Arama sonuçlarınız

1. D

Çekme karavan imalatı

Tabiki yazın akıl akıldan üstündür doğruları beraber bulalım ama kendi fikirlerinizi devletin yasasıymış gibi lanse etmeyin merak eden arasın EGM yi Bilgi alsın, trafik davaları konusunda uzman bir avukata danışsın, şimdi birincisi kendiniz söylemişsiniz tip onay belgesi olmayan hiçbir taşıt...

2. D

Çekme karavan imalatı

Hocam emin ol anlıyorum demek istediklerini, ve sizde beni anladınız sanıyorum, teşekkürler.
  3. D

Çekme karavan imalatı

Benim için denetleyen kurum önemlidir o kurumdan da gerekli bilgiyi alıp başladım onun haricinde bu konu çok uzar ben işime bakarım. İsteyen belge kullanır istemeyen kullanmaz şuan O1 zorunlu değil ben demiyorum trafiğin en üst makamı söylüyor bunu. Piyasada satılan O1 belgeli karavanlarında...

4. D

Çekme karavan imalatı

Bu konuda haklısınız ilerde sorulabilir zaten bende bu yüzden kupa ve şasiyi ayrılabilir imal ettiğimi açıkladım ama şuan bir problem yok dediğim gibi başlamadan yetkili yerlere sordum, ayrıca kaza konusunda Sigorta şirketleri her zaman ödeme yapmamak için elinden geleni yapar benim römorkumun...
  5. D

Çekme karavan imalatı

Bu konuyu denetleyen kurumdan bağlı bulunduğunuz ildeki egm trafik şube müdürlüğünden En doğru bilgiyi alabilirsiniz ne konuşsak boş şuan herkes bildiğine inanıyor😊

6. D

Çekme karavan imalatı

Geçmiş olsun, ben yaptığım işi zaman kaybı olarak görmüyorum ilerde durumum müsait olursa bu karavandan sonra birde offroad moto karavan yapmak istiyorum ama ne zaman yaparım ömrüm yeter mi bütçem o zaman uygun olur mu bilmiyorum. Tabiki onu proje dahilinde ve belgeli olarak yapıcam. Bu...

7. D

Çekme karavan imalatı

Herşeyden önce emeğinize sağlık görsellik zevk ve bütçe meselesidir. Bu karavanda tabiki birçok tecrübe edinmişsinizdir ancak dışında ahşap kullanmakla bence büyük bir hata yapmışsınız hala bu tekniği kullananlar var anlam veremiyorum ama herkesin kişisel tercihidir tabiki. Kaynakta gözlerinize...
  8. D

Çekme karavan imalatı

Fikirlerinize Saygı duyuyorum ancak katıldığımı söyleyemiycem, ben ilk defa karşılaştığım işleri hiç hatasız yapacağımı İddaa etmedim aksine deneme yanılma yöntemiyle yaptığım birçok işin teori ve pratikte uyuşmadığını veya incelikleri olduğunu gördüğüm için çok sayıda hatalar yaparak...
  9. D

Çekme karavan imalatı

Öncelikle teşekkür ederim, yapım tecrübem olmayabilir ama durduk yere de böyle bir işe girişmedim şuana kadar kendi şahsıma ait 21 adet araç geçti elimden Bu araçların hepsiyle tek tek sanayide ilgilenmişimdir v10 motor bile indirtmişliğim var az buçuk elimde tornavida tutar neyin nerede...

10. D

Çekme karavan imalatı

ülkemizde malesef çok ciddi bir önyargı var bu konuda ülkemizde malesef çok ciddi bir ön yargı var. Herkesin fikrine Saygı duyarım tabiki ama ben Hayallerimin peşinden koşup para kaybetmeyi tercih ederim ve Şuana kadar geldiğim noktada ilk defa yaptığım işlerde deneme yanılma yöntemleri...

11. D

Çekme karavan imalatı

Proje ile ilgili bir problemim yok elektrik tesisatı,camlar ve mobilya kaldı sadece.
  12. D

Çekme karavan imalatı

Teşekkür ederim desteğiniz için, Şuan yapıyorum zaten bir miktar yol katettim ama fazla zaman bulamıyorum malesef mobilya ile birlikte elektrik ve su tesisatını yaptırabileceğim uygun fiyatlı bir yer arıyorum Ankara’da yoksa baya geç bitecek gibi.

13. D

Çekme karavan imalatı

Sadece şase konusunda tereddütlerim var onu aşabilirsem gerisi problem değil.
  14. D

Çekme karavan imalatı

Evet okudum açıkçası ama yinede denemek istiyorum. İhtiyacımı karşılayabilecek birşey yaptırabileceğime inanıyorum en azından yerli üreticilerin yaptığı ayarda olacağını düşünüyorum çünkü iyi malzemeler kullanmayı planlıyorum.
  15. D

Çekme karavan imalatı

Herkese merhabalar, öncelikle bu benim ilk mesajım olmasına rağmen forumdan zaman zaman çok bilgiler edindim bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim. Bir süredir bende kendi çekme karavanımı yapmak istiyorum çünkü piyasada benim istediğim tarzda bir karavan bulamadım ve yakın özellikte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri