Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan83ankara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,354

hasan83ankara

Yeni Üye
Yer
ankara
merhabalar kabak vadisi (gemile koyu) dan olimposa kadar uygun bir çadır kamp alanı bulamadım.
kalkan kaş demre finilke kumluca bu arada çadır kamp alanları çok pahalı herkezin en uygun yer olarak gösterdiği kaşta kaş camping var
orası bile kendi çadırınla gittiginde 15tl istiyor.

bu arada çadır kurabileceğimiz kamp alanlarını paykaşırsanız sevinirim

Etiketler

Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı

Kastan sonra Fethiye taraflari CIRALI'yi bilmeyen kimse yok.Olimpos yanar daglar.Googl'a bak.slml
Ciralida zaten 4/5 tane kamp var

eger sizin söylediğiniz çıralı olimpos u geçtikten sonraki çıralı ise işe yaramaz ben kaş- kumluca arasında bir kamp alanı arıyorum kumlucadan sonra kamp yapabileceğim yerleri ayarladım.

yine de teşekkürler.......

merhabalar bu arada güzel bir yer buldum demre de andriake camping konaklama fiyatları uygun ama kahvaltı ve yemek pahalı bakalım bugun yola çıkacagım inşallah orda da 4 gün sonra olurum dönüşte daha ayrıntılı bilgi veririm

merhabalar,www.andriake.com'u ziyaret ettim gayet hosuma gitti ancak birkaç sorum olacak sitedeki fiyat tablosunu da inceledim ancak mesela biz 2 çadır ile gelsek kişi basına ne kadar vermemiz gerekir,ayrıca biz daha çok universite öğrencisi olarak rahat takılabileceğimiz bir yer arıyoruz kimsenin rahatsız etmeden karışmaya çalısmadan eğlenebileceğimiz.Yani işin özü çok fazla aile mekanı olmasındansa eğlenceli bir yer olması bizim için önemli.Bu konuda bilgilendirebilir misiniz beni acaba ?

Merhaba...Kampımızın sessiz ve dingin bir ortamı var...Çok kalabalık ortam oluşturmuyoruz;bu sayede misafirlerimiz daha özgür ve gönlünce tatil yapabiliyorlar...Eğlenceden çok keyif ön planda...Çadırlarınızla gelirseniz K.başı konaklama günlük 10 tl...Sabahları yöresel kahvaltı,öğleleri ve akşamları sebze yemekleri ve barbekü hazırlıyoruz...Eğlenmek için bölgede yapabileceğiniz çeşitli aktiviteler var...Kekova tekne turu,ören yeri ziyaretleri ve Likya yolu yürüşleri başlıca aktiviteler...Görüşmek üzere....Barış

Resim yokmu çok
ilgimi çekti detaylı bilgi verirseniz sevinirim hiç kamp tecrübem yok şimdiden teşekürler

merhaba ;

yarın antalayda kamp yapmak ıcın yola cıkacagım. sızın kamp alanınızada gelmeyı dusunuyorum . tam olarak neredesınız ve ulasım nasıl saglanıyor bunla ılgılı bılgı almak ıstıyorum.. 2010 yılnda fıyatlarınız 10 tl ymıs .. bu yılkı fıyatlarını nedır acaba :smiley:

esenr' Alıntı:
merhaba ;

yarın antalayda kamp yapmak ıcın yola cıkacagım. sızın kamp alanınızada gelmeyı dusunuyorum . tam olarak neredesınız ve ulasım nasıl saglanıyor bunla ılgılı bılgı almak ıstıyorum.. 2010 yılnda fıyatlarınız 10 tl ymıs .. bu yılkı fıyatlarını nedır acaba :smiley:

http://www.andriake.com/ iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR