Rahmetli seri 2 kafayı yere vura vura giderdi ;D ;Dvosdost' Alıntı:doğrudur. seri ler çok daha hantal. Fakat kedi gibiler. ağır iş makınası gibi.
yunus bager' Alıntı:ama eger lt 77 takılmış olsa çokda güzel olur sürekli 4x4 orta kilit seri 3
kesinlikle yakıtı arttırmaz azaltacagınada idda ederim
vosdost' Alıntı:unimogu hızlandırmak için birseyler düsünüyorum. basadabılırmıyım bilmem.
bir satalım hayırlısıyla
Bende teknik açıklama isterimbadger' Alıntı:Ben yine de aynı motor ve yürüyen aksamla sürekli 4x4'ün seçmeliden daha fazla yakacağını düşünüyorum.
daha önce anbulans olmayan defender denedinmi şimdi söylenilenler bi yana biliyorsun bizde 2 Dizel defender varvosdost' Alıntı:ben kafayı yıyecem galiba bu gidişle aracı satmadan araç düsünmeye basladım
o mu ? bu mu? su mu ? derken gidisat kötü
Serilere hiç bulaşma derim boş zamanların hurdacılarda geçer temiz bişey bulabiliyorsanda defenderdeki rahatlığı ararsın (makaslı olduğundan)vosdost' Alıntı:1- unimog yanina binek ucuz bir arac( tuplu sahin )
2- 110 kamyonet ucuz ve tuplu sahin
3- parca sorunu yasayabilirim ama seri 2 veye seri 3 ve tuplu sahin
Normal kasa land bana cok gurultulu geliyor arka taraftan ses kesilmiyor.
Benim bindiklerim hep ayni sekildeydi
Unimogu tek gecerim biraz yakacak ama hakkini verecek
110 kamyonet ucuz arazide parcalanincaya kadar binmek gerek
Seri 2-3 cok guzel arazide hor kullaninca ne olur.parcayi nasil buluruz.
Seri alirsam kurtlar sofrasina duserim gibi geliyor.
yunus bager' Alıntı:Bende teknik açıklama isterim
Bu konu uzerine çok konuştum siz bir açıklama yapın bende yaparım
Peki sizce 2teker diger 2 tekeri çeçevirmesimibadger' Alıntı:Seçmelide 2; süreklide 4 teker döndürecek motor; doğal olarak daha fazla enerji harcayacak. Daha fazla enerji = daha fazla yakıt.
Burak bey şaft sökülmesi başka konu onu jeep ve series kulanıcıları için söyledim neysebadger' Alıntı:Yunus Bey, ön şaftı sökmekten bahseden yok ki! Sanırım biz farklı şeylerden bahsediyoruz. Sürekli 4 çekerde iki takım aks, şaft ve teker döndürürsünüz. Seçmelide ise bir takım (2x4 iken)
Hub lar devredeyken aracın 2 şaftı , 4 aksı dönmüyormu ikisİde aynı şeybadger' Alıntı:Sürekli 4 çekerde iki takım aks, şaft ve teker döndürürsünüz. Seçmelide ise bir takım (2x4 iken)