alpaslanepli
Zirve
Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor
sorunu çözmenize sevindim. Ama görüldüğü üzere ortada yapılmaması gereken bir uygulama var. Ben bu tip durumlarda verdiğim tepkiyle çirkef olmuş oluyorum. Varsın öyle olayım. Bu ne ya. Böyle bir şey dünyanın neresinde var. Orjinal ekipmanla nasıl kurmazlar sistemi. Demekki neymiş marka değil önemli olan kimin uyguladığı!
Tekrar geçmiş olsun...
Aksel' Alıntı:arkadaşlar sağolun benimle paylaştığınız için....
sorun çözüldü...atiker den aradılar ve kartal oto sanayide sunar lpg ye gitmemi söylediler.
gittim.....
lpg sistem montajını iyi yapmamışlar. dolayısıyla enjektörlere giden hortumlar inceymiş ve ısınınca hamuır gibi
oluyor ve rahat ememiyormuş gaz ı.....
diğer sorunda bujiler, buji tırnak ayarları iyi yapılmamış ve orjinal buji takılmamış......(bunu takanda performans jeep ti)
dolayısıyla iyi yakamıyormuş gaz ı..................... neticede halledildi.....
ama şu varki PERFORMANS JEEP ten hiç ama hiç memnun kalmadım hem fiyat açısından hemde taklit ürün kullanmasından
bana 1000 - 1500 tl ye patladı onların yaptığı hatalar yüzünden
teşekkürler hepinize arkadaşlar
aksel
sorunu çözmenize sevindim. Ama görüldüğü üzere ortada yapılmaması gereken bir uygulama var. Ben bu tip durumlarda verdiğim tepkiyle çirkef olmuş oluyorum. Varsın öyle olayım. Bu ne ya. Böyle bir şey dünyanın neresinde var. Orjinal ekipmanla nasıl kurmazlar sistemi. Demekki neymiş marka değil önemli olan kimin uyguladığı!
Tekrar geçmiş olsun...