Suan kafami kurcalayan bir sey var jeep grand cherokee 2.7mi alsam 2005 model yoksa jeep grand cherokee 3.0 dizel 2006 yeni kasami alsam sizce hangisini tercih etmeliyim
Üstat hafta sonu arada birde olsa cikilir bu arac olduktan sonra 3.0 dizeli cok tavsiye etmiyorlar nedenini biliyormusunuzOtoyol ise 3.0 arazi ise 2.7
Üstat hafta sonu arada birde olsa cikilir bu arac olduktan sonra 3.0 dizeli cok tavsiye etmiyorlar nedenini biliyormusunuz
Tesekkurler üstat biz bildigimiz 2.7 grand cherokee alayim keyfime bakayim dogrumudur
Üstat hafta sonu arada birde olsa cikilir bu arac olduktan sonra 3.0 dizeli cok tavsiye etmiyorlar nedenini biliyormusunuz
Merhabalar üstat ben daha önce 2.7 kullandim cok ta memnundum yani tek bir kisiden degil beş altı kisiden duydum cok ses yapiyor ve virajlarda da çok kotü oldugunu tabi siz daha önce kullandiysaniz biraz anlatirsaniz sevinirim3.0 ın tavsiye edilmediğini ilk kez duruyorum. etmeyenler daha önce kullanmış kişiler mi? araç hakkında ne kadar bilgileri var merak ettim..
motor ve şanzıman mercedes, arazi sistemi ise WJ ile karşılaştırılamayacak kadar başarılı.
parça fiyatları bir miktar yüksek olabilir ama öncelikle unutulmaması gereken "yeni yenidir"
arada benzer kondisyondaki araç için 20k fiyat farkı vardır ki karşılığını da verir
şu sıralarda 3.0'ı da yükseltip offroad a çıkanlar da var. tabi ki bunun bütçesi WJ yi hazırlamaktan daha yüksektir.
3.0 ın tavsiye edilmediğini ilk kez duruyorum. etmeyenler daha önce kullanmış kişiler mi? araç hakkında ne kadar bilgileri var merak ettim..
...
Hayir 3.0 dizel yeni kasadan bahsediyoruz 3.1 bizde biliyoruz en tutulmayan model3.1 motoru kastetmişlerdir.
Merhabalar üstat ben daha önce 2.7 kullandim cok ta memnundum yani tek bir kisiden degil beş altı kisiden duydum cok ses yapiyor ve virajlarda da çok kotü oldugunu tabi siz daha önce kullandiysaniz biraz anlatirsaniz sevinirim
ikisi de standart yükseklik ve normal tekerlekler ile ise katılıyorum. WK nin engebeli yüzeyde altını sürtmesi daha olası.Otoyol ise 3.0 arazi ise 2.7
Merhabalar üstat ben daha önce 2.7 kullandim cok ta memnundum yani tek bir kisiden degil beş altı kisiden duydum cok ses yapiyor ve virajlarda da çok kotü oldugunu tabi siz daha önce kullandiysaniz biraz anlatirsaniz sevinirim