Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı
Merhaba...Kampımızın sessiz ve dingin bir ortamı var...Çok kalabalık ortam oluşturmuyoruz;bu sayede misafirlerimiz daha özgür ve gönlünce tatil yapabiliyorlar...Eğlenceden çok keyif ön planda...Çadırlarınızla gelirseniz K.başı...
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü
merhaba gezenbilir ailesi...Likya yolu üzerinde Demre Andriake(Çayağzı)' de kamp işletiyoruz...Üçağız-Demre-Muskar_Zeytin,Likya yolunun az bilinen ama en çok tarihi kalıntı olan bölgesi.Bu bölgeyi keşfetmenizi öneririz.Hem sahil,
hem dağ yürüyüşü yapabileceğiniz gibi...
Ynt: Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz..
Andriake'den merhaba...detaylı bilgi için www.andriake.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.Görüşmek üzere...
Doğasever arkadaşlar Akdenizden merhaba.....Kampımızı 1 Mart itibariyle Likya yolu yürüyüşçüleri ve karavanlar için hizmete açıyoruz...Görüşmek üzere...Barış
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü
Andriake campingden merhaba....Şu sıralar Batı Akdeniz yağışlı,hava ılıman...Mart ayı da zaman zaman yağışlı olacaktır,hava sıcaklığı ise yürüyüş için uygun olacak...Mart-Nisan-Mayıs-Eylül-Ekim-Kasım yürüyüş için uygun zamanlar...İlkbaharda su kaynakları daha bol...
Akdeniz'de Uygun Kamp Yerleri (Andriake Camping Demre)
Deniz,çay,kum,güneş,tarih,likya yolu,kaplıca,kuş cenneti,caretta,Kekova(Simena),sunset.......wellcome to the nature and history !!!
www.andriake.com
Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres (Andriake Camping Demre )
Deniz,çay,kum,güneş,tarih,likya yolu,kaplıca,kuş cenneti,caretta,Kekova(Simena),sunset.......wellcome to the nature and history !!!
www.andriake.com
Ynt: Doğada Kamp Yerleri
www.andriake.com
Ynt: Likya Yolu Gezisi İçin (Ağustos 2009 İçerisinde) Yol Arkadaşı Aranıyor
Likya'dan merhaba...Likya yolu üzerinde Andriake Demre'de kamp alanı işletiyorum..Buradaki keyfimizi doğasever arkadaşlarla paylaşmak istiyoruz...YOl üzerine detaylı bilgi almak için benimle kontak...
Ynt: Andriake Camping Demre
Akdenizden merhaba....Çadır da k.başı 5 tl alıyoruz...karavan için 10tl alıyoruz..Elektrik için 10 tl daha alıyoruz...Detaylı bilgi için kontakt numaram:0535 501 05 32....Andriake de görüşmek üzere...Barış
Andriake Camping Demre
Andriake den merhaba...Likya yolu nüzerinde kamp işletmecisiyim..Sık sık yürüyüşlere katılıyorum fotoğraf ve kamera çekimleri yapıyorum...elimde bolcana döküman var...size nasıl yardımcı olabilirim?Barış
Ynt: Likya Yolu Yardım?
Akdeniz den merhaba...Likya yolu üzerinde kamping işletiyorum...detaylı bilgi için www.andriake.com a bakabilirsiniz..veya benimle kontakt kurabilirsiniz...Görüşmek üzere ...Barış
Andriake Camping Demre
Akdeniz den merhaba...Antalyanın Demre ilçesinde Antik Andriake limanında kamp işletiyorum...Likya yolu üzerinde..Yürüyüşçülerin uğrak yeri...Hava yağışlı oılduğu için yürüyüş sezonu biraz gecikti ama son yağmurlarkla beraber Likya'da müthiş temiz bir hava ve rengarenk...
Doğasever arkadaşlar merhaba!...İsmim Barış.Yerlisi olduğum Antalya'nın Demre ilçesinde,antik Andriake Liman'nda geçen yaz Andriake camping'i kurduk.Likya yolu yürüyüşçülerinin uğrak yeri olan Andriake;(şimdiki ismiyle çayağzı)Lykia ve Roma dönemi kalıntılarıyla,iki antik çayın böldüğü pırıl...