Jeep Laredo Aracım Lpg Çalışmasında Titriyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aksel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,185
Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor

Saygıdeğer abiciğim,

Sorun kesinlikle şafak oto gazda çözülür. Reklam amaçlı demiyorum bende atiker kullanıyorum.
Atiker firmasının istanbulda sorun çözücü tek bir bayisi var konusunda uzman olarak oda şafak otogaz.

Merkez: İ.karaoğlanoğlu cad.163/c seyrantepe/İstanbul

TELEFON : Merkez: 0212 283 54 45 Şube:0212 26962 84 Şube:0216 365 66 74

FAKS : 0212 270 42 87

E-POSTA : info@safakotogaz.com

Etiketler

bende de aynı sorun vardı ,yalnız benzinde daha az yapıyordu titremeyi çok basit bişey :denerseniz sevinirim hava emişinde ki kelebeğin etrafında kurum vardır diye şüpheleniyorum bu aracın rolantideyken hava alıp karışımı fakirleştirecektir dolayısıylada rolantide titreme yapacaktır beş dakikalık bir mevzu hemen söküp benzinli bir bezle temizleyin hiçbişey değiştirmeden denermisiniz benim aracım düzeldi kendinizin yapabileceği bir şey. selamlar

saol teşekkür ederim gerçi servis temizledi,gene bende temizlerim
sanıyorum ondan değil ozaman temizlediklerinde düzelirdi....

MERHABA SANIRIM SİZİN ARACIN ATEŞLEME SİSTEMİNDE SORUN VAR . ARACINIZ BENZİNDE TİTRETME YAPIYORMU .YAPMIYORMU AYIRA BİLDİNİZMİ? .EGER YAPMIYORSA ATEŞLEME SİSTEMİNİ KONROL EDİN BUNLAR : BUJİ BUJİ KABLOSETİ ,TEVZİ MAKARASI VE DİSTRİBİTÖR KAPAĞIDIR. DEVAMINDA GAZDA TİTRETME VAR İSE GAZ ENJEKTÖELERİNİN MİLİ SANİYESİ İLE BENZİN ENJEKTÖR MİLİSANİYELERİNİN AYNI OLMASI GEREKİYOR. BUNLAR YARLANAMIYORSA ATİKER TARAFINDAN SİSTEMNİN BEYİNİN DE VEYA GAZ ENJEKTÖRLERİNDE SORUN VAR DEMEKTİR. BİZ JEEP & GM SERVİSİZ. YARDIMCI OLURUM TEL : 0212 5496949 ATİKER LPG SİSTEMİNDE BUSORUN YAŞANIYOR.

nertural' Alıntı:
hocam aynı sorun bendede vardı.

oksijen sensörü müydü, tam hatırlamıyorum ama bendede bi parça değiştiler önce (küçük bişey parmağın yarısı kadar, motora giden hava oranını belirliyomuş ) faydası oldu . ama asıl buji kablosundaymış problem kabloları değişince hiç kalmadı. (bide benim sistem sıralı değil eski sistem.) umarım çözersiniz. sizi çok iyi anlıyorum, nalet ettiriyor insanın içindeki zj sevgisine:smiley: selamlar

Heh....heh :smiley: Dediklerimi Nuri ustaya söyledin, yaptılar, oldu di mi? :smiley: :smiley:
Sevindim, dert ediyordun.... Overdrive ne oldu.... Yayındamıymış sorun?

CCV (Crankcase Ventilation) Hose var kapakta, önde.... Krank havalandırması için valf gibi bişey... Onu söküp, ataş gibi bişeyle temizlemeniz sorunu çözebilir.... Büyük ihtimal bunun yüzünden motor hava alıyor veya emmesi gereken havayı dışına kaçırıyor... Bu da dışarıdan duyulmaz. O yüzden bulamamış veya hissedememişlerdir ustalar...

valla eskisine göre çok daha iyi hocam.

ama fırsatını bulunca sıralıya geçmek istiyorum. overdrive'a baktı akgün usta denedi hiç bi problem yok. ama o seni aradığım güne kadar çalışmamıştı o günden sonra normale döndü. şimdi sorunsuz yani.:smiley: kabloları değişince bujilerle beraber yakıtta düştü baya.

nertural' Alıntı:
valla eskisine göre çok daha iyi hocam.

ama fırsatını bulunca sıralıya geçmek istiyorum. overdrive'a baktı akgün usta denedi hiç bi problem yok. ama o seni aradığım güne kadar çalışmamıştı o günden sonra normale döndü. şimdi sorunsuz yani.:smiley: kabloları değişince bujilerle beraber yakıtta düştü baya.

O zaman senin Laredo' da bu özellik var.....

Şanslısın :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32123.msg287481#msg287481

yalnız şu km saatini henüz onaramadı makine.

gerçi onarmasına onarıyo ama dikiş tutturamıyo. birkaç gün sonra tekrar kayboluyo. bende devir saatine alıştım hızımı ordan takip ediyorum artık:smiley:

nertural' Alıntı:
yalnız şu km saatini henüz onaramadı makine.

gerçi onarmasına onarıyo ama dikiş tutturamıyo. birkaç gün sonra tekrar kayboluyo. bende devir saatine alıştım hızımı ordan takip ediyorum artık:smiley:

Niye, yapmışlardı ya hani.... Hemen geri götür... Onlar yaptıkları işin arkasında durur...

götürdüm ahmet ustaya ama değişen parçada bişey yok senin saat bozuk dedi. yapacak bişey kalmadı. onunda çıkmasına 250 lira istiyorlar. şimdilik acelesi yok dedim beklilyo yani.

Anladım.... Üzüldüm... Km tamircisi denilen adamlar var.. Bi araştırıyımm. aslında İst. Maslak' ta bi ermeni usta varmış ama.... nasılbuluruz bilmem...

bakalım haber bekliyorum o zaman. bende duydum bi tane gidicem yanına. çeviik kuvvetin ordaymış yeri, eski sanayide.

nertural' Alıntı:
bakalım haber bekliyorum o zaman. bende duydum bi tane gidicem yanına. çeviik kuvvetin ordaymış yeri, eski sanayide.
Bak o zaman..... Çeviğin arkasında Tereyağoğlu Opel servisine git.... Müdür Yasin' e selamımı söyle.... Yoksa orda elektrikçi Memduh var.... O' da olur... Onlar yerini bilir......

Bide Mopar Ali' nin büyük sanayide yakın zamana kadar dükkanı vardı.... şimdi şaşmazda.... sor bul....
O da bilir saatçiyi....

Büyük sanayide ( çeviğin arkası ) elif oto tununingde Zafer var... Lastik kavşakta.... Bmw' ci, E30' cu....

Oda bilir sağlam ustayı....

Hepsine adımı ver..... İyi biliyorlar beni...

Sonuçları buraya yazmayı unutma emi, antranörüm, faysalım.... :smiley:

ya valla bi ton iş yapıyorum ama hep ihmal ediyorum yazmayı..(çok ayıp bana) depodan benzin kaçırma olayıda depo ağzındaki lastikten olurmuş o eskimiş, benzini bitir gel dedi akgün usta..

bide iyi bi lpg ci lazım beniz ki gaza biraz fazla basınca hemen benzine geçiveriyo. gösterdim bugün bişey anlamadı benim usta. aklında olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR