Bu mesajı yazdığım için bu zavallı bana özelden küfürlü mesaj yazmış.Valla elime geçirirsem ne mimar derim ne ergen ne ruh hastası
yazıyı da paylaş da tam içeriğini tüm görsünler..beni tanımadan yargılarsan diye başlayan cümlem mi sana dokundu?.orada belirtmedim mi niye madalyona iki tafartan bakmıyorsun..klavye delikanlısı sen sin..yazı yı paylaş ki insanlar da okusun...sen bana yazılarında hakaret edeceksin ve ben sana açıklama yapacağım ve hala beni hatalı görüyorsan sende...dediğim için suçlu ben olacağım..tabi ya sen hakaret et ben eyvallah diyeyim..yazdıklarını okuyormusun?beni ne kadar tanıyorsun?_..kimsin??
anlaşıldı sen insan olmayacaksın ve sen insan dilinden de anlamıyorsun.Anlayacağın dilde yazayım o halde.
beyinsizin önde gideni ..
insan olmayı başaramadın bari,insanlar için de insan taklidi yap, evrimi yarım kalmış mahlukat.
hayatta o kadar ezik kalmışsınki ikide bir mimar olmanı öne sürerek kendine olmayan değer yaratmaya çalışıyorsun zavvallıcık.
Sen olmak; ne kadar acı verici bir duygu olmalı, sana acıyorum.
Çevreden insan dostunda yoktur senin ezik.. bu şekilde mi kendini adam yerine koyuyorsun.
Önce adam gibi davran,sonra haklı ol
Yukarıda yazdıklarım için ÖZÜR DİLERİM senden.( bak bu özür içtendi ha..)
Kolay kolay kimseye yukarı da yazdıklarımı ne yazarım ne söylerdim.Dediğin gibi insan bazen nevri dönüyormuş demekki.
Ulan niye silmedin o halde deme,ilk okuduğumda aklıma gelenlerdi .Senin hakkında o an ne hissettiğimi bil diye silmedim.
Sonra tekrar okudum.şen haklısın... hemde tamamen...
Tekrarlıyorum sen haklıymışsın.(ettiğin küfür ve hakaretler konusunda değil orada çok ayıp ediyorsun.)
Barıştıkmı ?
Güzel güzel sohbet edebilecekmiyiz seninle...
İçin rahat olsun,kabul ettim sezarın hakkını sezara verdim..
Ettiğin hakaretler içinde bir özür senden bekliyorum.Eğitimli insan yakışmıyor.
bu diğer arkadaşın yazdığı...
özür dilerim..evet şimdi karşılıklı iletişim kurabiliriz...konumuz berlingo ve partner iken senin beni ve diğer arkadaşı kamyoncu taksici yada minibüsçü yerine koyar gibi iyi yada kötü şoför yapman yargılar gibi konuşmandı...ben kimseyi eleştirmedim taki sen o yazıyı yazana kadar..sonra sana cahil dedim özür dilerim buna karşılık sen psikolog edasıya bana ezik dedin bende sana ezik ve sığır..sonra iş çığırından çıktı ben eşek oldum ve akabinde senin çevren özelden bana hala hakaret ediyor...oysa sadece senin o eğitimci bilirkişi sürüş uzmanı yazın için cahil demiştim...yoksa senin ile kişisel bir sorunum yoktu..sonrası yine ki yanlış anlama psikolog edaların beni daha da gerdi sığır ve ezik dedim...evet bizim yaşlarda olmaması gereken bir gerginlik ti...bir kez daha özür dilerim..keyifle kal..
bu da benim yanıtım...şimdi sen benim senin bana yazdıklarını bir paylaşırmısın?...sen bana beni tanımadan sana tek kelime dahi yazmadan hakaret edeceksin ve ben sana adam gibi açıklama yapıp hala aynı düşüncedeysen diye küfüredeceğimi belirtecem tehtit hakaret edecen ve ben hala susacam...paylaş ta kim klavye delikanlısı görelim koçummmm...