Arama sonuçlarınız

1. badger

Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? :D evet benimde neredeyse tam istediğim gibi. Bu Disco mu defender mi tartışması bence j**pçilerin işi. Landçıları bölmeye çalışıyorlar. Arabalara ne yaparsak yapalım illaki boyundan büyük bir engel çıkacak. Benim gözümde ikisini ayıran sadece...

2. badger

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Sevgili Reha'nın tabiriyle benim "KUAFÖR ÖNÜ" Discom özetle şöyle, 98 Model 300 Tdi Discovery 1 düz vites 2 Inch yükseltme 9000 lbs vinç Çelik tampon ve A bar Safari Şnorkel LR Boost Jantlar 245 75 16 BF Goodrich AT 205 80 16 Insa Turbo Special...
  3. badger

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Disco'da 5 cm lik yükseltme (Bearmach da vs. kit olarak var) ile 245 75 16 lastikleri sorunsuz kullanıyorum (AT). 235 85 için arka çamurluktan kesmek gerekiyor, yine de davlumbaz içlerine lastik desenine bağlı olarak sürtebilir. Camel Trophy'de...

4. badger

Land Rover'ın V8 Motorları

Ynt: Land Rover'ın V8 Motorları Naci Kaptan, geçen hafta defender'i görme ve duyma şansım oldu, 10 numara araç olmuş :)
  5. badger

Benzinli Seri lll'ü 5 İleri Vites Yapmak Mümkünmüdür?

Ynt: Benzinli Seri lll'ü 5 İleri Vites Yapmak Mümkünmüdür? Sağolun Yunus Bey, 4 çekerlerin neden bu kadar ekonomik araçlar olduklarini da anlamış oldum.

6. badger

Off-Road da Range Rover P38

Ynt: Off-Road da Range Rover P38 Oldukça standart p38'le hafta sonları araziye çıktığım oluyor. 1999 model 4 litre. Kötü lastikle traction control sayesinde hiç tahmin etmediğim yerlerden geçebildiğim oldu. Konforu çok tehlikeli bir alışırsanız insanı zehirler :) Yine de Defender'ın yada eski...

7. badger

Ynt: Benzinli Seri lll'ü 5 İleri Vites Yapmak Mümkünmüdür? Yunus Bey, ön şaftı sökmekten bahseden yok ki! :) Sanırım biz farklı şeylerden bahsediyoruz. Sürekli 4 çekerde iki takım aks, şaft ve teker döndürürsünüz. Seçmelide ise bir takım (2x4 iken)
  8. badger

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon Sadece direksiyon kutusu değil ayrıca pompa ve yardımcı aksamı da gerekecektir. Fiyat artacak bu durumda.
  9. badger

Ynt: Benzinli Seri lll'ü 5 İleri Vites Yapmak Mümkünmüdür? Seçmelide 2; süreklide 4 teker döndürecek motor; doğal olarak daha fazla enerji harcayacak. Daha fazla enerji = daha fazla yakıt.

10. badger

Ynt: Benzinli Seri lll'ü 5 İleri Vites Yapmak Mümkünmüdür? Unimoglar için fast axle denen değişik oranlı cer dişlileri var. Bulması çok zor belki yurtdışından olabilir. Eğer düşündüğünüz araç 404 ise daha da zor. Aslında ne yaparsanız yapın çok da fazla hızlanmıyor Unimoglar. Ayrıca 70 km...

11. badger

Ynt: Benzinli Seri lll'ü 5 İleri Vites Yapmak Mümkünmüdür? Ben yine de aynı motor ve yürüyen aksamla sürekli 4x4'ün seçmeliden daha fazla yakacağını düşünüyorum.
  12. badger

Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !..

Ynt: Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !.. Land Rover'ın tavsiye ettiği bir gres var. http://www.landroverclub.net/Club/HTML/SwivelHousing.htm sayfanın sonunda resmi var. Tam adı Land Rover Swivel Housing Grease; parça numarası (STC3435). Ben bir ara aramıştım ama bulamadıydım.

13. badger

Ynt: Benzinli Seri lll'ü 5 İleri Vites Yapmak Mümkünmüdür? Mete Bey; bu araçlarla uğraşmak ayrı bir zevk ayrıca çok da geniş bir dünya bu, şahsım adına konuşmak gerekirse söylediğim benim için doğru olsada sizin için olmayabilir. Hani demek istediğim yarın öbürgün bir series araç alıp...
  14. badger

Ynt: Benzinli Seri lll'ü 5 İleri Vites Yapmak Mümkünmüdür? Over-drive şanzımana eklenen bir mekanizma ve son dişli oranlarını değiştirmeye yarıyor. Ayrı bir kolu var ve örneğin 4. viteste 1:1 se oranınız bu kolla devreye soktuğunuz dişliler bu oranı0.8 ler civarına getirebiliyor. Diğer...
  15. badger

Ynt: Benzinli Seri lll'ü 5 İleri Vites Yapmak Mümkünmüdür? lt77 şanzıman ve lt230 transfer kutusuyla bu mümkün. Dediğiniz gibi bir olay yapmak için transfer kutusu (arazi) da değişmeli. Bu da aracınızın sürekli 4 çekere geçmesi demek. O zaman da yakıt sarfiyatınız artacaktır. Gerçek manada...

16. badger

Yağ Kaçakları

Ynt: Yağ Kaçakları Hayatta olmaz eşyanın tabiatına aykırı :)
  17. badger

Benzin Deposu Temizliği ?..

Ynt: Benzin Deposu Temizliği ?.. Depo temizliği çok riskli olabilir. Temizliğe girişmeden önce uzun süre havalandırmanızı tavsiye ederim. Deterjanlı sıcak suyla doldurup bekletip boşalttıktan sonra içine zincir atıp, çalkalayıp (uzun süre) tekrar yıkayabilirsiniz. Ama size tavsiyem yeni bir...
  18. badger

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Evet geçen yıl Türkiye'den aldılar. Tiflis'e ilk gelişlerini hatırlıyorum. İlk partinin bir kısmı savaşta hurda oldu. Bunlarla tankların karşısına çıktılar maalesef. Ayrıca Gürcistan'da Türk Kara Kuvvetleri'nin hibe ettiği 110 ve 130lar da kullanılıyor.

19. badger

Range Rover Arazi Şartlarında Ne Kadar İş Görür

Ynt: Range Rover Arazi Şartlarında Ne Kadar İş Görür RR arazide oldukça kabiliyetli bir araçtır. Hem klasik (1976) hem de P38 (1999) modellerine sahip oldum. Doğal olarak arazide yaptıklarınıza bağlı olarak araçlarda yıpranma olur. RR Land Rover'in en pahalı modelidir her zaman. Genelde...
  20. badger

1990 Discovery mi 1990 Defender mi ?

Ynt: 1990 Discovery mi 1990 Defender mi ? 90 model Disco büyük bir ihtimalle 200 TDI ve tek kapı olacaktır. İyi düşünmekte fayda var. Tek kapı Disco bence kullanışlı bir araç değil. Ön kapı boyutları 4 kapı olanla aynı inip binmek bile sıkıntılı olacaktır. Ayrıca yaşadığınız yer de önemli yedek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri