Arama sonuçlarınız

1. D

t4 yüksek tavan elektrik panel jel akü ve tesisatı

Doğrudan uzaklaştım zaten zannımca üstadım. :sweatsmile: Ama bu akşam internetten alışverişimi yapıyorum inşallah, önümüzdeki günlerde de montaj işine başlayacağım. Galiba elektrik işine de giriyorum :smiley:.

2. D

Çok haklısınız hocam heves mevzusunda. Ben veteriner hekimim, işim dolayısı ile 1 ay tatile tabi ki çıkamayacağım, ancak bir yerlere 2 günlüğüne bile gitsem minimum ihtiyaç listesi ile maksimum verimi almaya çalışıyorum. Bu aracım da karavan değil kamp aracı zaten. aracımı çoook uzun beklemeden...
  3. D

Yıllardır, bisikletle uzun yol gidip kamp yapan biriyim. Bu dediklerinizi bizzat herzaman kullanmaktayım hocam. Derede soğutma, taşınabilir şarj cihazı, led ortam aydınlatıcısı vs. Hatta yakın planlarım içerisinde ankaradan yola 200 veya 300 tl ile çıkıp gezebildiğim kadar yer gezmek vs. Yani...

4. D

En sonunda kafayı yiyeceğim zannımca. Arabayı yaksam mı diye düşündüm bugün. Çankırı valiliğinden izin alarak ankaraya geldim bugün sırf bu elektrik işini halletmek için ama, yemin ederim ki 1 tane usta bulamadım bu iş ile ilgili. Ostimde birini aradım hepsini çin kullanacağını 100 x 2 amper akü...
  5. D

Enerjide bir tasarruf sağlayacağı kesin.Umadım istenilen performansı alırsınız. Ben de deneyeceğim bunu👍🏻👍🏻

6. D

bunlardan aşıları yanımızda götürürken kullanıyorumben de, 6 derecede donduğuna emin miyiz bunların?

7. D

Aklıma yine bir şeyler takuldı. Herkseten birşey duyuyorum, kafam karışıyor😅 şimdi 150 amper akü alıcam, 12 volt sistemde, 270 watt olmaz 135 135 watt 2 tane panel kullanmak gerekir denildi. Tek 150 watt iş görmez mi dediğimde, 50 amper anca depolanır denildi? Şimdi 150 amper aküyü monokristal...
  8. D

Bir de dediğim gibi, acaba bir marka öneriniz olabilir mi üstadım? ?
  9. D

Durumu anladım biraz sanırım, yazları kısa mesafelerde 1 er gün konaklama amacındayım, kışları ise gittiğim yerde 2 gün kalıp göreve dönüş olacak şekilde olur diye tahmin ediyorum. O zaman benim sistemde 150 amper ve 150-200 watt civarı bir monokristal panel işimi görecek diye tahmin ediyorum.

10. D

Çok çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Ama tabi yüne birşeyler soracağım? Panel olarak atıyorum 175 watt kullanırsam , 90 watt yerine; Bana nasıl bir avantaj sağlamış olur? Ayrıca benim tablomdaki enerji sarfiyatına göre, 150 amperlik bir jel akünün işimi göreceğini mi anlamam gerekiyor...

11. D

şöyle bir sonuç aldım ama hala pek anlamlandıramadım :)
  12. D

O dosyayı indirdim fakat elektrik tesisatı konusunda hiçbir bilgim olmadığından pek bir şey anlayamadım açıkçası. Teşekkürler bu arada

13. D

kendisine nasıl ulaşabilrim Yücel Bey? Ayrıca teşekkür ederim :)
  14. D

Herkese selamlar. 2 ay önce aşağıya fotoğraflarını attığım yüksek tavan t4 aracımı aldım ve yavaş yavaş campervan dönüşümüne başladım. Ancak şu an güneş paneli olayında takılmış bulunmaktayım. Konu ile ilgili fikir ve yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler. Öncelikle çok uzun...

15. D

yüksek tavan t4 elektrik tesisatı

Herkese selamlar. 2 ay önce aşağıya fotoğraflarını attığım yüksek tavan t4 aracımı aldım ve yavaş yavaş campervan dönüşümüne başladım. Ancak şu an güneş paneli olayında takılmış bulunmaktayım. Konu ile ilgili fikir ve yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler. Öncelikle çok uzun...
  16. D

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

vallahi ben ninkasi dolabımı da, uzun araştırmalara sonrası buldum ve aldım. Öyle çok bi beklentim de yok açıkçası. Benim içeceklerimi soğutması kafi olacaktır. Ses vs benim için önemli değil. Yani herşey bireyin ihtiyacına göre farklılık gösterir. Ben en iyisi olsundan ziyade, biralarımı...
  17. D

Daha bağlamadım, webastoyu da alıp günlük ihtiyaç olan amper hesabı yapılıp, akü ve panelleri bağlatacağım. Ama makinanın üstünde 12 v 60 watt yazıyor. Kendisini 1700 tl e aldım bir arkadaştan garantisi devam ediyor, 1 yaz kullanmış sadece

18. D

Ninkasi 48 lt üstten kapaklı dolbı bugün aldım. inşallah memnun kalırız bakalım. Ninkasi Ms 3856 48 Lt 12/24V Araç Buzdolabı Fiyatı ve Özellikleri | Ereyon bu linkteki ile aynı dolabı aldım.
  19. D

ankarada 12 volt buzdolabı bulmam lazım acil vaziyette üstten kapaklı. var mı yardımcı olabilecek?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri