Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan piekaan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,762
Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Sedat Bey ve Mehmet Bey,

Sizlere de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

V8i' nize en kısa sürede kavuşmanızı dilerim. Kullanması çok zevkli bir araç.

Etiketler
Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

İlk kararım araca gaz taktırmak oldu arkadaşlar. Yakıt masrafı sorununu çözerek aracı ev-iş arasında ve kısa mesafelerde kullanmayı düşünüyorum.

Discovery V8i için önereceğiniz en iyi gaz sistemi hangisidir acaba? Bu hakkında birçok yazı var ama en güncel bilgiyi edinebilmek için birkez daha forumda kendi başlığımda sormak istedim. Sanırım fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı ama en güzel performansı ve sorunsuz çalışmayı yapacak gaz sistemi için önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

piekaan' Alıntı:
İlk kararım araca gaz taktırmak oldu arkadaşlar. Yakıt masrafı sorununu çözerek aracı ev-iş arasında ve kısa mesafelerde kullanmayı düşünüyorum.

Discovery V8i için önereceğiniz en iyi gaz sistemi hangisidir acaba? Bu hakkında birçok yazı var ama en güncel bilgiyi edinebilmek için birkez daha forumda kendi başlığımda sormak istedim. Sanırım fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı ama en güzel performansı ve sorunsuz çalışmayı yapacak gaz sistemi için önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Bende Atiker var (3.9 V8) Ben araştırırken herkesin ortak kanaati markadan ziyade işçiliğin iyi olması gerektiğiydi.
İyi olduğuna inandığım bir firmada Atiker taktırdım, yaklaşık 5000 km yol yaptım şu ana kadar sorun yok.

benim aracımda prins sistem var ve geçen de LPG filtresini değiştirmek istedim Trakya'da servisi yok burada Atiker-BRC bayiiliğini alan bir firma talep ederek getirtti. sistem çok güzel çalışıyor ancak bir problem olsa direkt istanbul yolu gözükecek.

Sedat beyin söylediği gibi marka da önemli tabii ama nasıl bir işçilik yapıldığı daha da önemli

Atiker multi fast sistem çıkardı yeni, modeli kullanıp çok memnun olan tanıdıklarım var, BRC tavsiye edebilirim eski araçlarımda kullandığım markalardan biridir hiç sorun çıkarmadı bana, Prins için zaten en iyi diye bir yaklaşım var tabii fiyat olarak da en iyi :smiley:

Bilgiler için teşekkürler.

Sen neler yapacağına karar verdin mi hocam?
Kaç inç yükseltme olacak? Kaç inç lastik takacaksın? :smiley:

Hayırlı olsun .Darısı başıma.Bende devamlı bakıyorum ama temizini bulmak çok zor.

Gürkan Merhaba,

Öncelikle araca gaz taktırmaya karar verdim. Bu hafta ya da en geç önümüzdeki hafta gaz taktıracağım. Gezenbilir' den ve çevreden biraz güncel bilgi toplamaya çalışıyorum.

Gazdan sonra lastik seçimi yapıp, ona uygun yükseltme yapacağım gibi görünüyor. Toyota buluşmasında nasıl dalga geçtiklerini gördün asfalt aracımla :'( ;D

Sonrasına yine burada beraer karar veririz arkadaşlarla ;)

Selamlar.

abdullah2341' Alıntı:
Hayırlı olsun .Darısı başıma.Bende devamlı bakıyorum ama temizini bulmak çok zor.

Teşekkürler Abdullah.

Ben de temizini bulmak için acele etmeden bekledim ve bu işten iyi anlayan bir abimizle beraber 5-6 araç baktık, ,inceledik. Anladım ki bu işlerde aceleye yer yok. Geç olsun temiz olsun. Umarım istediğin gibi bir araç bulursun. Ben büyük keyif alıyorum.

Bu arada arkadaşlara bilgi vereyim. Aracımın üzerindeki sepeti Defender' i olan bir arkadaşıma verdim. Disco' ya uygun bir sepet bakıyorum.

İnşallah.Dediğin gibi çok bakmak lazım.Şimdiye kadar 5 tane baktım hatta senin anlattığın 2 araca da. Ama senin gibi şanslı değilim:smiley:

Aracınız hayırlı olsun , benimde beğendiğim araçlardan biri idi, iyi günlerde kullanın;

Bu arada modifikasyonlar ne aşamada nasıl gidiyor; var mı yeni eklenen aksesuarlar :smiley:

Selamlar Ender

Ender Bey,

Teşekkürler. Öncelikle şu gaz işini çözmeye çalışıyorum. O biter bitmez lastikleri seçip ona uygun bir yükseltme yapacağım. Ardından da arkaya kilit takıp kışı bekleyeceğim. Biraz çamur gösün araç. Bakalım ben de o da neler isteyecek. Ona göre devam edeceğim. Umarım yanlış bir sıralama ile gitmiyorum. :smiley:

Merhaba
En akıllıcasını yapıyorsunuz; Lastik + yükseltme ve kilit gerekli temel modifikasyonlar, burdan sonra ihityacınıza göre karar verebilir siniz

Selamlar

hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR