Jeep Laredo Aracım Lpg Çalışmasında Titriyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aksel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,194
Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor

Aksel' Alıntı:
arkadaşlar sağolun benimle paylaştığınız için....
sorun çözüldü...atiker den aradılar ve kartal oto sanayide sunar lpg ye gitmemi söylediler.
gittim.....
lpg sistem montajını iyi yapmamışlar. dolayısıyla enjektörlere giden hortumlar inceymiş ve ısınınca hamuır gibi
oluyor ve rahat ememiyormuş gaz ı.....
diğer sorunda bujiler, buji tırnak ayarları iyi yapılmamış ve orjinal buji takılmamış......(bunu takanda performans jeep ti)
dolayısıyla iyi yakamıyormuş gaz ı..................... neticede halledildi.....
ama şu varki PERFORMANS JEEP ten hiç ama hiç memnun kalmadım hem fiyat açısından hemde taklit ürün kullanmasından
bana 1000 - 1500 tl ye patladı onların yaptığı hatalar yüzünden
teşekkürler hepinize arkadaşlar
aksel

sorunu çözmenize sevindim. Ama görüldüğü üzere ortada yapılmaması gereken bir uygulama var. Ben bu tip durumlarda verdiğim tepkiyle çirkef olmuş oluyorum. Varsın öyle olayım. Bu ne ya. Böyle bir şey dünyanın neresinde var. Orjinal ekipmanla nasıl kurmazlar sistemi. Demekki neymiş marka değil önemli olan kimin uyguladığı!

Tekrar geçmiş olsun...

Etiketler

Sorunun çözüldüğüne sevindim. Montajı ilk yapan servis neresi? bilelimde gitmeyelim..

Aksel' Alıntı:
arkadaşlar sağolun benimle paylaştığınız için....
sorun çözüldü...atiker den aradılar ve kartal oto sanayide sunar lpg ye gitmemi söylediler.
gittim.....
lpg sistem montajını iyi yapmamışlar. dolayısıyla enjektörlere giden hortumlar inceymiş ve ısınınca hamuır gibi
oluyor ve rahat ememiyormuş gaz ı.....
diğer sorunda bujiler, buji tırnak ayarları iyi yapılmamış ve orjinal buji takılmamış......(bunu takanda performans jeep ti)
dolayısıyla iyi yakamıyormuş gaz ı..................... neticede halledildi.....
ama şu varki PERFORMANS JEEP ten hiç ama hiç memnun kalmadım hem fiyat açısından hemde taklit ürün kullanmasından
bana 1000 - 1500 tl ye patladı onların yaptığı hatalar yüzünden
teşekkürler hepinize arkadaşlar
aksel

evet gerçekten öyle böyle büyük bir motorlu araçta lpg malzemeleri kalitesiz olursa ısınınca eriyen plastik gaz hortumları yangına dahi sebebiyet verebilir.birde zaman zaman tüp beyninin dış kısmındaki civta ve somunlarıda elden geçirin kaçırma yapabiliyor

SELAM ARKADAŞLAR AYNI SORUN BENDEDE VAR 2004 MEGAN 2 ATIKER SIRALI VAR 1 VE 2, VITESDE TEKLEME VAR BOBIN DEDILER MOTORCU BISEY YOK DEDI LPG CI KADASONDAKI BORULARI KISALTTI AYAR YAPTI AMA YOK YOK YOK OLMADI NE YAPABILIRIM ATIKER KONYA CEVAP VERMIYO MAIILLERIME :(

nakre1' Alıntı:
SELAM ARKADAŞLAR AYNI SORUN BENDEDE VAR 2004 MEGAN 2 ATIKER SIRALI VAR 1 VE 2, VITESDE TEKLEME VAR BOBIN DEDILER MOTORCU BISEY YOK DEDI LPG CI KADASONDAKI BORULARI KISALTTI AYAR YAPTI AMA YOK YOK YOK OLMADI NE YAPABILIRIM ATIKER KONYA CEVAP VERMIYO MAIILLERIME :(

buji ve bobini kontrolünde herhangi bir sorun yoksa sorun lpg sistemindedir.
kullanıma bağlı hatada olabilir her lpg hıza duyarlı değildir aşırı hızlarda 180-200 gibi sürekli messala yarım saat 1 saat gibi bir yol gidişinizde lpg.nin malzemelerinin kalitesizliği arızaya sebep verebilir..bence lpg nin enjektörlerine bakın birisi özelliğini kaybetmiş olabilir yine sıkıntı varsa ekü dedikleri bir beyin var nemlendiği zamanda aynı sorunu çıkarır onuda kontrol edin genelde uygun yere koymadıkları için kutu su alır ve istem kafasına göre çalışır..bazen tekler bazen geç çalışır..sonuçta lpg öyle ağım şağım bir sistem değil tamiri kolay..
ben şahsen kabiliyesiz tetkili servisçiler sayesinde 2 kere sıfır ekü değiştirdim ama nafile sorunu akıllı bir elk.çi ustası buldu ufacık bir kablo içinden kopmuş...halbuki servis 2 kere ekü değiştirmişti. velhasılı servis bulursunuzda usta bulurmusunuz bilemem ...sorununnuza çözüm bulamassanız iyi bir elektrikçi ustası bulun :smiley:

Ynt: Jeep Laredo Aracım Lpg Çalışmasında Titriyor

İyi akşamlar cevabınız için teşekkürler ,artık takan arkadaşlarla birbirimizi görmekten bıktık 10 binde bir filitle temizliği harıcınde çok severde tekleme için gittim ama malesef ?yeni beyin denedi yanı öle denıyor bakabileceği her şeye bakmışlar hatta bir ay evvel boru kısaltması yapıldı en son 2004 meganı karşı dükkandakı renault servıse götürdüler bobinlerden şüpelendiler ama malesef motorcu benzınde çalıştırdığı arabanın hiç bir sorunu olmadığını söyledi 1 ve 2. vıteslerde tekleme var 3,4,5 de yok

mehba ya cj lere laredo yazıyolarr bunu bir çok yerde gordumm laredo ne demek....

laredo donanım seviyesini gösteriyor. laredo en boşu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR