Arama sonuçlarınız

1. yesplease

Rav4 Difransiyel Kilidi

Merhabalar yakın zamanda 2007 gen 3 rav 4 aldım kumluk zeminde aracı denemek istedim orta difransiyel kilidini aktiflestirip dönüş yaptığımda sanki kilitli difransiyel kullaniyormusum gibi bir titreşim ve dişli sesi aldım ve kafamı karıştırdı. Bildiğim kadarıyla rav 4 diff lock butonu şaft...

2. yesplease

Grand Vitara 3 Kapı Tavsiyeleriniz

Kıymetli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bildiğim kadarıyla 3 kapı vitaranın 2.0 motorlu olan versiyonu yok biz özellikle kasa olarak 3 kapıyı tercih ediyoruz, 2.0 otomatik 3 kapı olsaydı kesinlikle tercihimiz o yönde olurdu. Jimny bize fazla dar geldi, gv ayarında kısa şase tavsiye...
  3. yesplease

Çok teşekkür ederim, gerçekten çok aydınlatıcı cevaplar oldu, ayrıca uzun bir soru listesine uzun cevaplar yazmak için ayırdığın zaman için ayrıca teşekkür ederim, ellerin dert görmesin. Aracınızı daha nice yıllar kazasız belasız kocaman mutluluklarda kullanırsınız inş. Saygılarım ve...

4. yesplease

Biraz klostrofobim geldi bize yeni Vitara arka cam dan dolayı sanırım
  5. yesplease

Merhaba dostlar 6 ay içerisinde 3 kapı Grand Vitara almaya karar verdim. Benzer konuları takip etmeme ve benzer sorular sorulmuş olsada tam olarak beklediğim cevaplar bulunmuyordu. Bu yüzden yeni konu açmaya karar verdim. Benzer sorulara cevap arayan arkadaşlarında faydalanabileceği bir konu...

6. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Kesinlikle bende bunun farkında olduğum için çekimserim

7. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Böyle fotoğrafları gördükçe içim gidiyor... Maddi imkanımızı olsada hemen alsak... Fotoğraflar harika... Bende araç üstü çadır hastasıyım. Kısmet olursa birgün tatlış bir jip ve araç üstü çadır ile hayallerime ulaşmak istiyorummm. :)
  8. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Birkaç şey öğrenmek ve tavsiye almak için konuyu açtım. Bildiğim birkaç bilgiyide eklemek istedim, konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum. :)
  9. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Yorumunuzu çok beğendim sadece hayallerden soğutmak ilgili bölüme üzüldüm. Söylediğiniz gibi 3 kuruşu zar zor denkleştirip mutlu olmak için planlar yapıyoruz. İnsanları bu hayallerinden soğutmak yerine bilgi edinebilecekleri bir kaynak koymak istedim. Kaynağımı paylaşırken aklıma sürekli kaza...

10. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Kesinlikle haklısın, benim gibi hafif kampçılar için bu araçların güvenlik zaafiyetine dikkat çektim, araçlar üstüne düşen görevleri yapıyorlar gün geçtikçe daha güvenli hale geliyorlar. Türk milleti olarak iç hacmi geniş konforlu ve güvenli çok pahalı araçlara erişemeyince hafif ticari araçlara...

11. yesplease

Doldurulabilen Gaz Kartuş Yok Mu?

Helal olsun vallahi elinize sağlık :)
  12. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Tam tersine yeni nesil hafif ticari araçlar eskilerine oranla çok harika şeyler vaat edebilir kişinin ihtiyacına göre ancak ben saydığım sebeplerle tercih etmem. <iframe width="560" height="315" src=" Video: https://www.youtube.com/embed/bnDHIzRw8K4 " frameborder="0" allow="autoplay...

13. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

CDA aracın ön yüzey kesitinin Genişlik ve yükseklik uzunluklarının birbirleriyle çarpılmasıyla bulunur daha doğrusu aracın ileriye hareket ederken rüzgarsız bir havada karşılaşacağı ön yüzey sürtünme kuvveti için gerekli yüzey hesaplamasıdır. Tabiki sadece bunların çarpılması araçta bu kadar...
  14. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Bir açıklama yapmanın vakti olduğunu düşünüyorum, ben konu ile ilgili düşüncelerimi belirttim tabiki otomobil mühendisliği ile ilgili bir çok bilgiyi yapmış olduğum bu genellemeye eklemeyerek yorumumu eksik bırakmış oldum. Yapmış olduğum genellemenin nedenlerine dikkat çekmek isterim. Öncelikle...
  15. yesplease

Harika... Uygun maliyetli ve kolay ulaşılabilir... Altında yatan fikiri daha çok beğendim, kimin aklına geldi acaba kroşeden çivi çıkartıp bu amaç için kullanmak helal olsun tebrik ederim :) :)

16. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Daha önce Ford Courier otomobil ruhsatlı hafif ticarimiz oldu bu yüzden hafif ticari kesinlikle düşünmüyorum. Bir kaç parça şey bildiğim bu konu hakkında birkaç şey eklemek isterim. En azından konudan yararlanmak isteyenler için... Youtube ve sosyal medya kanallarında çokça karşılaşacağınız...
  17. yesplease

Çakmak tüpü ile doldurulan kartuş normal kartuşa göre ne kadar süre dayanıyor uzun süreli tecrübelerinizden bir fikriniz vardır maliyet hesaplaması yapmak isterim :)
  18. yesplease

Kamp Su, Tuvalet Ve Duş Çözümleri

Estafurullah efendim ne demek kafamda canlandıramadım görsel paylaşabilirmisiniz acaba ben katlanır bidonu paylaşayım harika birşeymiş gerçekten, süzgeç veya duş başlığı olarak kullanacağımız kısmı hayal edemedim. Katlanır Su Bidonu:

19. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Evet haklısınız bende 50-60 bin tl gibi bir bütçem olsa x-trail ve benzeri araçlar gerçekten beni memnun edecek gözüküyor. Ancak bütçemi aştığı için ötelemeyi düşünüyorum bu hayali
  20. yesplease

Kamp Su, Tuvalet Ve Duş Çözümleri

Merhaba dostlar, yakın zamanda kamp ihtiyaçlarımı daha rahat ve konforlu karşılayabilmek aliexpress, gearbest, banggood gibi sitelerde farklı ürünleri incelemeye koyuldum. İlk odak noktam kampın korkulu rüyası Kullanma suyu, tuvalet ve duş problemleri oldu. Tavsiyelerim aracına yakın kamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,667
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri