Arama sonuçlarınız

1. Moonjoy85

Uyku Tulumu Sıkıştırma Çantası

Decathlondakini biliyorum. Benim tulum 60lt lik çanta boyutunda ve 4kg. Decathlondaki bana küçük gelir.

2. Moonjoy85

Uyku Tulumu Sıkıştırma Çantası

Arkadaşlar merhaba -40 askeri tulumum var ama haliyle hacim olarak geniş bir ekipman. Piyasadaki sıkıştırma çantaları normal insani kamp tulumlarına göre, hep gördüğüm. Ben de kendim yapsam diye düşünüyorum. Acaba uygun sıkıştırma çantası bulur muyum yoksa kendim yapma fikrine mi odaklansam...
  3. Moonjoy85

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Geçen Şubattan beri trekking, mayıstan beri de kamp yapıyorum. Genelde Bursa içinde birlikte kamp yaptığımız bir grubumuz var. Aracım var ancak bu işlere girmeden önce almıştım. Şimdi hedef en kisa zamanda bir Suzuki Jimny alıp üstüne aracustu çadır kondurmak. Gerisi var zaten. Hunharca her...

4. Moonjoy85

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar Ben Ayşen, doğasever , kampçı bir ingilizce öğretmeniyim. Kampla ve doğayla ilgili araştırma yaparken kendimi burda buldum. Uzun vadede faydalanabileceğimi düşündüğüm bir platformda olduğumu düşünüyorum. Keza bu vadesel planlar içinde 2 günden fazla doğada kalabilmek için gerekli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri