Bakılırken Siz yanındamıydınız.?
Evet yapılırkende bakılırkende yanındaydım... Ben ordayken Numan arkadaşım geldi... Aynı servise yaptırdık... İkimizde ordaydık....
Okuyucu yazılmış. Bakkalda satılan bir parça değilki bu ! adı üzerinde speed sensör ben çok aradım bulamadım içini açıp wd 40 sprey sıktım düzeldi!
Burada var parça, bizim serviste bisürü, 80 model cadillac, chevrolet parçaları bile var, sizin orda yoksa, isteseydiz bizden, başkentten gönderirdik, bakkaldan başka dükkanlar var burda yani....
Bakıldı zaten dediğiniz için soruyorum, madem yukarıdaki bi mesaj bu manaya geliyor ve ben anlama zorluğu çekiyorsam hani az biliyorumya acemiyimya ; cevap ve soru hakkımı kullanıyorum.
1.Eskisinin sağlam olup olmadığını nasıl çözdünüz.?.
2.DC volt metreyle kablonun ve soketin sağlam olup olmadığını ölçtürdünüzmü?
Ustamız çok tecrübeli, servis iyi bi servis olduğu için, bakkal değil, 4 liftte doluydu, dışarıdaki kanala aldık, ben kanala inemedim.....çok şişmanım
Çok şükür okuma yazmamız var.Neyin ne manaya geldiğini çok iyi anlarız.
Bizimde başımızdan birçok olay geçti , Bazı arızalar vardır ummadığınız yerden kaynaklanır.Gözünüzle,ve altıncı duyunuzla bile bulamazsınız.
başkaları gibi herşeyi ben bilirim demiyorum.Konumda uzmanda değilim.çok bilmişlikte taslamıyorum.
aklıma gelen ve yaşadığım tecrübeleri orjinal isimleri ile yazmaya çalışıyorum.faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize.Yukarıdaki bi mesajda OKUYUCU diye yazan bir sözcük var speed sensör manasına geliyor .
Paylaşımınız için teşekkürler... Çok yardımcı oldunuz antrönör öğretmenimize.. Sağolun....
Siz beni tanıyordunuz, bi çok yerde paylaşımlarımız vardı.... Hani o demirci ustanızdan bişeylerin siparişini felan verecektim...
Niye böyle atladınız, anlamadım....
Neyse.....
Olur böyle şeyler....