fsirin
Karavan Yönetim
Bu alan için 18TL karavan'a uygulanması gereken rakam olmalıydı. Karmping hizmeti de olmayan bir yer için 54TL pahalı yapmışlar. Otobüs için 27TL aldıkları da düşünülürse mantığını anlamak zor.
Her ne kadar eski bir başlık da olsa güncel bilgi vermek için yeni mesaj yazma gereği duydum. Maltepe sahildeki karavan parkı için bir süredir dondurulan abonelik işlemleri dün itibariyle açılmış, 88 karavan için abonelik yapılacağı bilgisine ulaştım. Bugün sabah giderek abonelik işlemini gerçekleştirdim. Abone olmadan karavan ile günlük giriş yapmak isteyenlerden düne kadar 18TL tahsis edilirken bu rakam dün itibariyle 54TL olmuş. Aylık abonelik ücreti ise 340TL'dir. Bu rakam içinde park etme dışında su ve elektrik gibi herhangi bir hizmet verilmemekte. Merak edip gelip gelmeyi düşünenler için duyurulur.
( Elektrik+Su+Atık Su ) çalışmaları bitmiş mi , bitmediyse şu an atık su wc kasetlerini nereye döküyorsunuz , şurayı bir otopark olmaktan çıkaramadılarMaltepe sahil karavan parkının son durumu gösterir küçük bir video ekleyeyim istedim
Maltepe Sahil Karavan Parkı
Atık suyu en yakın mazgala yaptığımız bağlantı ile hallediyoruz, wc kasetini ise Beltur'un tuvaletine döküyoruz. Sahilde bizim bulunduğumuz alanın haricinde bir kaç yerde daha dağınık olarak konaklayan karavan sakinlerini de buraya toplamak istiyorlar. Belki tüm herkes bir yerde toplandıktan sonra altyapı ile ilgili bazı adımlar atarlar diye umuyorum. Olmazsa burada konaklayan karavan sakinleri olarak bir araya gelip bir dilekçe ve imzalarımız ile beraber belki yönetime öneri ve taleplerimizi sunabilir ve belki bir şeyler yapılması için dikkat çekebiliriz.( Elektrik+Su+Atık Su ) çalışmaları bitmiş mi , bitmediyse şu an atık su wc kasetlerini nereye döküyorsunuz , şurayı bir otopark olmaktan çıkaramadılar
Selamlar ,Biz İstanbulluların büyük dertlerinden biri bu park problemi. Pandemi nedeniyle çoğu yer dolu. Yeni giris kabul etmiyorlar. Maltepe parkta yeni abonelik almiyor diye duydum son zamanlarda. Aslı var mıdır? Bir de aylık abonelik rakamı ne oldu son durumda?
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bende Anadolu Hisarı , Küçüksu kasrının orada İsparkta duruyorum. hergün 9 tl yazıyorlar(Aylık270) Arada konaklıyorumda , karavanı koyduğum yer itibariyle önümde 30m2 lik bahcemde var Şuanda 3 karavan var. Komşularım park için kullanıyorlar. Pek gelmiyorlar. Alternatif arayanlara tavsiye ederim. (foto isteyen olursa paylaşırım.)
@YurdaCooL ,@Explorer_Turkey Selamlar
Sizler anladığım kadarıyla Maltepe parkta durmaktasınız. Size birşey soracağım burada her karavanın yanına 1 arabalık yer mi veriyorlar masa veya eşyalarını koyabilmeleri için ? Bunun dışında gece kaldınızmı hiç ? Güvenlik durumu ve ses çok oluyormu ? Teşekkürler..
(Bu arada maltepe parkı düşünenler varsa. Yaklaşık 25 kişilik sıra var. Ben 10. sıradayım. Oğlum ve eşim maltepede aktivite olarak güzel vakit geçirdiğinden oraya geçme niyetim var.Yoksa yukarıdaki A.Hisarı mesajımla tezat oluşturmasın ) )