Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 YIL Kullandım
motor sanzıman korkma, o fiyatlara alınabilecek en konforlu kaliteli araçlardan,İstanbulda yahyalıya gidebilirsin.maslakta istanbul oto baktırabilirsin
2-3 tane kronik yeri var ama büyük şeyler değil. Geçmişi kötü olmayan iyi araç blmaya bak genede..
yol tutuşu iyidir.
Bf at arazi ağırlıklı bir Atdir, yağışta yüksek hızda kuruda çok bekleneni vermeyebilir,Onun yerine General grabber at3,yoko geolander At tavsiye ederim. Yurtdışında Generaller çok populerdir. f/p iyidir.
Vitara 3k girer her deliğe eski arabam iyi bilirim:smiley: manevrası filan çok iyi,bizim büyük arabaların ve kamyonların işi zor.
Kar sezonunu bekliyoruz biz bu ara yağar yağmaz samanlı dağlarındayız inş,haberleşiriz.Tel var zaten.
Maşallah güzel olmuşa benziyor,denizli göletinden yukarıya çıkan yol sanırım,çok geniş bir alan oralar karmaşık ara yollar mevcut oralarda,net çekiyor ama o güzel:)
3-4 Cm get yani takoz ile yükseltebilirsiniz. Aracı aynı oranda genişletirseniz yol tutuş kaybı yaşamazsınız, yani 3 cm spacer iş görür. Nette bu konuda yerler mevcut Mgt spacer olabilir.
Hafif arazi için bf at den ziyade general grabber at3 ya da at2 tavsiye ederim. hem daha ucuzdur hemde yol...
Merhaba
Aracta kit var sanırım,lastik ölçüleri kaç?O bölgede oturuyorum bende sultanbeylide araç pathfinder,göl kenarına filan iniyoruz denk geliriz illaki.
Çok ciddi dikkat edilerek alınması gereken araçlar,bilinmedik araba alınmaz,ful bakımlı olsa bıle yanınızda nakıt bulundurmak gerekır.Parcalarda pahalı bıldıgım. Japon tercıh etmenızde fayda var.
Bulunuyor,zamanında az satılmamış aslında bu araçtan,3.5lar nadir sadece,makyajlılar biraz daha az birde.Makyajlı var bende yalıtım konforu biraz daha iyi.