Arama sonuçlarınız

1. baturalp

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

@AltugGzlkck Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın. Tüm yazılanları tek satırda toparlamışsınız, ağzınıza sağlık. Bu konu ile ilgili bir önerini görmedim ki linç edelim seni. Ha üreticileri kast ediyorsan orasını bilemem tabi ki kim ne dedi size. Dolabı olmayan bir Ortiz, yerli...

2. baturalp

Benim söylemek istediğim, hazır bir yeri yok, takmak istenirse başka noktaları da etkilediği için tasarımda birkaç değişiklik gerektirdiği. Takılmak istendikten sonra gerekiyorsa mutfak dolabı iptal edilir yine takılır ama değer mi o tartışılır. Belirtilen duvara takılabilir belki ama bu seferde...
  3. baturalp

Evet kapı camı da ön cam da standartta yok, kendim yapacağım. Ortam ısıtıcı için başka alternatifiniz yok zaten, Truma tarzı soba takacak yer yok, Truma Combi ise 2000€, geriye webasto tek alternatif kalacak, yinede siz düşünün ama çare yok :) Çaydanlıkta su ısıtırım derseniz o ayrı :) Araçtan...

4. baturalp

Ön camı komple plexi yapma hayalim vardı, aldıktan sonra beni biraz uğraştıracak ama gerçekten çok farklı bir şekle kavuşacak. Kapı camınıda plexi den kestirip takacağım, çok şık da bir perde planladım. İsteyen olur ise ölçüleri paylaşırım. Evet ben bunu en başından beri biliyordum zaten :)...
  5. baturalp

O1 Belgesi de geçtiğimiz hafta çıkmış bizde 15-20 güne kadar karavanımıza kavuşmuş oluruz umarım. Daha duyuralı 1 ay olmadan 14 siparişi geçmiş olmaları gerçekten tebrik edilecek bir durum. Bazı firmalar satış yapma odağı taşırken, bazı firmalarda gerçekten bir ürün yapmaya odaklanır ve o üründe...

6. baturalp

Cherokee 3.7 Renagede Sorun Yardımm

Ankara’da hangi usta yaptı bunu? Arıza kodunu görmeden ve DRB elinde olmadan uzaktan tavsiye vermek çok zor. Otomatik şanzımanın canı yağıdır, atf4 veya muadili bir yağ gerekir ve doğru miktarda olmasına dikkat edin. Araç çalışırken ve motor sıcakken yağ çubuğundan seviyesini kendinizde...

7. baturalp

@emurat ve @Ali Toprak Çok teşekkürler tekrar. Alır almaz çok daha detaylı bir paylaşımda bulunacağım.
  8. baturalp

@emurat Darısı başınıza inşallah. Ben İstanbul'dayım, eniştemler ise Ankara'da. Yolunuz düşerse muhakkak bekleriz. Fiber'in avantajları: Teoride birleşme ve ek yeri olmadığı için su almaz deniyor. Bu tasarımda, cam kenarlarından alma ihtimali var aslında fakat cift cidar olduğun için su akıp...
  9. baturalp

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Hız cezalarını düşünürseniz, birçok kanun ve kurallar nasıl işliyor anlayabiliyoruz aslında. 120 limit olan bi yerde 131 ile radara girdiğimizde ceza yemiyoruz. Çünkü %10 tölerans var. Ağırlık kontrollerinde Karavan, araba, motosiklet, kamyon, kamyonet vb... için de %10 Tölarans var. "2918...

10. baturalp

@Demirak Merakla sizin ne seçeceğinizi de beklemiyor değilim :) yaklaşık aynı beklentilerdeyiz sizinle ama zevkler ve öncelikler her zaman değişebiliyor :) İstanbul'da detaylı incelersiniz umarım. Ön yatak 115cm ama sırt yastıkları çıkartmazsanız. Yani sırt yastıkları çıkartıp (Yazın arabanın...

11. baturalp

@pasolvon Aslında Airstream NEST e bakarsanırz Rena 3, Airstream BaseCamp' bakarsanız da Carpentoyu göreceksiniz :smiley: @Demirak Çok teşekkürler, evet ablamlar ile birlikte 1'er adet sipariş verdik. Dip Not: Rena şu anda sadece O2 verebiliyor, 1-2 aya kadar O1 de çıkmış olacak. 360 modelini...
  12. baturalp

Rica ederim üstadım, amaç zaten birbirimizi bilgilendirebilmek. Şu anda Standart donanıma 45bin+kdv fiyat belirlemişler. Fuarda artacağı söyleniyor. Şase+Camlar+Buzdolabı+Ocak+Musluklar'ın neredeyse 30.000TL tuttuğunu düşünürseniz fiyat çok makul. Fuara mümkünse hafta içi ve sabahtan gidip...

13. baturalp

Bizde en son Carabinata ile Rena 360 arasında kalmıştık. Fakat fuarda incelediğimiz zaman hemen Rena 360'dan 2 adet sipariş verdik, hatta ileride sıra ve talep olacağını düşünerek eş dost için 3 tane versek mi diye de düşünmekdik değil. Carabinata, Erba 410, Carpento gibi diğer alternatifler...
  14. baturalp

Hızlı Tanıtım Videosu (Detaylı Fotoğraf ve video çeksemde tam bitmiş bir ürün henüz olmadığı için ricaları üzerine paylaşamıyorum.) Yıllardır üye olmama rağmen, ilk paylaşımım bu olacak. JEEP servisi işletmiş birisi olarak bazılarınız ile tanışıklığımız olsa da bu forumdan biraz uzaktım. JEEP...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri