Arama sonuçlarınız

1. gabara

Whitewater Kayaking - Akarsu Kayağı

Merhaba, Ülkemizde yapanlar olduğu halde burada hiç paylaşılmamış olması ilginç. Deniz kayağı ile ilgili bölüm olması çok güzel. Ama whitewater da olmalı (botlarla yapılan raftingden sözetmiyorum, çünkü bambaşka). Ben 2 yıldır yapıyorum ve kendimi şimdilik deneyimsiz sayıyorum. Umarım bu sporla...

2. gabara

3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram

Ynt: 3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram Rica ederim Murat. Senin yürüyüşlerde arkadan gelenlere yaptığın babalar geldi aklıma bunları görünce.
  3. gabara

Ynt: 3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram Bölge eski bir buzul vadisi. Buzulun vadide yol alırken açtığı çentikler zirveye yaklaştıkça daha çok görülmeye başladılar. Arkada ise karlı mevsimde ve görüş mesafesinin azaldığı havalarda zirve yolunu kaybetmemek için dikilmiş babalar...

4. gabara

karrimor ayakkabı konusunda yardım

Ynt: karrimor ayakkabı konusunda yardım Umarım ülkemizde layık olduğu fiyattan satılır. Zira Karrimor'un ayakkabıları hesaplı olarak bilinir. E-vent olunca değer almaya. Ama bu markaya sadece doğa aporları için ayakkabı üreten firmaların ürünleriyle benzer fiyatlar çekilecekse, tercihiniz o...
  5. gabara

Ynt: 3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram Zirve ve eve dönüş. Çok kısa tutmaya çalıştım. Zirve raporuna dönsün istemedim. Saat saat seyir notlarım var ama birkaç fotografla sıkmadan paylaşmak istedim. Umarım sizler de 3 Peaks yaparsınız. Çok zevkli rotalar gerçekten. Hele benim gibi...

6. gabara

Ynt: 3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram Manzara güzel ama keşke hava açık olsaydı. Klasik İngiltere havası.

7. gabara

Ynt: 3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram Zirveye daha çok var.
  8. gabara

Ynt: 3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram 3. ve son zirvemiz olan Scafell Pike, İngiltere'nin gölle yöresinde (Lake District) bulunuyor. Kaldığımız yurt burda olduğundan bir bakıma eve en yakın olanı en sona bıraktık. 1000 metrenin altında bir dağ ve yöre halkı neredeyse sabah sporunu bu...
  9. gabara

Ynt: 3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram Göbek (zirve) taşına bi uzanasım geldi. Kuş misali uçasım geldi Galler üzerinde.

10. gabara

Ynt: 3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram Manzara çok hoştu.

11. gabara

Ynt: 3 Peaks Challange, benim 3 Zirveler maceram Snowdon'a tırmanmaya öğleden sonra başladık. Yol yorgunluğu ile zirveye planlanandan daha geç ulaştık. Ziyaretçi merkezine döndüğümüzde hava çoktan kararmıştı. Madencilerin kullandığı eski bir izi (Miners' Track) takip ettik ve çok rahat bir...
  12. gabara

Staj için bulunduğum İngiltere'de yol arkadaşı bulunca yaptığım ilk iş adanın en yüksek üç zirvesine tırmanmak oldu. İlham aldığımız şey ise: Birleşik Krallığı oluşturan ülkelerin 3 büyük zirvesine 24 saat içinde zirve yapmanın şart olduğu bir yarış, bilinen adıyla "3 Peaks Challange". Genelde...

13. gabara

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Sahi bulan oldu mu dondurma kutusunu? :) En çok ben sevineceğim, o kadar zaman geçti.
  14. gabara

18 Fonksiyonlu İsviçre Çakısı (Satıldı)

Ynt: 18 Fonksiyonlu İsviçre Çakısı (Satıldı) SATILDI, Lütfen koknuyu kapayalım moderasyondaki arkadaşlar. Halen soranlar var. Başka ürün yok, bilginize.
  15. gabara

Salewa Uyku Tulumu - Satıldı

Ynt: Salewa Uyku Tulumu - Satıldı Ne yazık ki başka yok.

16. gabara

18 Fonksiyonlu İsviçre Çakısı (Satıldı)

Ynt: 18 Fonksiyonlu İsviçre Çakısı (Satıldı) Maalesef satıldı ama konu kilitlenmemiş.
  17. gabara

Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır

Ynt: Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır Hayır maalesef yok. Bunun yerine aldığım çadır var sadece onu da şu anda kullanıyorum.
  18. gabara

Ynt: Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır Merhaba, Moderatöre ilanı kapatabilirsiniz diye yazdım ancak kapanmamış. Maalesef ürün satılmıştır.

19. gabara

Ynt: Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır Sayın moderatör, ilanı kapatabilirsiniz.
  20. gabara

Ynt: Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır "Talip" demek istediniz galiba :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda