Arama sonuçlarınız

1. Y

Caretta Uncle Karavana Delik Açmadan Panel Ve Güneş Sistemi Tesisatı, Montajı

Selamlar, yapıştırıcıyı nalbur, montaj braketini AGUS sitesinden, diğer ürünleri de Maltepe sahilde karavan parkında bulunan Eyüp, nam-ı diğer karavan doktorundan aldım. Fiyat almak isterseniz özelden iletişim numarasını verebilirim.

2. Y

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

Desenize eline geçen etiketi yapıştırmış, hangisi tutarsa artık. Bir üreticinin bu forumu sıcağı sıcağına takip edip cevap yazması ve bilgi vermesi ayrıca sevindirici, size teşekkür ederim, aramıza hoşgeldiniz, işlerinizde başarılar.
  3. Y

Çok iyiymiş bu, :D:D adam arkadaşıyla tartışıyor ve karavanı satıyor. :(:sunglasses:

4. Y

Kocaeli Belediyesi Ormanya Karavan Ve Çadır Kamp Alanı

Memlekette bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar belediyeye ait kamp yeri bulunmakta bu da onlardan birisi. İstanbul'a yakınlığından ve düzgün bir işletme olduğundan dolayı 6-7 defa gitmişliğim var, hepsinden de memnun ayrıldım. Görüp görebileceğiniz en temiz ve bakımlı kamp alanı. Bir eksi...
  5. Y

Bir kağıt varmış ama o da kaybolmuş, ney bilmiyor fakat aldığı adam belli, o da belli daha ne olsun? Garantisi biziz hesabı.. Bir de Eriba marka ilan verilmiş etiketler de yapıştırılmış ne güzel ama kendisi aslen Güney Karavan! :D Alıntıdır; "Fatura ihtiyaç yok kilodan dolayı Aldımda bir...

6. Y

Devam Eden Pandemi Sürecinde Metropolden Kaçılabilecek Ücretsiz Kamp Alanları

Merhaba, artmaya devam eden vaka sayıları karşısında İstanbul'dan uzakta bir yerlerde mümkün mertebe sakin ve izole bir kaç ay geçirmeyi istiyoruz. Şu an bildiğimiz tek yer İzmit'de belediyenin işletmekte olduğu ve ücretsiz olan Ormanya kamp alanı. Ama malum havalar bu taraflarda iyice soğumaya...

7. Y

Bu başlıktan ve sizden korka korka ben de bugün malum sitede satış ilanı vermiş bulunmaktayım! :smiley: Aldığımız günden bu yana o kamp senin bu kamp benim aralıksız kullandığımız, ufak tefek üretim problemlerini giderdiğimiz, kendi elcağızımızla güneş paneli, webasto gibi ilave özellikler...
  8. Y

İstanbul'da Karavan Parkı

Merhaba, Ben yaklaşık 5 aydır Maltepe parktayım. Dediğiniz gibi her karavanın yanında 1 araçlık boş yer bırakılmakta, bu şekilde masa sandalye vb. konularak buralarda oturulabilmekte. Parkta gece sabit kalan arkadaşlar da var. Hafta sonları gelip çoluk çocuk vakit geçiren de, benim gibi hemen...
  9. Y

Braketleri yapıştırdığım yapıştırıcıdan tekrar alıp farklı yerlerde ve materyallerde uygulayıp deneyeceğim. Sağlamlığının sağlamasını yapmam gerekiyor :) Başka türlü rahat edemeyeceğim.

10. Y

Güneş paneli montajı ile ilgili uygulamadan haftalar önce aşağıdaki bu videoyu izlemiştim. Montaj aparatlarına da öyle karar vermiş ve almıştım. Ardından montaj yapacağım hafta da daha önce çok defa panel montajı yapmış karavan parkındaki komşumun da PU mastik ile yapıştırabileceğimi ve...

11. Y

Dizüstü Bilgisayar Için Enerji Tasarrufu Yöntemi

Elinize sağlık pratik bir çözüm ile sıkıntınızı aşmışsınız. Ben de aynı dertten muzdarip biriyim. Yeni aldığım 12 to 19v adaptor laptopa bagladım lakin şarj etmiyor yalnızca şarjda kullanım imkanı veriyor. Gerçi bu da yeterli lakin şarj da etse fena olmazdı tabi. Şirket bilgisayarı olduğu için...

12. Y

Merhaba, hafta sonu karavana uzun süredir yapmak istediğim güneş panelinin montajını gerçekleştirdim. Öncelikle kullandığım ürünler; 1 adet elimde bulunan 150W polikristal panel 1 takım panel montaj braketi 1 adet 30A MPPT şarj kontrol cihazı 1 adet Vision marka 100A Jel Akü 5Mt. 6mm. kablo 2...
  13. Y

Atık suyu en yakın mazgala yaptığımız bağlantı ile hallediyoruz, wc kasetini ise Beltur'un tuvaletine döküyoruz. Sahilde bizim bulunduğumuz alanın haricinde bir kaç yerde daha dağınık olarak konaklayan karavan sakinlerini de buraya toplamak istiyorlar. Belki tüm herkes bir yerde toplandıktan...
  14. Y

Maltepe sahil karavan parkının son durumu gösterir küçük bir video ekleyeyim istedim :) Maltepe Sahil Karavan Parkı

15. Y

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Yok bu saatten sonra Erba alacağımı sanmıyorum. Olur da seneye kendimi biraz zorlayıp değiştirmeyi düşünürsem ki şu an çok keyifli şekilde kullanıyorum, max. 1-2 yaşında veya belki sıfır yabancı karavan almayı çok isterim. Lakin malum, bu devirde hiç kimse için para kolay kazanılmıyor...
  16. Y

Ben orijinal donanıma ilaveten pleksi glas ön cam, 12V buzdolabı, dış duş sistemi vb. ufak tefek ilaveler ekletmiştim. Bu haldeki fiyatı ile benzer ranzalı 4 kişilik yabancı karavanlar ile neredeyse yarısı olmasa da ona yakın fiyat farkı vardı. Tamam yabancı karavanlarda standartta 3 sistem...
  17. Y

Merhaba, ben de yaklaşık 2,5 aydır kullanmakta olduğumuz Başoğlu Caretta Uncle karavan modeli hakkında nacizane yaşadığımız kadarı ile tecrübelerimizi paylaşmak isterim. İstanbul-Saroz, İstanbul- Ayvalık, İstanbul-İzmit, ve İstanbul için de 10+ kamp alanında kaldık. İstanbul'da karavanın sabit...

18. Y

Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Altın kampı çok sevdik, planımız 3-4 günlük konaklamalar ile 3-4 kamp alanı gezmekti lakin 1 haftadır buradayız, daha da kalacak gibiyiz. Ağaçlar içerisinde, denize sıfır, çarşıya yakın, elektriği, suyu, sıcak suyu bulunan duşları, temiz ortak alanları ile ve de düzgün idareci ve çalışanları ile...
  19. Y

Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?

Selamlar, hafta başında Saroz kampingde 3 gece konakladık, 4 kişi ile karavanımız için gece başı toplam 110 tl ödedik. kamp alanı ile ilgili resimleri Saroz Camping başlığında bulabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri