Gazdan sonra lastik...
  8. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Bilgiler için teşekkürler.
  9. piekaan

Discovery V8i İçin En Uygun LPG Sistemi ve Tecrübeler

Merhaba Arkadaşlar, Zaman zaman değinilmiş bir konu olmasına rağmen, bugün itibarı ile en güncel tavsiyeleri almak istedim. Discovery V8i için performansı en iyi ve sorunsuz LPG dönüşümü hangi markada? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

10. piekaan

Discovery & LR Ailesine Yeni Bir Üye Daha..!

Ynt: Discovery & LR Ailesine Yeni Bir Üye Daha..! İyi günlerde kullanın, hayırlı olsun.

11. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. İlk kararım araca gaz taktırmak oldu arkadaşlar. Yakıt masrafı sorununu çözerek aracı ev-iş arasında ve kısa mesafelerde kullanmayı düşünüyorum. Discovery V8i için önereceğiniz en iyi gaz sistemi hangisidir...
  12. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Sedat Bey ve Mehmet Bey, Sizlere de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. V8i' nize en kısa sürede kavuşmanızı dilerim. Kullanması çok zevkli bir araç.

13. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Fotoğraflar için çok teşekkürler.
  14. piekaan

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Ben de aranıza yeni katıldım. 1998 Disco V8i Kaan Ülker, Bursa
  15. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. :D Galiba heyecandan olsa gerek, hem herşey olsun hem hemen olsun moduna girdim. Haklısınız, dizginlenmekte fayda var, teşekkürler. Tüm bilgileri toplayıp sonra ihtiyaca en uygun seçimleri yapacağım...

16. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Son dakikada bir aksilik olmaz ise 19:00' da hareket noktasında olacağım. Gece kalacağız. Mutlaka tanışmak ve araç üzerine konuşmak isterim. Görüşmek üzere.
  17. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Bilgiler için teşekkürler. 33" - 35" lastik düşünüyorum ve tabi 4 de jant. Sanırım abartı ölçü değil. Port bagaj konusuna ilkakdeniz arkadaşımız da değinmiş. Değiştirmekte fayda var sanırım. G4 port...
  18. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Teşekkürler. Bekliyorum fotoğrafları.

19. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. İyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Kabaca da olsa geliştirme faaliyetlerine nereden başlayacağım ve hangi sıra ile devam edeceğim oluşmaya başladı. Sanırım önce iyi bir lastik seçeceğim...
  20. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Öncelikle çok teşekkürler. Ben fiyat sıralamasına göre 3-4 araç gezdim. Yanımda Land ustası Caner Usta ile gittik. İzmit' teki araca baktık. Motorunun berbat olduğunu söyledi, vazgeçtik. AlpinAlfaromeo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri