Arama sonuçlarınız

1. Hasan Unal

Toyota Hilux Şasesi Üzerine Karavan Yaptırmak Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz?

Ynt: Toyota Hilux Şasesi Üzerine Karavan Yaptırmak Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz? Teşekkürler link için... Sanırım pick up üstü alternatifini artık tamamen eledik. Atilla Bey'in de tavsiye ettiği Erba'nın oldukça küçük ebatlarda bir karavanı var. Yuvarlak hatlı, oldukça kullanışlı bir...

2. Hasan Unal

Toyota Hilux Şasesi Üzerine Karavan Yaptırmak Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz?

Ynt: Toyota Hilux Şasesi Üzerine Karavan Yaptırmak Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz? Atilla Bey siz büyük harflerle YASAK yazmaya devam ettikçe, ruh halim de bozulmaya devam edecek gibi :) Buldum ben çözümü sanırım. Çekme karavan alacağım. Soykar'ın 310 modeli gayet şık. Belki başka bir...
  3. Hasan Unal

Ynt: Toyota Hilux Şasesi Üzerine Karavan Yaptırmak Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz? Atilla Bey, Melih Hocam... Başoğlu karavanı aradım. Henüz ruhsat aşamasına gelmeden, vergi oranlarında zaten durum karmaşık bir hal aldı. Araç ruhsatta 2010 geçiyor. Ben yüzde 84 ötv oranının, karavan...

4. Hasan Unal

Ynt: Toyota Hilux Şasesi Üzerine Karavan Yaptırmak Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz? Atilla Bey benim araştırmalar bu mesajınızla başlamadan bitmiş oldu. Bimobil bu uygulamayı Almanya'da yapıyorsa, demek ki orada yasal olarak sorun yok. Bizde ise her şey, insanların hayatını zorlaştırmak...
  5. Hasan Unal

Ynt: Toyota Hilux Şasesi Üzerine Karavan Yaptırmak Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz? Melih fotoğrafınızdan anladığım kadarıyla yaşıtız. Çocuk henüz yok; o yüzden sadece 2 kişilik bir karavan düşünüyoruz. Çocuklu tatiller için daha zaman var önümüzde :) Benim kafam da tam söylediğiniz durum...

6. Hasan Unal

Canon EOS 550D

7. Hasan Unal

Ynt: Toyota Hilux Şasesi Üzerine Karavan Yaptırmak Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz? Atilla Bey teşekkürler. Cenk Bey ile pick up almadan önce yazışmıştım. Kendisi o tarihlerde sorularımı uzun uzun cevaplayarak çok yardımcı olmuştu. O dönem henüz aracım yoktu, forumdaki arkadaşların da...
  8. Hasan Unal

Uzun zaman sonra merhaba arkadaşlar... Yaz sonunda, Toyota Hilux aldım. 4x4 değil ama yine de haftasonlarını eğlenceli geçirmeme yetiyor. Bu işlerin sonu yok anladığım kadarıyla. Şimdi de aklımda, Hilux üzerine karavan yaptırmak fikri var. Bu fikri aklıma, İnternetten bir Alman firması düşürdü...
  9. Hasan Unal

Camper Olarak 4X2 Hilux İçin Ne Dersiniz?

Ynt: Camper Olarak 4X2 Hilux İçin Ne Dersiniz? Cavid Bey, Haklısınız ama şehiriçinde panelvan yerine pickup kullanmayı tercih ederim sanırım. Kesinlikle haklısınız ki, panelvan seçenekleri çok fazla; bununla beraber, araçla hem kampa hem de iş görüşmelerine vs. gitmeyi düşünüyorum. Panelvan o...

10. Hasan Unal

Ynt: Camper Olarak 4X2 Hilux İçin Ne Dersiniz? Çağlar Bey öncelikle ilgi ve tavsiyeler için teşekkürler... Daha önce belirttiğim gibi, 4x4 ekonomik olarak beni aşıyor. 2. el almak konusunda ise çok düşündüm ancak çekiniyorum. (araçla ilgili sorun yaşamak istemiyorum zira mesleğim gereği...

11. Hasan Unal

Ynt: Camper Olarak 4X2 Hilux İçin Ne Dersiniz? Serhat Bey, araç üstü çadır ve Hilux, sanırım şehiriçi kullanımı için panelvandan daha iyi bir alternatif olabilir. Ayrıca Hilux ile kapalı herhangi bir araca göre daha fazla yer sahibi de olunabilir. Ben yanımda kamera, tripod, vs. gibi...
  12. Hasan Unal

Ynt: Camper Olarak 4X2 Hilux İçin Ne Dersiniz? Ömer Bey, kasko indiriminden öte, anahtar teslim fiyatlarında bile arada uçurum var. Kriz ortamında yüksek kredi borcu altına girmekten çekiniyorum. Kendimi de "bir sonraki sefere LC alırsın, takma kafana" diye avutuyorum (hayal dünyası) :)...

13. Hasan Unal

Herkese selamlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Akliımda sürekli bir karavan almak var yıllardır ancak hayatın gerçekleri (ofis, yılın yarısında çok yoğun çalışmak vs.) bir türlü karavan almama izin vermiyor. Aynı zamanda ekonomik olarak hem karavan hem de binek araç sahibi olmam da mümkün...
  14. Hasan Unal

Nikon D300s

Ynt: Nikon D300s öncelikle tekrar belirteyim, "geleneksel" kelimesini kötü anlamda kullanmadım :) sonuçta ben de kullandığım ekipman konusunda, üst modellere ya da daha yeni teknolojilere geçme konusunda genelde tutucu davranıyorum. ama burada durum çok daha farklı. fotoğraftan ödün verilmesi...
  15. Hasan Unal

Nikon D300s

Ynt: Nikon D300s kesinlikle haklısınız. şunu da eklemekte fayda var: amatör olarak ilgileniyor olsanız bile, premiere pro ya da final cut pro gibi editing programlarında montaj yapabilmek için ciddi bir kurgu masasına ihtiyacınız var.

16. Hasan Unal

Nikon D300s

Ynt: Nikon D300s video özelliği, bugün için (lütfen yanlış anlamayın) "geleneksel" fotoğrafçıların canını sıksa da, devrimsel niteliği göz ardı edilmemelidir. full sensör fotoğraf makinelerinin HD video çekiyor olmaları, hem fotoğraf hem video sektörü açısından dönüm noktasıdır bence. bugün...
  17. Hasan Unal

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhabalar... Uzun zamandır takip ettiğim bu foruma, olasılıkla sizlerin de dikkatini çekmiş olan bir sahibinden.com ilanıyla katkıda bulunmak istedim. Karavan her ne kadar hayallerimi süslese de, karavanlar konusunda pek bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri