Arama sonuçlarınız

1. N

Grand Cherokee ZJ 4.0 LPG İle Ne Yakar?

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0 LPG İle Ne Yakar? sevgili alp (alfonse) kullanmıştı geçenlerde benim aracı (4.0) onunki 5.2 ve oldukça hoşuna gitmişti performansı. tabi birde bana göre şöyle bir durum var. hızı hissettiren önemli etkenlerden biride aracın yere yakınlığı bu araçlar yüksek olduğu...

2. N

Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden

Ynt: Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden bence 4.0 kullananlara göre 5.2 ve 5.9 her zaman cezbedicidir, ancak şunu hatırlatayım 5.2 kullanan arkadaşlar benim 4.0 ı tecrübe edince ''yahu bu araç hayli yeterliymiş aslında'' diye söylenmekte. herkes hemfikir ki 5.2nin motor sesi bizim kulağımıza...
  3. N

Grand Cherokee ZJ 4.0 LPG İle Ne Yakar?

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0 LPG İle Ne Yakar? selamlar inna öncelikle hoşgeldiniz diyeyim. benim aracım 93 gc laredo 4.0, l6. bende almadan önce çok fazla tereddüt yaşadım. ama şimdi oldukça memnunum. ben Ankarada yaşıyorum ve yakıt tüketimim 270-300 krş arası değişiyor. aracımda 4x2...

4. N

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım efendim başüstüne hiç merak etmeyin vargücümüzle çalışıyoruz. selamlar
  5. N

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım zerrin hanıma geçmiş olsun dilekerimi iletiyorum, eğer gelemezsem. şayet gelebilirsem bizzat iletirim zaten. teşekkürler alfonse.. görüşmek üzere selamlar.

6. N

1994 Jeep Laredo ?..

Ynt: 1994 Jeep Laredo ?.. selamlar. benimde 93 model laredom var oldukça da memnunum. parça için yıldız sanayiden faydalanabilirsiniz. ama aracın fiyatı çok uygunsa kesinlikle servise göstermeden almayın derim. çünki bu arabalar şu an hem yaşından dolayı düşük vergi dilimindeler hemde...

7. N

Jeep Laredo Aracım Lpg Çalışmasında Titriyor

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor bide eskisi sağlam değildi hocam bilirsiniz üzerinde dişlileri var bu aletin. eskisini takan yanlış takmış dolayısıyla dişli falan kalmamış dümdüzdü usta çıkardığında. yalnız parçayı öyle görünce direk yenisiyle değiştik ama kablo testi yada volt ölçümü...
  8. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor e şimdi ortamı germeye hiç gerek yok hocam. amaç tecrübe ve bilgi paylaşımı neticede. hem alp hocam ordaydı hemde bakan usta kırk yıllık jeep ci.. yeni bi gelişme oldu. km göstergesin de devir saatiyle km saati aynı anda çalışmıyor. önceden devir saati normal...
  9. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor yakın zamanda :)

10. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor aslında saat için bi ara gittim ben oraya ama adını bilmiyorum yaşlı bi amcaydı, ahmet ustadan önce götürmüştüm. bana dediki bu bozulmaz alttaki okuyucudandır. e bende usta sensin tamam dedim ama okuyucu değişti sorun değişmedi . yapacak bişey kalmadı :)

11. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor ya valla bi ton iş yapıyorum ama hep ihmal ediyorum yazmayı..(çok ayıp bana) depodan benzin kaçırma olayıda depo ağzındaki lastikten olurmuş o eskimiş, benzini bitir gel dedi akgün usta.. bide iyi bi lpg ci lazım beniz ki gaza biraz fazla basınca hemen benzine...
  12. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor bakalım haber bekliyorum o zaman. bende duydum bi tane gidicem yanına. çeviik kuvvetin ordaymış yeri, eski sanayide.

13. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor götürdüm ahmet ustaya ama değişen parçada bişey yok senin saat bozuk dedi. yapacak bişey kalmadı. onunda çıkmasına 250 lira istiyorlar. şimdilik acelesi yok dedim beklilyo yani.
  14. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor yalnız şu km saatini henüz onaramadı makine. gerçi onarmasına onarıyo ama dikiş tutturamıyo. birkaç gün sonra tekrar kayboluyo. bende devir saatine alıştım hızımı ordan takip ediyorum artık:)
  15. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor :):) hocam espiriyi anlamam bi 5 dakka sürdü ama değdi. valla haklısın.

16. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor valla eskisine göre çok daha iyi hocam. ama fırsatını bulunca sıralıya geçmek istiyorum. overdrive'a baktı akgün usta denedi hiç bi problem yok. ama o seni aradığım güne kadar çalışmamıştı o günden sonra normale döndü. şimdi sorunsuz yani.:) kabloları değişince...
  17. N

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor hocam aynı sorun bendede vardı. oksijen sensörü müydü, tam hatırlamıyorum ama bendede bi parça değiştiler önce (küçük bişey parmağın yarısı kadar, motora giden hava oranını belirliyomuş ) faydası oldu . ama asıl buji kablosundaymış problem kabloları değişince...
  18. N

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? alp hocam gezenbiliri bilen zj cilerin gönlü bir, bi şekilde karşılaşıyoruz nasıl olsa.. ama tabi organize durumlar sanırım daha keyifli olur. selamlar

19. N

Benim ZJ; LPG ve Benzini Aynı Anda Yakıyor ?..

Ynt: Benim ZJ; LPG ve Benzini Aynı Anda Yakıyor ?.. hocam aynı şey değil belki ama benimkide bazen gazdan benzine geçiyor sonra gazı kesince tekrar lpgye dönüyor. ama bu durum gaza fazla basınca oluyor. birde depoyu kontrol ettinmi hocam delik yada kaçak olmasın.. selamlar
  20. N

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? pardon normali 552 değil 394 ama indirimlisi aynı 276 ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri