Arama sonuçlarınız

1. bünyamin01

Niva'ya Uygun Lastik

Slm arkadaşlar benim nivaya takacağım lastikten bahsetmiştim net bir cvp alamadım niva kullanan arkadaşlar iyi bilir şimdi yaz için aracıma çelik jant takmayı düşünüyorum lastikleri ve jantı aldım beni düşündüren lastik jantta sorun yok yalnız lastik 215.75 15 çamurluktan bayağı dışarda kaldı...

2. bünyamin01

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) valla çatladık haa
  3. bünyamin01

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bozuk hali çok çıplaktı neyse özümüze döndük

4. bünyamin01

Niva'ya Lastik

Ynt: Niva'ya Lastik teşekür ederim bakıcam
  5. bünyamin01

Niva'ya Lastik

Ynt: Niva'ya Lastik aracın üzerindekiler ok 144 ben kumhoları yaz için genelde asvalt için kullanıcam kışın yine ok leri takıcam av sezonu açılınca

6. bünyamin01

Gezenbilir Kanalturk'te

Ynt: Gezenbilir Kanalturk'te gerçekten çok keyif alarak izledim emeği geçen her kesin eline sağlık

7. bünyamin01

Niva'ya Lastik

Ynt: Niva'ya Lastik yani kumhodan memnun değilmisin anlayamadım
  8. bünyamin01

Niva'ya Lastik

Ynt: Niva'ya Lastik çelik jantlarda 15 daha estetik duruyo yazın asvalta binicem çünkü
  9. bünyamin01

Niva'ya Lastik

Slm arkadaşlar benim kırkayağa yaz için lastik takıcam ama uygun lastiği arıyorum sizinde bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şu an üzerinde ok 144 var çelik cant takıcam bana gösterilen lastik( kumho) 215 75 15 nasıl sizce uygunmu yorarmı iyimi gelir sürtme yaparmı cant...

10. bünyamin01

Niva'mın Eksikleri

Ynt: Niva'mın Eksikleri bilgilerinizi benimle paylaştığınız için hepinize teşekür ederim en güzel yanıda bu ya

11. bünyamin01

Niva'mın Eksikleri

Ynt: Niva'mın Eksikleri En önemlisi merak ettiğim bu araçların şanzıman ları hep böyle seslimi yoksa sadece benimkimi böyle birde kalkışlarda şaftta bşluk var beni rahatsız ediyo bunu yaptırma şansım varmı kimi var diyo kimi bunlarda normal diyo bande şaşırdım bu konudada bilgilerinizi alabilirim
  12. bünyamin01

Niva'mın Eksikleri

Ynt: Niva'mın Eksikleri Araçta ok 144 lastik mevcut tavan bağajı taban ziftli izalasyon var yinede ben enkısa zamanda resim ekleyecem o zaman daha iyi olur.Teşekür ederim

13. bünyamin01

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bu mümkün değil arkadaşım ben adanadayım sizler aracılığığla olursa çok sevinirim yinede teşekür ederim
  14. bünyamin01

Niva'mın Eksikleri

Slm arkadaşlar sizlerle paylaşmak istediğim konu arcım 95 nivam var bunu geziler için eksiklerini tamamlamak istiyorum şu an sadece üzerinde ok 144 lastikler mevcut tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim
  15. bünyamin01

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Slm arkadaşlar ben daha önce kendimi tanıtmıştım ama yayınlandımı bilmiyorum göremedim tekrar yazayım dedim adım Bünyamin KUTLUER adanadan sitenize yeni üye oldum etkinlikleriniz çok güzel ben doğayı çok severim normalde kara avı yaparım yani avcıyım ama off road...

16. bünyamin01

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşlar ben adanadan bünyamin şimdilik 95 ladam va r aranızda yeniyim bilgilerinizi paylaşmak isterim birde gezenbilir çıkartmaları ve logolarına ihtiyacım var nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim herkese adanadan slm
  17. bünyamin01

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Slm arkadaşlar ben adanadan bünyamin mesleğim bayan kuaförü 33 yaşında bir doğa tutkunuyum sitenize yeni üye oldum bu kadar macera severle bir arada olmak çok güzel bir duygu yalnız off road da pek bilgim yok ben genelde kara avı yaparım yeni bir lada niva aldım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri