Arama sonuçlarınız

1. M

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

Bende 2004 veya 2005 model alicam iyice arastiriyorum temizini bulup alicam insalah bu aracin kanforuna alisan baska bir araca binemez emin olabilirsiniz ben cok araca bindim ama bu aractaki tadi konforu baska bir aracta bulamadim her turlu yolda arazide memnun eder

2. M

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

Ne tür olumlu yonleri var biraz bahsederseniz sevinirim
  3. M

Evet bendede 2003 vardi grand cherokee limitet hic bir sorun cikarmadi ozmn satmak zorunda kaldim onun üstüne çok araç kullandim ama ondaki konforu sürüş keyfini hic birinde bulamadim simdi yeniden alicam 2004 veya 2005 model ariyorum temiz olan varsa bakabilirm acelem yok temiz bulmak lazim...

4. M

Hayir 3.0 dizel yeni kasadan bahsediyoruz 3.1 bizde biliyoruz en tutulmayan model
  5. M

Merhabalar üstat ben daha önce 2.7 kullandim cok ta memnundum yani tek bir kisiden degil beş altı kisiden duydum cok ses yapiyor ve virajlarda da çok kotü oldugunu tabi siz daha önce kullandiysaniz biraz anlatirsaniz sevinirim

6. M

Tesekkurler üstat biz bildigimiz 2.7 grand cherokee alayim keyfime bakayim dogrumudur

7. M

Üstat hafta sonu arada birde olsa cikilir bu arac olduktan sonra 3.0 dizeli cok tavsiye etmiyorlar nedenini biliyormusunuz
  8. M

Suan kafami kurcalayan bir sey var jeep grand cherokee 2.7mi alsam 2005 model yoksa jeep grand cherokee 3.0 dizel 2006 yeni kasami alsam sizce hangisini tercih etmeliyim
  9. M

Ben mersinde yasiyorum burda jeep servisinden cikma usta var turgut usta ozel jeep servisi actilar aractan cok iyi anliyor fiyatlari cok iyi eve bir sey oldugu zaman telefonla dinlet ona motoru biliyor okadar diyorum

10. M

Ben 1 yil kullandim rent a car isi yapiyordum mercedes ve bmw de vardi bu araca bindikten sonra obur arabalar hic beni tatmin etmedi ve simdi allah kismet ederse yeniden alicam tavsiyem size araci alirken iyi baktirin ozellikle turbosuna temizini bulun beş fazla verin ben bunu derim size yakit...

11. M

Grand Cherokee 2.7 Crdi

Peki bu paketlerdeki fark nedir black pearl mi vison mu sizce
  12. M

Grand Cherokee 2.7 Crdi

Bende 2005 model almayi dusunuyorum yanliz black pearl mi daha iyi yoksa vison paketimi daha iyi birisi yarsimci olursa sevinirim

13. M

Bende 2015 de 2003 model grand cherokee limitet varsi sattim cok memnundum simdi 2005 model almayi dusuyorum yanliz kafama takilan bir sey var black pearl mi daha iyi yoksa vison paketimi bilgisi olan varsa simdiden tesekkurler
  14. M

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

Bende 2015de2003 model 2.7 grand cherokee limitet vardi onu sattim simdi 2005 2.7 grand cherokee vison almayi dusunuyorum bir tek kafami karistiran black pearl mi daha iyi
  15. M

2005 Grand Cherokee 2.7 Crd Black Pearl Hakkında

Bende 2003 model vardi 2.7 grand cherokee limitet sattim onu simdi 2005 model dusunuyorum yanliz kafama takilan sorular var vision paket ile black pearl arasinda ne fark var güç birisi 163 digeri 202 beygirmi yoksa ikisidemi ayni bilen varsa cok sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri