Arama sonuçlarınız

1. Andriake Camping DEMRE

Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı

Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı Merhaba...Kampımızın sessiz ve dingin bir ortamı var...Çok kalabalık ortam oluşturmuyoruz;bu sayede misafirlerimiz daha özgür ve gönlünce tatil yapabiliyorlar...Eğlenceden çok keyif ön planda...Çadırlarınızla gelirseniz K.başı...

2. Andriake Camping DEMRE

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü merhaba gezenbilir ailesi...Likya yolu üzerinde Demre Andriake(Çayağzı)' de kamp işletiyoruz...Üçağız-Demre-Muskar_Zeytin,Likya yolunun az bilinen ama en çok tarihi kalıntı olan bölgesi.Bu bölgeyi keşfetmenizi öneririz.Hem sahil, hem dağ yürüyüşü yapabileceğiniz gibi...
  3. Andriake Camping DEMRE

Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz..

Ynt: Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz.. Andriake'den merhaba...detaylı bilgi için www.andriake.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.Görüşmek üzere...

4. Andriake Camping DEMRE

Ynt: Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz.. olmaz mı.....
  5. Andriake Camping DEMRE

Doğasever arkadaşlar Akdenizden merhaba.....Kampımızı 1 Mart itibariyle Likya yolu yürüyüşçüleri ve karavanlar için hizmete açıyoruz...Görüşmek üzere...Barış

6. Andriake Camping DEMRE

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü Andriake campingden merhaba....Şu sıralar Batı Akdeniz yağışlı,hava ılıman...Mart ayı da zaman zaman yağışlı olacaktır,hava sıcaklığı ise yürüyüş için uygun olacak...Mart-Nisan-Mayıs-Eylül-Ekim-Kasım yürüyüş için uygun zamanlar...İlkbaharda su kaynakları daha bol...

7. Andriake Camping DEMRE

Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı

Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı Andriake camping Demre'den merhaba...Yeni gezilerinizde görüşmek üzere....www.andriake.com
  8. Andriake Camping DEMRE

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü eylül de gel !!!!!
  9. Andriake Camping DEMRE

Ege ya da Akdeniz'de Uygun Kamp Yerleri

Akdeniz'de Uygun Kamp Yerleri (Andriake Camping Demre) Deniz,çay,kum,güneş,tarih,likya yolu,kaplıca,kuş cenneti,caretta,Kekova(Simena),sunset.......wellcome to the nature and history !!! www.andriake.com

10. Andriake Camping DEMRE

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres (Andriake Camping Demre ) Deniz,çay,kum,güneş,tarih,likya yolu,kaplıca,kuş cenneti,caretta,Kekova(Simena),sunset.......wellcome to the nature and history !!! www.andriake.com

11. Andriake Camping DEMRE

Doğada Kamp Yerleri

Ynt: Doğada Kamp Yerleri Deniz,çay,kum,güneş,tarih,likya yolu,kaplıca,kuş cenneti,caretta,Kekova(Simena),sunset.......wellcome to the nature and history !!! www.andriake.com
  12. Andriake Camping DEMRE

Likya Yolu Gezisi İçin (Ağustos 2009 İçerisinde) Yol Arkadaşı Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Gezisi İçin (Ağustos 2009 İçerisinde) Yol Arkadaşı Aranıyor Likya'dan merhaba...Likya yolu üzerinde Andriake Demre'de kamp alanı işletiyorum..Buradaki keyfimizi doğasever arkadaşlarla paylaşmak istiyoruz...YOl üzerine detaylı bilgi almak için benimle kontak...

13. Andriake Camping DEMRE

Andriake Camping Demre

Ynt: Andriake Camping Demre Akdenizden merhaba....Çadır da k.başı 5 tl alıyoruz...karavan için 10tl alıyoruz..Elektrik için 10 tl daha alıyoruz...Detaylı bilgi için kontakt numaram:0535 501 05 32....Andriake de görüşmek üzere...Barış
  14. Andriake Camping DEMRE

Tüm Likya Yolu (1 Nisan - 1 Mayıs 2009)

Andriake Camping Demre Andriake den merhaba...Likya yolu nüzerinde kamp işletmecisiyim..Sık sık yürüyüşlere katılıyorum fotoğraf ve kamera çekimleri yapıyorum...elimde bolcana döküman var...size nasıl yardımcı olabilirim?Barış
  15. Andriake Camping DEMRE

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? Akdeniz den merhaba...Likya yolu üzerinde kamping işletiyorum...detaylı bilgi için www.andriake.com a bakabilirsiniz..veya benimle kontakt kurabilirsiniz...Görüşmek üzere ...Barış

16. Andriake Camping DEMRE

Likya Yolu Yürüyüşü

Andriake Camping Demre Akdeniz den merhaba...Antalyanın Demre ilçesinde Antik Andriake limanında kamp işletiyorum...Likya yolu üzerinde..Yürüyüşçülerin uğrak yeri...Hava yağışlı oılduğu için yürüyüş sezonu biraz gecikti ama son yağmurlarkla beraber Likya'da müthiş temiz bir hava ve rengarenk...
  17. Andriake Camping DEMRE

Andriake Camping Demre

Akdenizden merhaba...Kampingimiz yeni sezon için hazır durumda...İnternet sitemiz yenilendi...Tüm doğasever arkadaşları bekliyoruz...
  18. Andriake Camping DEMRE

Lykia Yolu üzerinde Antik Andriake Limanında Yeni Camping

Doğasever arkadaşlar merhaba!...İsmim Barış.Yerlisi olduğum Antalya'nın Demre ilçesinde,antik Andriake Liman'nda geçen yaz Andriake camping'i kurduk.Likya yolu yürüyüşçülerinin uğrak yeri olan Andriake;(şimdiki ismiyle çayağzı)Lykia ve Roma dönemi kalıntılarıyla,iki antik çayın böldüğü pırıl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri